|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  660 661 [662] 663 664   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.10.2007 8:33:52   
Aja1
Jutro.

PRVA!!!!! user posted image user posted image

Spali zelo dobro. user posted image user posted image user posted image  Zbudila se je samo 1x ob 3.30. user posted image  Paše dejansko spati po enajstih mesecih. user posted image  

Danes gremo pa  na rojstni dan od nečakinje (4 leta). Bodo imeli neko organizirano praznovanje in upam, da bo tudi Neji zanimivo...no, bomo videli. Dala jo bom zraven in upam, da ne bo jokala. Priprava na vrtec user posted image

Kuhali pa bomo piščančka, pire krompir, pečene bučke in solato.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16526
14.10.2007 8:34:04   
viv_
Dobro jutro!

Ja, takle mamo user posted image

Urška - ni me zmanjkal, je bla gledljiva zadeva user posted image  Ampak na konc ni več velik manjkal.

Učer pa nismo bili na bazenu, ampak v Bohinju. Kok je blo lepo, sonček... Ful toplo. Res fajn! Edin Zarja je nazajgrede skoz po malem cvilčkala v avtu... kr neki!

Marella - tale vaša Lana je pa res luštkana. Ful!
Jest mam pa copatke za Zarjo ene take luštne superfitove, iz filca, ful ful mehke. Majo pa samo od 20 naprej. Čevlje mamo pa softyje. Roza - jasno user posted image

Danes bi pa mogla mal Hirošimo sanirat, pa ne vem če bo ratal... tok se mi ne da. Groza!

Aja, pa kupla sem si 2 nove kavbojke. Sem tok vesela. Moram zdej počasi mal garderobo obnovit, ker mam porazno vse.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16527
14.10.2007 8:37:52   
Aja1
Viv, kaj ste šle to gledat? Mogoče sem spregledala.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16528
14.10.2007 8:43:19   
viv_
Akvarij. Je v sklopu abonmaja v Prešernovem gledališču v Kranju. Luštna predstva, gledljiva user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16529
14.10.2007 9:08:47   
max81
jutro spali smo dobro, sam ne vem, zakaj se mala že par dni zbuja ob 6huser posted image ...jest bi pa še tko spalauser posted image , zdejle smo mal gledal risanke, pa mal smo se crkljali, trenutno pa je v svojem kraljestvu...v stajiciuser posted image
počas bom šla študirat kaj bomo kuhali, sem mislila govejo juhco nardit, pa jo bom raj jutr
tastar je šel razstavit peč, ker neki ne greje kot bi moralo, zdejle pa sam še peč crkne smo pa v rit....najraj bi se selila nekam v blok, ker tole z bajo je pa non stop en sranjeuser posted image

danes je pa neko čudno vreme, sploh ne vem, če bo kaj sončka...ja nč če ne bova pa kr doma, ker je sam 7 stopinj trenutno, brrrrrrrrrr

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16530
14.10.2007 12:15:56   
Zamima
majas, upam, da si kje tukaj,.... lahko prideva jutri? user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16531
14.10.2007 13:55:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Midva sva danes razmišljala, kako bomo praznovali Nejin RD. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bilo nas bi cca 20 (samo najožja žlahta). Toliko ljudi ne morem spravit v stanovanje. Zdaj pa ne vem, ali bi naredili v dveh rundah ali vsi skup v gostilno na kosilo in torto s sabo. user posted image  Kako boste ostali to uštimali?

Nas bo cca. 15 in bomo šli na kosilo v gostilno (kjer vedno praznujemo rojstne dneve), s seboj bomo imeli pa torto in nekaj peciva.

Majas, v soboto ne moremo praznovati, ker imajo še službo...žal...user posted image

Moj sinek mi je pa danes privoščil več spanja...sva spala do 8.45...pa ponoči se je dvakrat zbudil...sedaj spi prvo rundo...po kosilu je takoj zaspal...smo bili v trgovini in sem si kupila barvo za lase (vijolično), sedaj pa čakam na jutri da me pride kolegica sfrizirat...

