|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  661 662 [663] 664 665   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.10.2007 8:48:07   
Anonimen
Mi smo šli spat okrog osmih, zbudila ob enajstih in se histerično jokala nekje uro in pol. user posted image user posted image Ne vem al jo je trebušček bolel al glava al zobki al kaj. Pri nas namreč razsaja nek virus, da se ni spet kaj nalezla. No nekak smo se pol uspeli potolažit, ni pa htela bit ne na rokah nič. Potem sem ji dala Gas Bimbi kapljice, mal je vmes prdkala, ampak kakala še pa nič. 

Za srečanje še pa javim.

Nika, bravo za 1.zobeka! user posted image

Barby, lepe priprave na praznovanje r.d., pa pogrešamo te tu gor. user posted image Ema, srečno z službo! Najbrž sn še 1000 stvari pozabla oment, mam spomin ko kura. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16551
15.10.2007 9:18:35   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Nogavica - no hard feelings user posted image  Sam mal sem pofilozofirala...

No offence taken. Ti kar filozofiraj user posted image .
Sem samo razložila, da sem se malo napačno izrazila user posted image .

Naša žaba je tudi ponoči hotela nekaj razgrajat, pa mi jo je na srečo uspelo pomirit. Ona bi kar sredi noči čvekala user posted image .

Pri nas je tudi ful mrzlo. Saj ne vem, ali naj Živi potem bundo oblečem, ali kaj, ker na soncu se pa kar segreje user posted image .

Punce, ki ste v službah - naj vam hitro mine.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16552
15.10.2007 9:46:19   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Me je pa ful začela gristi v zizo. Pa se zaderem, da bi se vsaj malo ustrašila in nehala, ona pa se mi reži user posted image .

Pri nas je to tud že stalna praksa. Bolj ko se *derem* in govorim ne, ne, ne, bolj se reži. user posted image

o tole mi je pa zelo znano, pomoje so kr vsi eni mali vragciuser posted image

mi smo danes spali do pol 8h, ne morem verjet, da ni bla že ob 6h pokoncuser posted image user posted image

zdejle pa počas pripravljam za kosilo, ker gre moj spet v popoldansko, pa še sestanek imajo, tako da gre že eno urco prej od doma, bomo mel pa rižoto, spiščančkom, ter zeleno solatko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16553
15.10.2007 11:11:51   
krfjolca
Evo, mali je spet doma. user posted image  Me je bil ful vesel včeraj, skoraj poletel je babici iz naročja k meni user posted image . Kaj ga je bilo luštno stisnit user posted image
Potem je bil pa tako naspidiran, da do 23h ni hotel spat. Dva dni ni svojih igrač videl, pa so kar naenkrat zanimive ratale.

Sem bila tudi jaz danes na razgovoru za službo. Niti ni bil razgovor, ampak bolj v smislu "kdaj lahko začneš?" user posted image  Zdaj samo še pošljem papirje, potem je pa od ministrstva odvisno, kdaj bom začela. Sicer je to pripravništvo - se pravi samo za 10 mesecev, poleti sem pa dva meseca brez službe in brez plače user posted image . Potem pa upam, da bo šla katera v penzijo ali na porodniško. Je pa super, ker imam 5 minut peš do službe user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16554
15.10.2007 12:06:14   
max81
uuu krfjolca super za službo, kaj bi jest dala da bi imela 5minutk do šihtauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo mala še spi, pomoje se bo kmalu zbudila, jest pa na brzino mal tuki prečekiram, tastar je šel na šiht...pol greva pa mal na špancir k je ratal tko lepo toplo, jutr je celo frej, v sredo ma nočno in bomo lahko spet cel dan skupaj, v sredo gremo mal k mamam na obisk, pa parirje morm oddat za otroškega, tako,da bomo naredlvse to v enem dnevu, da mamo pol miruser posted image
danes smo imeli pri nas -1 stopinjo, še šipe so ble vse zarošeneuser posted image , madona tole je pa kr hitr ratalo mrzlo....se spomnite kakšno lepo jesen in zimo smo imeli lansko leto, da smo lahko šetkale z našimi škratki okoluser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 16555
15.10.2007 12:12:49   
viv_
user posted image user posted image user posted image  cvetačka! a bosta z mami sodelavke? user posted image

Mi smo pa končno dobil načrte za naše novo stanovanjce. Jupiuser posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16556
15.10.2007 13:20:01   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Očitno sem izbrala napačen izbor besed - s tem "pa še takrat jo je čuval ati" sem hotela samo povedat, da tudi jaz tega ne smatram pod varstvo, ker je bila z enim od naju. Hotela sem samo našteti, kdaj vse jaz nisem bila z njo user posted image . Seveda pa tudi verjamem, da paše kdaj biti sam/brez  otroka, mi še pač zaenkrat nismo pripravljeni na to.

se podpišem pod tole user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16557
15.10.2007 14:59:02   
max81
mi2 sva nazaj iz prekrasnega sprehoda, je ful pasalo, ker včeraj nisva šle nič ven, ker je tako fest pihalo, danes je bilo pa tako vroče, da sm se mogla na pol poti slečt, ja sej sem bla tud napravlena, kt bi blo sred zimeuser posted image , pol sva pa zavile še v park, račk ni bilo, sva se pa zato malo pogujsale in mala je ful uživala, pol sem jo pa dala nazaj v voziček je pa začela protestirat...uf naslednje leto, mormo najprej nabavt gujsnico, da se bomo lahko ujsaliuser posted image

jest trenutno pijem kavo, mala se igra, pol greva pojest pa še mal počit za kšno urco, ker če ne bo do večera še dolgauser posted image

viv a boste zidal???????

