mika -> RE: Epiduralna - JA ali NE? (20.11.2006 17:14:08)
|
Pri nas v Sg je res zastonj...kr naj bo...jaz živa ne morem videt igle, kaj šele da bi me pikali pri hrbtenjači London-paris, jaz sem rodila v SG in ti povem, da so babice bile tako nežne in anestezistka tudi- vstavljanja katetra sploh nisem čutila. v porodnišnico sem prišla malo prehitro, ker sem se peljala 82km in sem imela popadke na 10 min. porodničar je rekel babici naj mi da spasmex(ne vem če je prav napisano), da vidi al se bodo popadki ustavili al bodo močnejši. no in jaz sem že prej slišala za spasmex tablete in sem tableto tudi pričakovala. nakar zagledam v babičini roki iglo. v tistem trenutku me je takoooo postalo strah, da bi ji najraje rekla, fajn se mejte, jaz bom drugič rodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. ma res me je primlo, da bi pobegnila . babica mi je dala injekcijo zelo nežno- sploh nisem vedela kdaj. reeeees, sploh nisem mogla verjet, da nisem čutila vboda. pri ea pa ne vidiš nobene igle, tako da se tega ne rabiš bat. men lahko verjameš, ker me je fuuuul strah bolečine. in ja EA v SG je zastonj.
|
|
|
|