Joj, še dva dni do RD...sem včeraj zvečer do 23.30 delala filmčke za palčka...2 sem naredila...od 0 - 6 m in potem od 6 do 12 mesecev...pa ko sem si ju ogledala so mi kar solze stekle iz oči...user posted image  ko je pa tko hitro minilo to leto...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16532
14.10.2007 14:03:38   
max81
jej pa le ne bomo ostali škrbastiuser posted image , prejle gledam tamalo k se smeji, pa se mi zdi, da ma eno malenkost spodej nekej belega...in grem pošlatat in kaj vidim....ZOBuser posted image user posted image user posted image user posted image

o barby, kako sI??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16533
14.10.2007 14:37:55   
Zamima
i max, čestitke za zobeka user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16534
14.10.2007 15:34:32   
krfjolca
Čestitke za zobke user posted image

Praznovali bomo mi bolj v ožjem krogu. Samo družina.

Jaz pa pikca pogrešam user posted image user posted image user posted image
Je šel z babico na Dolenjsko, že včeraj. Pa pride šele zvečer nazaj. Sploh ne vem, kako sem se pustila prepričat user posted image .
No ja, naspala sem se pa le user posted image On pa tudi menda. Se je samo 1x zbudil, baraba mala.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16535
14.10.2007 17:42:27   
max81
ja hvala za čestitke, za težko pričakovanega zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image

u krfjolca, tole je pa mogl PASAT A NE

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 16536
14.10.2007 17:44:41   
max81
EVO MALA TOLČE PO TIPKOVNICI IN SPLOH NE VEM KAKO JI JE RATAL POSLAT, KER ŠE NISEM NAPISALA DO KONCAuser posted image , DRGAČ PA JEST POMOJE SPLOH NE BI MOGLA ZASPAT, ČE TAMALE NE BI BILO DOMAuser posted image , SM ČUDNA JA VEMuser posted image
ZVEČER AL PA ZJUTRI BOM DALA MAL SLIKC GOR, ZDEJLE SE MI JIH NE DAuser posted image  KER SEM PRELENA

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16537
14.10.2007 19:04:52   
Nogavica
max81 in Nika, čestitke za 1. zobek user posted image user posted image user posted image !

Joj, jaz sem menda tudi med tačudnimi, brez Žive sem bila samo dvakrat po 3 ure, ko sem bila pri frizerju, pa še takrat jo je čuval ati, pri babici pa je bila kakih trikrat v spodnjem štuku, pa še to maksimalno pol ure, da sem jaz kaj na hitro porihtala gori.

Živa je danes zjutraj padla ob regalu in z arkado udarila po robu user posted image . Še dobro, da si je ni prebila, je imela samo rdečo črto par ur, zdaj pa je še ta izginila. Se je ful drla kaki dve minuti, potem pa je bilo o.k. in je divjala dalje.

Me je pa ful začela gristi v zizo. Pa se zaderem, da bi se vsaj malo ustrašila in nehala, ona pa se mi reži user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16538
14.10.2007 20:10:56   
viv_
Ojla!

Oh punce, sej na začetku je mogoče mal težko, pol pa prav paše. Biti brez otrok namreč. user posted image

Drugače se pa meni to, ko kera napiše "pazil jo je ati" zdi ful grdo. Predvsem do atija. Ker after all, je njen ati in se mi zdi, da ni pri njem v varstvu, ampak je z njim in vem, da tudi njemu paše bit kdaj sam s puncama. Meni se zdi fer, da jim pustim, da imajo čas zase, da dam tudi atiju možnost, da ustvari vez s svojim otrokom. Pa brez zamere. Moje razmišljanje...

Ne rečem, da jih ne pogrešam, ampak mi res paše bit kdaj brez. Če grem s kolegicami ven itak ponavadi že obe spita, ali pa vsaj Zarja. Tko za kakšno uro čez dan sploh ne štejem, da sem jih kje pustila. Za cel dan sem pa Zarjo prvič pustila pri 7. mesecih, ko smo šli na tradicionalen prvomajski izlet, ampak letos je bila še tok majhna, da je bil izlet samo enodnevni. Drugo leto bo pa spet tradicionalno 4-dnevni. Sej tamalim tudi paše, da mal zamenjajo okolje in vsakodnevno rutino. Mirna ful uživa, če gre k tašči2 ali pa z mojimi na morje. Ona se tudi med letom včasih kakšen petek ali soboto kar zmeni s kakšno babico ali teto, da bo pri njej prespala. Zarjo pa zaenkrat za čez noč puščam samo pri mojih, ker jih je najbolj navajena, pa še kakšno leto bo tako. Saj tega ni prav veliko, ampak včasih pride tako. Nikoli pa nimam slabe vesti, da sem jih kje pustila, ker se mamo vsi fino.