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16558
15.10.2007 15:29:24   
max81
ojla, dodala sem nekaj fotk, moje malenkosti in mojega sračjega gnezda ne rabite gledat, zde zgledam še slabše, kot na tisti fotkiuser posted image user posted image user posted image user posted image
gesla ste dobile na zs, če sem katero spustila, se opravičujemuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16559
15.10.2007 16:27:00   
Nogavica
max81, lepe fotke user posted image . Jaz sem sicer upala še na kako od tvojega bušija user posted image .

Midve z Živo sva bili danes zunaj skoraj 4 ure, sva šli na en dolg sprehod, malo po gozdu in malo ob Dravi, potem pa še s prijateljico in njenim user posted image  na kavico. Živa je po enem tednu spet spala na sprehodu, zgleda, da ji je pasalo, ko je voziček treslo po gozdni poti, pa drevesa si je ogledovala, potem je pa kar očke zaprla. Ful ji je zanimivo odpadlo listje, se nagne v vozičku in gleda pod kolesa, ko šumi. Potem ji pa dam v vsako roko en list na dolgem peclju in maha, kot da bi imela zastavice user posted image .

Za kosilo je bila spet pridna in pojedla celo porcijo špinače in pireja, zdaj pa z atijem spita.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16560
15.10.2007 16:47:44   
max81
max81, lepe fotke . Jaz sem sicer upala še na kako od tvojega bušija .

nogavička hvala....buši šele pride na vrstouser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16561
15.10.2007 17:11:36   
Zamima
daaaan,....

mi smo se imele super z majas in Kajo, le da je prehitro minilo user posted image ,....

še enkrat hvala za kosilo in manikuro (ne pedikuro user posted image user posted image ),.... user posted image

Zala je na poti domov dobila par novih igračk (smo se morale ustavit v Baby centru), ker sem pogruntala, da že dolgo ni dobila nič novega in je posledično naveličana vsega kar ima doma user posted image .

Jaz sem si pa privoščila barvo za lase, držite pesti, da bo lepo prijela in da bo vsaj podobna tisti na sliki user posted image . (moram se namreč znebit te rumene user posted image ).

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16562
15.10.2007 19:08:04   
max81
kvajzdej a sam jest klele gor skoz paradiram al kaj??????

ekola sosed je pršu pečko za centralno naštimat in zdej dela kt urca, danes nas pa ne bo zeblouser posted image user posted image , zdejle sem voz notr prnesla, to ne moreš verjet kako se je hitro ohladilo, pa tako fino toplo je bilo čez dan

pojedle sva že,mal se bova še pocrkljale potem pa počas spat...mene je popoldan tud kr zmanjkalo, ko je mala zaspala, danes sva bile obe kr malo zaspančkauser posted image , še bolj fino bi bilo, če bi se lahko skupaj stisnile, kar pa žal ne pride več v poštev, ker pol dirka po postli in nič pri miru in pol lahko sam čakam, kdaj bo trešla na tlauser posted image ...sem ji ravno danes zjutraj rekla, kako je bilo fino še par mesecev nazaj, ko je zaspala pri nama na trebuščku, ko se je najedla, zdej pa nič večuser posted image , to pa res kr fest pogrešam je blo tko lepouser posted image ...no sej se pa na kak drug način pocrkljavauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16563
15.10.2007 19:39:01   
Aja1
Čer.

Naša spi že od 19.00 user posted image user posted image user posted image  Ugotavljam, da jo moram dati ravno pravi trenutek spat, da zaspi takoj. Če preveč mečkamo in odlašamo s spanjem, pa zgleda da premaga spanec in nori še par ur.
Danes je jedla 2x kosilo. Ob 12ih semi jaz skuhala ajdovo kašo z bučkami in je vse lepo pojedla, potem ob 15ih smo bili pa pri naših na kosilu in je jedla pa še špinačo, pire in piščančka. user posted image

Max, lepe slike. Lušna družinica ste user posted image . Vidim, da ima tudi Nika fetiš na copate. user posted image user posted image user posted image  Med slikami pa tudi jaz pogrešam bušija.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16564
15.10.2007 19:46:00   
Zamima
max, pogledala slikice user posted image user posted image user posted image , luštni ste ful user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16565
15.10.2007 20:10:46   
Anonimen
Jaz pa nisn dobila gesla za albumček. user posted image user posted image user posted image

