viv_
|
Ojla! Oh punce, sej na začetku je mogoče mal težko, pol pa prav paše. Biti brez otrok namreč. Drugače se pa meni to, ko kera napiše "pazil jo je ati" zdi ful grdo. Predvsem do atija. Ker after all, je njen ati in se mi zdi, da ni pri njem v varstvu, ampak je z njim in vem, da tudi njemu paše bit kdaj sam s puncama. Meni se zdi fer, da jim pustim, da imajo čas zase, da dam tudi atiju možnost, da ustvari vez s svojim otrokom. Pa brez zamere. Moje razmišljanje... Ne rečem, da jih ne pogrešam, ampak mi res paše bit kdaj brez. Če grem s kolegicami ven itak ponavadi že obe spita, ali pa vsaj Zarja. Tko za kakšno uro čez dan sploh ne štejem, da sem jih kje pustila. Za cel dan sem pa Zarjo prvič pustila pri 7. mesecih, ko smo šli na tradicionalen prvomajski izlet, ampak letos je bila še tok majhna, da je bil izlet samo enodnevni. Drugo leto bo pa spet tradicionalno 4-dnevni. Sej tamalim tudi paše, da mal zamenjajo okolje in vsakodnevno rutino. Mirna ful uživa, če gre k tašči2 ali pa z mojimi na morje. Ona se tudi med letom včasih kakšen petek ali soboto kar zmeni s kakšno babico ali teto, da bo pri njej prespala. Zarjo pa zaenkrat za čez noč puščam samo pri mojih, ker jih je najbolj navajena, pa še kakšno leto bo tako. Saj tega ni prav veliko, ampak včasih pride tako. Nikoli pa nimam slabe vesti, da sem jih kje pustila, ker se mamo vsi fino. Madona, sem nafilozofirala... Jutri je pa spet ponedeljek, a lahko bruham?