Madona, sem nafilozofirala...

Jutri je pa spet ponedeljek, a lahko bruham? user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16539
14.10.2007 20:42:36   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

majas, upam, da si kje tukaj,.... lahko prideva jutri? user posted image user posted image

seveda, komaj čakam user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16540
14.10.2007 20:47:17   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Me je pa ful začela gristi v zizo. Pa se zaderem, da bi se vsaj malo ustrašila in nehala, ona pa se mi reži user posted image .

A je kej v zraku? Men eje tud zaćela grist. Včeri zvečer me je trikrat ugriznila, po sem ji pa vzela, pa zagrozila, da se bo nehal crkljanje pr men. Dons je tud poskusla, pa sem takoj, ko je začela stiskat zobe zakričala in je hitr nehala. Včer je pa ona tud cešpala od smeha, dokler ni opazila, da so se začele sankcije. Pol pa jok. Pa celo noč ga je spet sračkala. V bistvu je spala in se drla zraven. Upam da bo dala danes mir.

Viv kako je bilo v Bohinju? A vas je pet nazaj prišlo, ste zrihtal še fanta user posted image  Se pa strinjam s tabo, da če je ati/oči z otrokom to ni varstvo. Naš tud uživa, če je kdaj sam z njima. Že z Mihom je prav ponosno hodu okoli. Pa k sem bla jest bolj nikakav po CR je vzel malega in sta šla na sprehod, da sem lahk kako uro v miru odspala.
Sva pa midva zmenjena z našimi, da naslednjo soboto popazita na falotka in falotko, midva pa šibava v A po igrače in kako cunjo. Bova že mal darila za novo leto nabavljala, pa za rojstne dneve. Pa da greva mal sama nekam. K drgač se kar drživa telih najinih otrok. Greva prov težko kam brez njih.
Viv kaj se kle delaš da ti je slabo, v resnic komi čakaš, da greš v službo med ljudi. Dons že men ni več hudo, pa sem po celih dveh dneh bla že na bolniški user posted image  No edin vožnja do Lj je pa res za user posted image . Še dobr, da sej az v nasprotno smer vozim.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16541
14.10.2007 20:47:29   
majas
Čer!
samo na hitro ker sem tako utrujena...
Kajo so mi pripeljali ob 15ih, jaz pa sem bila že čisto boga, saj sem imeal prsa tako polna, tako me je bolelo, sem si na roko stiskala je šlo malo, sem vzela pumpico sem se pol ure mantrala pa ni šlo nič ven. Sem jo kar v tla zabrisala in se je razletela na vse dele,,, samo tako me je bolelo,,, in ko je prišla tamala pa ni hotela zizati, tako me je čudno gledala user posted image toliko je povlekla da je malo vzpodbudila in potem je šlo na roko ven... In ta bolečina me je danes tako zmučila da sem vsa nikakva in grem še samo spančkat.

Z mojim sva se imela lepo, šla v kino pa malo ven.  Spala pa nisem celo noč ker sem kar slišala jok in sem se skos zbujala, pa zaspati tudi nisem mogla.

Pa lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16542
14.10.2007 20:49:33   
urška76

nedelja  21. oktober 2007 (popoldne okoli 15-h)
SREČANJE,
PLANET TUŠ, SLAŠČIČARNA DE LA CREME
Urška76&Žiga ter user posted image +user posted image  brez dude
Krfjolca + user posted image  + user posted image  
Aja + user posted image  +user posted image   
Majas + user posted image
Zamima + user posted image (če ju bo majas zraven vzela user posted image )

No bejbe, kako je s srečanjem. Se ne želi nobena več pofočkat. A bo treba res v Lj prestavt, pol bo mogoče še kaka prišla. Bom zdej vsak dan morila s tem seznamčkom user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16543
14.10.2007 20:53:01   
urška76
Joj pa sem že v drugo pozabila. Svoji bodoči snahi želim čim lepše zobeke, pa da ji jih bosta mamica in oči lepo umivala. user posted image   Nika user posted image za prvi zobek.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16544
14.10.2007 21:04:34   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Joj pa sem že v drugo pozabila. Svoji bodoči snahi želim čim lepše zobeke, pa da ji jih bosta mamica in oči lepo umivala. user posted image   Nika user posted image za prvi zobek.