Mi tud že spimo. Upam, da se ne ponovi tisto histerično jokanje od včiri sred noči. Drgač pa čakamo na nove zobke, se mi zdi, da ma in spodaj in zgoraj vse belo po dlesnih.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 16566
15.10.2007 20:30:47   
Aja1
Sem pozabila user posted image user posted image user posted image  cvetačka za službo. Kdaj začneš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16567
15.10.2007 20:31:58   
max81
jaaaaa fetiš na copate, sam tolk, da jih vn strese pol pa ucvre na drug konc dnevneuser posted image user posted image user posted image user posted image , ti ti lumpa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16568
15.10.2007 20:32:35   
viv_
Max hvala za geslo. Lušne fotke, fuuuuuuuuuul! user posted image

Ja, mal bomo prezidaval, tko k pri Urški, se bomo lotil ene mansarde. Sej k bo fertk bo res fensi šmensi, ampak pot do tja bo pa... Rajš ne pomislim.

Pri nas tudi obe že spita. Tamala zih, ta velika pa upam da. Midva greva pa k našim gor mal na obisk user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16569
15.10.2007 20:35:18   
urška76
Čer!
Max luštne slikice, jih jutri še našmu malemu pokažem, da bo vidi, kaj bo zamudi, če bo taka trma. K tatzga k je bil dans, ga Nika zihr ne bo marala user posted image
Muca maca a sta najini dve kaj v žlaht mogoče' K naša je bla tud čist divja ponoč. Čeprav proti še eni noči prej je bila kar Ok. Mi vsaj ni blo treba z njo v naročju v sede spat.
Cvetačka super za službo, Ema tebi pa držim pesti. Pa nej ti sedanja služba hitro mineva.

Še seznamček za srečanj. Naj se še kera dopiše no. K bi blo fino, če bi še kako spoznala, pa če bi katero že poznano spet videla.

nedelja  21. oktober 2007 (popoldne okoli 15-h)
SREČANJE,
PLANET TUŠ, SLAŠČIČARNA DE LA CREME
Urška76&Žiga ter user posted image +user posted image  brez dude
Krfjolca + user posted image  + user posted image  
Aja + user posted image  +user posted image   
Majas + user posted image
Zamima + user posted image (če ju bo majas zraven vzela user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16570
15.10.2007 20:37:30   
max81
o viv, dobro, da smo dali tole že vse skoz, ker ne vem, če bi se še kdaj spuščala v tole bljahhh, dost je blo, svinjarija na kubik, pa še denarja je kuj zmanjkaluser posted image

no bejbe sam da so vam ble fotke všečuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16571
15.10.2007 20:38:51   
Aja1
Max, luškan buši!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede srečanja se je pa tastar odločil, da v Celje ne gremo user posted image user posted image user posted image ...predaleč. Pravi, da je dost 1x na mesec, ko treba it v Laško user posted image ...no, sicer ga bom probala še prepričat.....ja, v nedeljo bi šel on raje k mami na kosilo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16572
15.10.2007 20:39:39   
majas
Čer!
Ja danes sta se Kaja in Zala tako lepo igrale... Res je preveč hitro minilo. Jaz sem potem šibala še v službo, potem na Pilates in je bil večer tukaj. Kaja mi je takoj zaspala in zdaj prav paše biti malo sama. Le mojega pogrešam ker je na terenu.

Bravo krfjolca za službo.

Max lepe slikice, zdaj pa še nam čimpre bušija pokaži noooo.... user posted image

Pa za srečanje se boste pofočkale v večjem številu če ne bom poslala k vam ... mmmm... Murkota ne... Ok Fredija Milerja ... točno tako, pa vam bo zapel  klik

user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 15.10.2007 20:41:45 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16573
15.10.2007 20:41:24   
ircica
Krfjolca, čestitke za službo!

Mali spi, ga je kar hitro vzelo. Uvedla sem 5 minut branja pred uspavanjem, pa je kar uspešno. Sicer se poseda in mi vleče knjigo iz rok ter išče slikice, ampak se hitreje umiri in potem, ko ugasnem luč in pojem uspavanke, jih je treba zapet samo še pol.

No, v današnjem mrazu je dobil novo bundo in bi skoraj dobil še škornje, pa se mi ni dalo z njim do Europarka. Je pa bil jako čuden mulc - skoz v naročju, histeričen jok, potem pa naenkrat spal. Apetit ma že 3 dni bolj mali (kar pomeni, da je govejo juho, jogurte in tortice), cartal pa se je tudi v velikih količinah. Samo naj mi ne zboli zdaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16574
15.10.2007 20:47:42   
Anonimen
Max81, hvala za gesli. user posted image Zelo lepe fotke. user posted image

Krfjolca, čestitke za službo. Sn js tud prej pozabla. user posted image Js morm tud začet (zdaj pa zares) iskat službo. Kr neki odlašam.

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  661 662 [663] 664 665   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  661 662 [663] 664 665   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

katero ime?
diana3

katero ime naj izbereva?

niki (34%)

nicol (11%)

ališa (11%)

kiara (44%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!