Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 15.4.2007 20:24:42
|
|
|
|
lana38
|
Anitka! A saj veš, upanje umre zadnje. Gremo naprej, novim zmagam naproti. LP
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 15.4.2007 20:54:47
|
|
|
|
monikap
|
Anitka drugi mesec pa jo pošlji na dopust sedaj pa pridno v novi boj. Jaz pa grem jutri v MB na drugi razgovor da izvem rezultate krvnih preizkav in vidim kako naprej me je kar malce strah kako bo punce prosim za pestke.
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 15.4.2007 20:57:05
|
|
|
|
Anitka
|
Monika jo bom skušala sedaj čez prvomajske pustit v Dalmaciji Držim pestke, da jutri dobro opraviš
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 15.4.2007 21:02:20
|
|
|
|
monikap
|
Anitka tako se govori ti jo le pusti v Dalmaciji. Hvala ti za pestke saj jih res potrebujem.
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 15.4.2007 21:19:30
|
|
|
|
andreja2000
|
monikap drži se in močno,močno stiskam pestke za jutri.
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 15.4.2007 21:41:31
|
|
|
|
tosja
|
monikap držim pestke, da izveš samo dobre stvari. ........... in da bo šel postopek hitro naprej, da ne boš spet čaaaaaaaaaaaakaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 16.4.2007 13:19:57
|
|
|
|
monikap
|
Anitka,Andreja in tosja hvala za vaše pestke so pomagale saj je z izvidi vse Ok z mojimi in njegovimi tako da me sedaj pošilja na HSG in sicer moram poklicat prvi dan ko pride packa in se naročit ja čakanju pa se očitno ne da izognit saj imam naslednji razgovor komaj 3.9 nič ne moremo bo treba čakat in pridno morda pa mi prej uspe.
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 16.4.2007 13:54:06
|
|
|
|
lana38
|
monikap! HSG bo pa ja menda prej, kot septembra. Držim pesti! Smeškoti mi delajo, super. LP
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 16.4.2007 13:58:35
|
|
|
|
andreja2000
|
monikap srčno upam,da boš ti do septembra že srečka in se boš rešila teh dolgih čakalnih vrst.
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 16.4.2007 14:11:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Monika jo bom skušala sedaj čez prvomajske pustit v Dalmaciji Držim pestke, da jutri dobro opraviš anitka bova skupaj v dalmaciji dalmatinke delali mi gremo tudi dol na počitnice. juhuuuuu
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 16.4.2007 14:31:59
|
|
|
|
Anitka
|
Monika super, da so izvidi O.K. In sedaj bom držala pestke, da boš po HSG-ju takoj srečka nosečka in ne boš imela 3.9. razgovora ampak kakšen UZ, ko ti bo že pomahal. Ja super Pina. IN kam jo mahneta? Midva v Brelo. Že komaj čakam
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 16.4.2007 14:56:30
|
|
|
|
pina-1
|
mi gremo v Split in na Brač. Mamo dobre prijatelje dol in smo večkrat dol.
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 16.4.2007 16:41:26
|
|
|
|
bumbum
|
Monikap, si pa nekje na istem kot jaz. Za HSG te bojo v MB naročili takoj, nekje v roku prvih 14ih dni ciklusa. Držim pesti, da bodo tudi ti izvidi ok in pol boš res na istem kot jaz. Upam samo, da tebi uspe takoj zanosit. H kateremu dr. pa hodiš v MB?
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 16.4.2007 20:09:35
|
|
|
|
monikap
|
Punce hvala za lepe želje ste res pravi angelčki. Lana38 ja na HSG se moram naročit takoj ko pride na obisk mi je rekla da ga naredijo takoj po packi ker je tako najmanša možnost da bi lahko bila noseča navodila pa sem dobila domov in tudi svečko za čiščenje nožnice. Anitka in Andreja upam da se vajine napovedi uresničijo in mi res uspe zanositi kmalu po HSG saj pravijo da imaš takrat malo več možnosti da zanosiš Anitka tudi tebi želim da tvojo res pustiš v Dalmaciji in prideš nazaj s pikico pod srčkom. Bumbum a pol si že ti imela HSG?jaz hodim k Dr Gavričevi in je res prijazna za HSG pa je rekla da mora biti po njenem dober no bomo videli.29.4.bi se morala packa prikazat tako da bom takoj naslednji dan klicala in se naročila ker so potem prvomajski prazniki in upam da takoj v začetku maja pridem na vrsto. Punce še enkrat hvala Vsem ne čakajočim pa želim da čimprej zagledajo .
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 16.4.2007 21:33:14
|
|
|
|
bumbum
|
Jap, monikap, sem že bila na HSG in tudi hodim h Gavričevi, ki je res krasna. Meni je tudi rekla, da je skoraj 100%, da bojo izvidi ok in se ni motila. Tudi pri tebi bo tako. Drži se!
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 17.4.2007 15:45:52
|
|
|
|
anja31
|
Bom čisto kratka danes, ker sem slabe volje. Ponovno je ne čakam 11.5.2007
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 18.4.2007 14:46:57
|
|
|
|
pina-1
|
anitka mene lahko daš iz seznama in me prestaviš nekam v kot, kajti UZ je pokazal porazno stanje in sem že naročena na LPSC 14. maja . sedaj mi ostane samo upanje, da bo LPSC tudi tokrat uspešna, čeprav kljub klomifenu nisem pridelala niti enega samega folikla, niti najmanjšega.
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 20.4.2007 7:32:50
|
|
|
|
SM10
|
Moja je prišla. Naslednje ne čakam 18.5. Srečno vsem
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 20.4.2007 19:28:35
|
|
|
|
mlavla
|
naslednje ne pričakujem 11.5.
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 21.4.2007 12:27:16
|
|
|
|
clea
|
oj, no da se še jaz javim, moja zamuja, "najavljena" je bil za 13.4. ampak je še ni . VSEM ŽELIM, DA ČIMPREJ ZAMUDI ZA VEČ KOT 9 MESECEV!!!!!
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 21.4.2007 13:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene dajte dol s seznama.
|
|
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 24.4.2007 7:10:22
|
|
|
|
lana38
|
Anitka, kje si? Sem morala temo že na drugi strani poiskati. Zagledala sem . LP
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 24.4.2007 7:31:33
|
|
|
|
pina-1
|
lana čestitam želim ti čim lepših 9 mesecev. si jih zaslužiš!!!
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 24.4.2007 8:06:01
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 še tukaj iskrene čestitke in veselo ter zdravo bravo,Lana!
|
|
RE: (ne)čakajoče na.... 24.4.2007 9:00:09
|
|
|
|
biba26
|
Lana za
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?Manjše. (
15%)
Večje. (
23%)
Enake. (
15%)
Enake, le bolj sproščene. (
46%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!