LuLuna
|
Klarita, Vse dokler ni M je upanje, da jo niti ne bo! Si prepricana, da testa nisi delala prekmalu? Koliko dni je minilo od O? Če ni več, kot 18, je čisto možno, da je bilo prekmalu. Do nedelje drzim pesti, da se tvoja M se vedno ne prikaže, takrat pa bi test menda že moral biti pozitiven... kasija, To, da si dobila M po 20 dneh zvišane temperature, oziroma od O, je res presenetljivo. Lutealna faza traja največ 16 dni in bi glede na to tvoja M morala priti najkasneje 17 dan po O... Si prepričana, da je M "ta prava", oziroma, da ni mogoče le kakšna krvavitev? Si temperaturo ta mesec merila od prvega dne M? Si lahko iz grafa res lahko razbrala ocitno zvisanje t. glede na dneve pred O? Kaj pa danes, ali je t. padla? Res mi je zelo zal, da se je tako izšlo, kajti bila sem 100 % prepričana, da je teorija o BT, ki jo poznam še kar zanesljiva. Tudi sama merim BT že 8 mesecev in mi je do sedaj bila zelo dober pokazatelj tako O, kot prihoda M. Ta mesec, pa moram priznat, da se je vzorec nekoliko spremenil in tudi sama nestrpno čakam še dan ali dva, da se še enkrat prepričam, če se bo izkazala, kot dober pokazatelj...
|