|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.3.2007 10:16:35   
Anonimen
Atanja, srečno na izpitu!

Vsem 4 mesečnikom vse najboljše! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
2.3.2007 10:21:35   
krfjolca
Atanja, tudi jaz držim pesti user posted image

Bom naročila našemu, naj dol potegne Prison Break, zdaj ste me pa res zaluštale ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
2.3.2007 10:40:22   
Nogavica
Tako, muca je spet zaspala...

Sem prej šla gledat, zakaj je huda, pa je lizala Bombažka in ji je pobegnil user posted image . Potem sem ji ga dala nazaj in je nadaljevala, jaz pa sem hitro slikala s telefončkom. Bom probala dat gor fotko.

Jaz sem Prison break uspela gledat samo 2x pa mi je žal, da ga ne gledam več. Dragemu je sodelavec posodil DVD obe sezoni in je totalno navdušen. Tam, v njegovi službi so se vsi čisto zastrupili s to nadaljevanko.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
2.3.2007 10:41:36   
Zamima
Jaz gledam Prison Break user posted image  je res dobra nadaljevanka -skoraj vedno se nekaj dogaja ni dosti čvekanja user posted image ,...melita podnapisi so na podnapisi.net.

Sem se končno spravila in si 10 delov 2. sezone, do 18. dela sama potegnila dol - kako sem ponosna user posted image .
Drugače sem jaz pa komaj pri . delu 1. sezone, tako, da bom mela še kaj za gledat. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
2.3.2007 10:46:55   
Nogavica
Tako pa ima Živa rada Bombažka:

user posted image

Vse najboljše vsem štirimesečnikom user posted image user posted image user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
2.3.2007 11:15:14   
marella1
Ja ja Prison break. Moj ima ravno na mizi CD, zgleda da je res popularna nadeljevanka. Jaz pa gledam Six feet under, sem pri koncu 3. sezone. Sem čisto notr padla, mi je ful dobra.

Ja vreme je katastrofalno, pa še brez limuzine sva, da bi se šli vsaj malo potepat ali pa k mami v Kranj, ah ja kaj čmo. Takle mamo. Drugače pa mi je zdaj Lana zaspala v naročju user posted image , kar je za njo velik dosežek user posted image

Aja1: kako je Neja? Je kaj bolje?
Melita: jaz bi tudi recepte! Please!!!

pa pa

< Sporočilo je popravil marella1 -- 2.3.2007 11:28:50 >

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
2.3.2007 11:29:10   
marella1
Nogavica: joj kolk je dobra Živaz Bombažkom user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
2.3.2007 11:38:34   
melita73
Melita: jaz bi tudi recepte! Please!!!

Nimam jaz receptov, jih ima Monika79, jaz cakam, da mi jih poslje. Pisi ji na ZS, pa jih bos dobila.
Ze vlecem Prison Break, da bomo lahko gledal.
Zanima, sem ze nasla, hvala vseeno.

Pri nas je pa danes tako smotano vreme, dezuje ful, tako da ne bo nic z sprehodom.
Danes pa je Zara spet ista kot pred cepljenjemuser posted image , vceraj je bila ful nerazpolozena.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
2.3.2007 11:43:45   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Aja1: kako je Neja? Je kaj bolje?

Neja je zdaj že ok. Mozoljčki so izginili že drugi dan po obisku dermatologa in zdaj je kožica čista, je ne srbi, res je super. Sem vesela, da smo šli v Laško, ker je bilo res že hudo. Upam le, da se ne ponovi. Jo pa mažem zdaj z negovalnimi kremami (2x sem namazala pa z zdravilno). Je čist drug user posted image . Dobre volje, se smeji, skoraj nič ne joka, ni je treba skoz nosit...res fino. Pa jaz ne rabim bit več na dieti user posted image user posted image user posted image

S temi Bombažki ste zdaj pa še mene zastrupile...bom šla še jaz pogledat in ji ga kupila, čeprav ima že celo goro plšastih igrač. Kaj je sploh ta Bombažek???