ja zdej mormo it pa v nabavo počas za krtačkouser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16545
14.10.2007 21:36:37   
Nogavica
Očitno sem izbrala napačen izbor besed - s tem "pa še takrat jo je čuval ati" sem hotela samo povedat, da tudi jaz tega ne smatram pod varstvo, ker je bila z enim od naju. Hotela sem samo našteti, kdaj vse jaz nisem bila z njo user posted image . Seveda pa tudi verjamem, da paše kdaj biti sam/brez  otroka, mi še pač zaenkrat nismo pripravljeni na to.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16546
14.10.2007 21:52:15   
Anonimen
Čer.

Se strinjam z Viv, da če je pri atiju, da to ni v varstvu...naš je tudi rad kdaj sam s falotkom...hvalabogu, da je tako...je pa palček spet začel ful kakat in se slinit in ima spet vneto ritko, kar pomeni, da prihaja še en zobek...jao, kdaj bo tega konec...prej nobenih problemov z zobki, zadnja dva pa kar nekaj...user posted image

Ja, jutri je spet ponedeljek...v torek sem pa samo 4 ure v službi, potem bom pa z našim rojstnodnevnikom...bom ziher cel dan prejokala...lani takšen čas me je že špikalo po trebuhu, pa sem bila čisto flegma, ker se mi ni niti sanjalo, da bo čez dva dni palček že zunaj...sploh, ker je bilo en mesec prehitro...

Nika user posted image  za zobek...zdaj pa lepo umivat...naš si jih ful rad umiva...user posted image

Boga majas...user posted image  sem se spomnila, kako je bilo, ko smo bili na morju in palček ni hotel več zizat...ko sem te prosila, da poizveš kaj naj naredim...potem sem imela še en mesec mleka ful...sedaj je pa vse usahnilo...vse...jih imam do popka...user posted image  bo treba spet kaj uštimat, da bom kot Pamela...user posted image  

Punce, preživite lep teden in crkljajte se s svojimi malčki...se še kaj javim, če ne drugače, pridem prebrati čestitke...lumpa jst...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16547
14.10.2007 21:55:44   
ema79
Čisto na hitro:

max juhuhu za zobekauser posted image user posted image user posted image

Vse najboljše obmesečnikom!

V petek sem bila na razgovoru  - je bil skupinski, zdej pa lohk sam upam, da me bojo na individualnega povabil. So bili pa vsi z full nekimi hudimi izkušnjami pa tolk stari kot jst. Mater ne vem, kako so jih lahko tolk dobil! Edina prednost moja je to, da imam samo jst in pa še en fant pravi šoli in pa to, da sem najbližje doma tej firmi!

Z Julijo je vse BP!

JUTRI PA SLUŽBA!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to, dobili smo trikolo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   Mala full navdušena, sam jst ne kapiram, zakaj za vraga, ima kolo en gumb za pesmico (okej to štekam), ampak Jingle bells? A niso mogl ene navadne vgradit noter?

pa mojga gospoda morm pohvalit, ker me je tko lepo pobarval! Mu že gre dobro od rok!!!

NOČKO!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 16548
15.10.2007 8:12:43   
viv_
Jutro!

Nogavica - no hard feelings user posted image  Sam mal sem pofilozofirala...

Ema - good luck ju3 v službi! Pa držim pesti za novo...

Mi pa ponoč ene vaje... Kr neki! Tamala je kašljala in se je zbudila ob polnoči. In ker je mela že 4,5 ure spanja v riti se ji ni dalo nazaj zaspat in smo se pregovarjali nekje do 1h. Ampak sem zmagala in mula je potem zaspala! Red mora bit - pa tudi če slab!!!! user posted image

Zjutri je bilo pa že ful mrzlo, pri nas je bil 0... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 16549
15.10.2007 8:37:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Pri nas je to tud že stalna praksa. Bolj ko se *derem* in govorim ne, ne, ne, bolj se reži. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  660 661 [662] 663 664   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  660 661 [662] 663 664   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?