Anonimen
|
Hvala za vse spodbudne besede. Vem, da mi bo boljše brez njega, ne bo sekrianja in spraševanja kdaj pride in kje hodi. Od njega tako nisva imela ničesar, saj ga skoraj nikoli ni bilo, če je bil je pa spal. Ampak sem potem še vedno govorila, da je le otrokov oče in mu je treba dati še eno možnost. Ampak ne gre. In jaz v takšni nisem srečna in tudi otrok od takega čoveka nič nima. Mislim, da bo otrok imel več od njega, če ga bo prišel pogledat ali mu na obisk. Se bo vsaj takrat z njim ukvarjal, drugače se mu tako ni dalo. Kje je hodil ne vem. Ko sem ga vprašala je rekel, da je delal. Ampak vsi vemo, da se cele noči in večere ne dela. Kdo bi ga pa gledal sredi noči. Res je, da dela privat in si sam organizira kdaj bo delal, ampak sredi noči sigurno ne. Če sem ga kaj več vprašala je rekel, kaj sploh sprašujem, da drugih nima, če pa malo gre še okoli pa tudi ni nič narobe. Problem pri njemu je, da sploh ne vidi kje je problem ali pa noče priznati. In ko je trdil, da se bo spremenil je lagal itak samo sabi. Govoril, da je zdaj drugačen in da vidi kaj je delal narobe. Ampak ne vem, če on vidi v čem je sploh problem. On ves čas govori, da je vse vredu in da je njemu tako čisto vredu. In na koncu sem jaz čudna, ker mi ne odgovarja. Glede varstva me tudi ne skrbi preveč. Saj mi pomagajo koliko mi lahko starši. Ampak je problem, da ne morem iti na nekakšen pogovor s prijateljico, ker oni mislijo, da se to ne hodi, ko pač imaš otroke. JA stara šola. Za nujne primere jim ni hudo. Ampak tudi to bo. Moram pa povedati, da mi je po teh parih dneh res veliko boljše. Saj neke razlike sploh ni. Ga ni tako kot ga prej ni bilo. Ampak res pa ni skrbi in sekiranja toliko. Včasih mi je hudo samo zaradi otroka, ker ima takšnega očeta, ki ga dobesedno boli za njega. Ampak se po drugi strani tolažim, da ima mene, ki ga imam resnično rada. In tudi tako nama bo lepo. Hvala še nekrat vsem, mi je res veliko pomenilo.
|