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
2.3.2007 11:45:28   
Aja1
Danes je v BC akcija Romerjevega sedeža - 15%...ampak je ravno tiste barve, da mi ni tako zelo všeč user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
2.3.2007 11:53:05   
MALINČICA
Lanas, čestitam za tri mesece!!!!!
Jaz sem pa zgleda 10 za leseno žlico, ker prvič slišim za ta Prison brakeuser posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
2.3.2007 11:57:47   
Aja1
Malinčica, enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
2.3.2007 12:06:54   
majas
Mi je ravno brat včeraj razlagal o tem Prison Breaku, da kako je super da je čist noter padu..jaz pa sem gledala Jag pa ga je zdaj konec in na netu ni da bi si dol potegnila user posted image bom pa vseekakor tudi jaz rekla mojemu bratecu da mi speče cd. pa da vidimo o čem se sploh gre da je tako navdušenje po slo...

In seveda zdaj najprej čestitke vsem za 4mesece-uh ja čas hiti. In Lana_s čestitke za 3muser posted image
atanaja srečno na izpitu tudi od mene.
Nogavica kako vam uspe tako slikico prilepit? Meni še to nikoli ni, pa te smajlije ki imate ene tako lepeuser posted image ne te iz RR...

___ evo tudi kaja je zdaj spet zaspala, se je spet zbujala ponoči tako da sem se utrujena zbudila, in ob 7ih je vstala in ni šans da bi še za kako urico zaprla oči..sve se do 10.30 pogovarjale in previjale potem, pa medzmes sem jo hotela uspavat pa ni hotela. Zdaj pa mene čaka kuhanje ona pa je zaspančkala. Res jih je tako lepo opazovat in poslušat ko govorijo, se smejijo in cvilijo in  tako migajo z rokicami in nogicami ko nagi ležijo, da včasih mislim kako jo mora zaboleti ko z vso močjo udari po previjalni. Pa praska že tudi ja...

Imamo tudi tako grdo zaspano oblačno vreme.user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
2.3.2007 12:10:50   
Aja1
maja, za slikico nalept tukaj greš na www.shrani.si in potem kopiraš kodo s predogledom tukaj. Smajliji so pa tukaj: http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich&setlang=english

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
2.3.2007 12:22:39   
majas
 user posted image

joj uspelo, hvala Aja! zdaj sem pa vesela user posted image

no pa vseeno žalostna...so me zdaj klicali...moj sestrična je pred enim tednom rodila in zdaj je v bolnici, ji je ostala pojstelca še notri in zdaj ji bodo delali poseg, pa še z šivi je nekaj narobe, tako sem prav žalostna.Je dobila veliko vročino pa sem jaz mislila da je to od tega ker ni NIČ počivala in že po trgovini hodila 5dni po rojstvu. Že tako se ni pazila zdaj pa to... upam da bo vse vreduuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
2.3.2007 12:24:18   
Lana_s
Aja super da je boljše. Samo pravega zdravnika je treba najt. Jaz tudi razmišljam, da bi pediatra zamenjalauser posted image Bomo vidli drugi teden kako se bo "obnašala"user posted image , ko imava cepljenje.
jaz imam pa še samo tri dele Prison brakea za pogledatiuser posted image potem pa morem počakat, da novi pridejo ven. Tak sem zmešana s to nadaljevanko, da si bom še njihovo majčko naročilauser posted image Se počutim kot v puberteti, samo neko sprostitev poleg dveh malčkov pa morem met, neuser posted image

