|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dan D
8.11.2006 7:50:37   
Sulfinija
Ojla!

No danes je moj 27.dan od prejšnje user posted image ,ter včeraj zvečer sem opazila rumen izcedek in malce krvi.Oreng vlilo se še ni,zato je še vendo nekaj upanja.Hmmmmmmmmmmmm,kaj mneite je možno,da so ti krvavi flekci kaj drugega???Ne ne sigurno niso,ker mam ciklus na 28.dni.

Vsem vam,ki še čakate želim,da čimprej zagledate user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.11.2006 8:36:21   
biser
Dobro jutro

Včeraj bi morala dobit user posted image  in ker je nisem, sem danes delala test, ki pa je bil spet negativem.user posted image  Zdaj lahko samo čakam kdaj bo prišla user posted image , da gremo potem v nove boje.

Lep pozdrav!

biser

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.11.2006 8:44:19   
micla
Klarita...... kako kaže?
Jst sm danes zjutraj delala test in je bil negativen, M pa še vedno ni. Očitno se mi le podaljšuje ciklus. Upam, da se kmalu prikaže, pol grem pa malo na odmor od vsega tega.

Držim pesti, da ti javiš boljše novice.

micla

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.11.2006 8:57:04   
Klarita
Punce, dobro jutro.
Torej napetost narašča in upanje je vedno večje, saj user posted image  do sedaj še ni. Včeraj zvečer so me prsi tako bolele, da spet nisem mogla spat na trebuhu. Danes sploh ne vem več kaj čutim in kaj naj si mislim. Zjutraj testa nisem naredila, ker sva se z user posted image  zmenila, da še en dan počakam. Torej, če je user posted image  danes ne bo, bom jutri zjutraj sigurno naredila test. Imam pa tako mešane občutke, da ne vem več kaj se sploh dogaja v moji glavi. Je vam tudi tako?
Mislim tudi na vse vas "upajoče deklice" in si tudi za vas želim, da bomo skupaj zagledale user posted image user posted image  in se pridružile drugim srečkam user posted image .

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.11.2006 9:15:06   
Xandra1
Joj Klarita ... to je hujš kot nadaljevanka Twin peaks, ki smo jo pred leti gledali na TV user posted image Sploh ne veš, kako od prejšnjega meseca dalje čakam, da boš končno ugledala user posted image user posted image in zdaj .... joj ... s5 bom komaj čakala ju3 user posted image user posted image user posted image
Držim pesti Klarita! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.11.2006 9:27:04   
Klarita
Hvala ti Xandra1user posted image , nisem vedela, da me tako spremljaš mi je pa kar toplo pri srčku in lažje mi je čakat, ko vidim, da nas je toliko s skupnimi interesi. Sem vesela, si mi kar dan polepšala. Kakšno je stanje pri tebi?

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.11.2006 9:30:54   
Xandra1
Počutim se odlično, nobene slabosti, prsa so me nehala boleti, danes je 7t in 3d! Pregled imam prvič šele drug teden, ko pride moja G z bolniške ali kaj vem zakaj je tako dolgo odsotna user posted image mogoče je pa tudi ona user posted image  user posted image
Skratka ... super se počutim! Hvala, ker si vprašala!

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.11.2006 9:36:23   
Klarita
Lepo to slišat Xandra1, moja dobra prijateljica je nekje v 8.5 t in je sedaj komaj nehala bruhat. Ona pa je tako močno bruhala in hrano zavračala, da je pristala v bolnici na infuziji, ker je bila preveč dehidrirana. Sedaj je boljše in je slabost nehala.
Imaš kakšne čudne lušte po kakšni posebni hrani? To mi je vedno zanimivo poslušat kakšne stvari rade jejo user posted image , ker se ponavadi fajn nasmejim zraven.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.11.2006 10:33:24   
LuLuna
IZVIRNO SPOROČILO: kasija78

LuLuna,

Temperatura je rahlo padla 20. dan in se potem 21. dan povzpela ter ostala zvišana do danes z rahlimi vmesnimi nihanji. Ali si ti tudi meriš bt? Imaš kak nasvet zame?

lp,  kasija

kasija,

Če je tako, kot praviš, in sicer, če je danes tvoj 40. dan ciklusa, temperatura se je pa dvignila 21. dan, to pomeni, da je danes že 20. dan, ko imaš zivašno temperaturo! To gotovo pomeni, da si noseča. Mislim, da komot lahko narediš test in se v to tudi prepričaš. Po 18 dneh zvišane temperature je test zanesljivo pozitiven. Čestitam user posted image .

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.11.2006 10:36:51   
bačko
Klarita, držim pesti zate.Moja bi mogla priti v ponedeljek pa je še danes ni.Danes pa je sreda.Zelo sem živčna.Upam da nama je z možem tokrat uspelo.Samo problem je v tem da pa sem v soboto dobila vročino in sem preležala dva dni v pojstelji ob čajčku in vitaminih in mogoče mi zaradi tega zaustaja.Počakala bova do nedelje potem pa bova naredila test.Resnično pa držim pesti zate!!!!!!!!!!!!!!!
Pa pa

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.11.2006 10:47:16   
Klarita
Hvala bačko, to se je meni zgodilo prvi mesec, ko sva poskušala "zanosit". Ko se mi je začela hrana upirat, sem že mislila, da bi to lahko bilo to, ampak me je napadla viroza z bruhanjem in vročino, potem pa še user posted image .  Vseeno upam, da boš čimprej user posted image .
Hvala za tvoje pesti, tudi jaz user posted image  zate.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.11.2006 10:53:17   
Klarita
MR99. ko bi se ti besede pozlatile, ne samo zame, ampak za vse nas, ki čakamo in upamo. user posted image

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.11.2006 11:08:15   
pina-1
Klarita in vse, ki nestrpno čakate en topel  [sm=smiley31.gif" border=0>. kako vas razumem, ker sem sama prvič ravno tako trepetala. in konec tega meseca bom zopet, saj si želimo četrtega člana.

