LuLuna
|
Klarita, To temo, ki si jo odprla sem redno spremljala, saj sem se v tvoji zgodbi tudi sama prepoznala. Tako, kot tudi Karin24, kasija78, mojca9000... Le, da ste ve bile kaksen dan ali dva pred mano. Na zalost pa se je napeta zgodba vseh vas koncala nezazeljeno. Zelo mi je zal, da je temu tako. Zato bi rada podelila tudi svojo zgodbo z vami, se preden bo znan njen koncen izid. Naceloma nerada ugibam kaj se bo zgodilo in kaj pomeni kaksen znak in raje pocakam na jasen razplet. Tokrat pa bom naredila izjemo, ker ste ve bile tako pogumne in ker so mi vase izkusnje veliko pomagale. Torej, moj Dan D je bil 09.11., na 32. dan ciklusa, ko bi morala dobiti M in sicer glede na daljsi ciklus, ki je do sedaj bil 31 dni. Danes pa je 36. dan ciklusa, M zamuja 5 dni, O bi glede na BT morala biti 19. dan ciklusa, temperatura je zvisana danes 17. dan. Tudi jaz sem ze naredila test ClearBlue 34. dan ciklusa, oziroma 15. dan po ovulaciji in je le-ta bil negativen. Izvedela sem, da ClearBlue zazna koncentracijo nosecniskega hormona, ko ta doseze stevilko 50mlU/ml. Glede na tele podatke: 10 DPO: 10 - 50 mIU/ml HcG 13 DPO: 20 - 100 mIU/ml HcG 16 DPO: 40 - 200 mIU/ml HcG 19 DPO: 80 - 400 mIU/ml HcG 22 DPO: 160 - 800 mIU/ml HcG pomeni, da CB ne sodi med najbolj obcutljive teste in da obstaja realna moznost, da je bil test narejen prezgodaj (DPO je Day Past Ovulation - dan po ovolaciji). Zato se vedno upam, da bo test jutri, ko ga imam namen ponovno delati, vendarle pozitiven. Sicer pa se moja zgodba od vase razlikuje tudi po tem, da me ze od 25. dneva ciklusa vsak dan spremlja rjav izcedek. To pa je nekaj, kar me dodatno skrbi, zato, ker vem, da je to obicajno slab znak, tako za moznost zanositve, kot tudi za samo nosecnost (ceprav seveda ne nujno, statisticno gledano pa kar verjetno). Tudi zaradi rjavega izcedka bi rada cimprej izvedela, ce sem morda le zanosila, da lahko cimprej poiscem zdravila s hormonsko podporo (Dabroston?). To je moja zgodba, razplet bo znan kmalu in vam ga sporocim. Ce bo pozitiven upam, da bo marsikateri v spodbudo, ce bo negativen boste vedele, da niste same, ki se jim dogajajo nelogicne in nerazumljive reci, ampak, da je vse to del zivljenja, ki nas nekaj uci.
|