Z bombažki pa ste tudi mene okužileuser posted image Tudi razmišljam, da bi ga šla iskat, če jih ni že zmanjkalo, ko jih vse tako kupujeteuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
2.3.2007 12:27:59   
Zamima
JOj, danes je prav obupno vremeuser posted image  user posted image ,.... skuham kosilo do konca, pojem nekaj pol bom pa kar tukaj visela user posted image , Zala je pa danes tud sitna, pa saj ni čuda, če je tak sivo zunaj, da je groza.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
2.3.2007 12:35:37   
urška76
Ojla!
Viv user posted image user posted image user posted image  za Mirno, to da je po mamic pa sploh ni za dvomit. user posted image
atanja vso srečo na izpitu. Sej bo šlo, ko pa ti vse držimo pesti.
Kaja kako ste se pa vi odločil za plavanje?
Pri nas doma je pa spet nora hiša. Miha mi je že včeraj, ko sva šla iz vrtca govoril, da ga trebušček boli, ker pa ni kazal kakih drugih znakov se nisem kaj dosti sekirala, ker mi to dostkrat reče samo zato, da se mal pocrklja. Potem sem bila še prav vesela, ker je bil zelo priden, pa vse se mu je dalo dopovedat. Zvečer mi je pa zakuhal in malo pred večerjo, ga nateram pit čaj. Mi celo popldne ni nič pil, pol pa še vročina, pa nisem hotla da mi dehidrira. No na koncu se je končalo z vsebino Mihovega želodca na mojem dragem. Potem mu je pa vročina mal padla, pa vidno je bil bolj razigran. Večerjo je normalno pojedel, tud noč je bila mirna. Po zajtrku pa spet. Je vmes šel mal čaja popit in sem imelo ves čaj pa še malo zajtrka na postelji. Zdej pa na veliko perem. No moj kovter se že suši. Pa še prezračit ne morem dobr zarad tega user posted image  dežja.
Evo mala je huda, šibam...

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
2.3.2007 12:50:41   
majas
kako ste kaj ve z kakanjem? Moja še VEDNO kaka po vsakem dojenjo in to tako da je polna plenica. tudi po 7X dnevno... ja očitno ima dobro prebavvo...samo da je ne zvija, le redi se bolj počasi ker gre vse ven user posted image uv smrdi moramo previt

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
2.3.2007 12:59:00   
krfjolca
user posted image

Jeeeei, zdaj pa jaz tudi znam nalimat sliko, Aja1, hvala user posted image

Midva sva ravno s kavice. Sva bila pri Blecky in Timu, pa se je prav lepo obnašal (dokler ne lačen ratal user posted image )- očitno mu ne paše jest drugle, ker tam sploh ni hotel pit, doma mi je pa še 120 zmazal ... Sta pa res velikana, Tim dolg ko ponedeljek, Anže pa širok ko ponedeljek user posted image . Bo Blecky nalimala slikco frajerjev.

Če se bosta v četrtek na srečanju tako lepo obnašala, kot sta se danes, bo prav super :)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
2.3.2007 13:13:37   
Aja1
Malenkost.

Maja, moja Neja je pa pravo nasprotje tvoje Kaje, ker namreč kaka 1x na 4-6 dni.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
2.3.2007 13:29:56   
Zamima
Zala kaka pa 1x na dan - kaj je pa normalno kaj pa ni pa ne bi vedela user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
2.3.2007 13:33:14   
MALINČICA
Maj zadnje tri dni tooooliko kaka, se mi zdi po vsakem podoju. Mogoče je pač tako obdobje. Vsakič skoraj ga grem previt zato, ker je pokakan, ne pa zato, ker bi bil že čas.Hvala bogu, boljše to, kot pa da je zaprt, pa ne more kakat.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
2.3.2007 13:38:14   
ema79
evo, končn lahka mal z Julijo zadihava. Mava otroke tle in je čist skoz po rokah in že kr mal znervirana. Jima nočm nč rečt, ku vem, da jo mata ful rada in je ne vidita fejst velik. Zdej so se pa spokal, oči, sinček, hčerkica in nečak ribe lovit tam nekam v Kamnik... jst pa na net, Julija se pogovarja.... Sem ugotovila, da se najraje in največ pogovarja, če je sama!

Jst sm tudi čist not v teh nadaljevankah... Sem že ves Lost pogledala, kar je na netu, vse Gospodinje, trenutno pa mam za pogledat 20 del Prison Breaka. Ja, ku te to enkrat not potegne, je fertik.

Vse najlepše vsem nam za 4 mesece!

atanja
srečno na izpitu!

viv zdej moraš še gedat, da se bo druga tud po tebi vzela!

Naša se je pravkar pokakala,najbrž korenček ven leti, jo moram pohvalit, da je danes že tako lepo pogoltnila! in celo brez joka smo uspel vse uštimat!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
2.3.2007 13:39:13   
ema79
aja, drugače pa kakako po 1x na dan, včasih nam uspe 2x!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.