Mam pa eno vprašanje, ki ne sodi ravno pod to temo pa vseeno nebi rada odpirala nove. Punce kako ste med user posted image  odklopile glavo. Meni to skoraj da ne rata in sem zelo žalostna zaradi tega....
Še enkrat klarita sori če sem ti pokvarila temo pa vendar...

Joj sem

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.11.2006 11:18:07   
Klarita
Hvala pina-1 in nič ni narobe, če si kar tukaj vprašala. Torej meni je to zelo težko uspevalo, za trenutke mi je. Osredotočila sem se na njega, mislila sem si kako mu koža diši in kako imam rada njegove dotike......
Poskusi.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.11.2006 11:33:15   
kapica
Klarita je pa napeto user posted image . A nas bos res pustila do jutri cakati?
Drzim mocne pestke in srcno upam da bo plusek user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.11.2006 11:45:28   
pina-1
Hvala Klarita, sej jaz tudi iščem vse možne variante da glavo sprostim, ker vem da psiha ne prinese nič dobrega. V prvo sva s tem imela kar velike probleme, še posebej ker imam jaz PCO sindrom in sem bila skozi pod hormoni in zdravniki so me šetali sem in tam. Šele ko sva odklopla je ratala user posted image . Sedaj bi pa rada kar takoj. bi rada bla že včeraj noseča user posted image . Predvsem bi pa rada da nama rata brez "kemikalij". In sploh ne vem kdaj naj user posted image  ne pričakujem, kdaj so plodni dnevi in kdaj ne... ma sploh sem totalno v ******.

Oprosti za to nakladanje, ampak danes sem res zeloooooooo žalostnauser posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.11.2006 11:57:45   
Klarita
Ne bit žalostna pina-1, baje so neki pozitivni dnevi in pozitivni planeti, ki trenutno vplivajo na nas, tako da jaz močno upam, da ti rata - v prvo.

Kapica, ja, tudi jaz se bom pustila matrat do jutri, sva se z user posted image  tako zmenila, ker je on glede tega bolj na iglah kot jaz. Je rekel, če bo user posted image  ne bo mogel v službo, zato bom jutri naredila, ker je on doma. (Jaz sicer nisem, ampak bom že pretrpela teh 8 ur v službi). Ojoj se že pogovarjam kot da 100 % bo. Večni oprimist pač. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.11.2006 13:36:34   
pina-1
user posted image user posted image user posted image  za klarito in za planete in vso pozitivno energijo ki vpliva na naše bušije in hormone...
če v prvo rata bo pri nas še veselo...

zate pa user posted image in močno držim pesti da jutri zagledaš en velik +.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.11.2006 13:47:10   
taja1
Klarita - glede na vse tvoje znake si zagotovo user posted image .
Jaz sem prepricana - prav cutim, da si.

Drzim pesti!!!! Pa jutri cimprej sporoci!

Posiljam ti eno user posted image  za sreco!

Vsem ostalim pa tudi zelim user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.11.2006 14:02:06   
Klarita
Punce, neverjetne ste, res!!! Hvala vsem za pozitivne misli. Res bi bilo fajn, če bi vse skupaj zagledale +++++. Bila ta tema prazna, ker bi vse bile pri nosečkah. Vsem vračam en topel user posted image nasmeh in user posted image ska za srečo, za vse nas.
Prav rada bi pogledala v sebe, če so vsi ti znaki pravi, sicer pa bom šla hitro spat, da bom čimprej naredila test, potem pa vam takoj poročam.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.11.2006 14:54:56   
Taula
Sporči jutri kako je. Upam da bo user posted image  in da niso samo živci. Jaz sem prejšnji mesec imela vse znake, pa je bila samo psihauser posted image . Menstre pa tudi ni in ni bilo...je prišla šele 43 dan-psiha dela čudeže.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 46
8.11.2006 15:04:50   
Klarita
Vem Taula, zato me je tako strah testa.........

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.11.2006 15:48:13   
andreja2000
Hojla,punce!

Jaz bi jo morala dobiti danes,pa tudi BT  se mi je danes rahlo znižala,tako,da misim da bo  user posted image  vsak čas tu.Sem pa ves čas imela močni pms,sedaj pa je vse izginilo,razen napetega trebuha.Zaradi sicer rahlega padca BT,pa mislim,da ta mesec ni več upanja in bo potrebno verjetno v nov boj.

Klarita,zate imam dober občutek in mislim da si user posted image .Ti pa držim pesti,da je to res in da ti test pokaže user posted image

Tudi vsem ostalim želim user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.11.2006 15:48:46   
MissLady
Živjo punce!

Jaz bi morala svojo user posted image  dobit 7.11. Dons je še ni... ampak priznam da nimam nobenih drugih posebnih znakov. Razen tega, da me včasih prsa bolijo (ampak ne ravno pretirano)... Držite pesti tudi zame user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.11.2006 16:23:30   
Klarita
andreja2000, hvala za dober občutek. Jaz itak cel čas držim pesti, za vse nas. user posted image
Si ti sigurna da je močan PMS?  Te prsi tudi bolijo zraven?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?

Z robčki in fiziološko raztopino. (0%)

S pumpico. (0%)

Z baby vac. (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!