|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomoč staršev?
5.11.2006 10:31:25   
daddy
  Trenutno starši bolj potrebujejo mojo pomoč kot jaz njihovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.11.2006 11:36:39   
lenika
Pomagali so finančno pri opremljanju stanovanja, nakupu avtomobila oboji, njegovi starši nočejo nič za stroške, ker živimo v isti hiši. Plačujemo le telefon in komunalo. Za varstvo otroka, so pa prav srečni, če ga lahko dobijo in komaj čakajo.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.11.2006 11:45:58   
Anonimen
Pomagajo, pomagajo, so tudi moji sestri pomagali, zdaj pa nama.
Kolikor daš, toliko dobiš!

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
5.11.2006 11:51:46   
Anonimen
mi smo zelo navezani en na drugega. in starša mi pomagata ogromno tako finančno kot z otroci. mami mi čuva tavečjo punco, sem pa ke obe, ko mi delamo na hiši. ko bom šla aprila v službo mi bo do septembra čuvala obe, ker tavečjo v našem kraju lahko vpišem v vrtec samo s septembrom in ko dopolni 3 leta, drugače bi šla v vrtec že letos. nisem je želala pa vpisati kar nekam drugam in jo drugo leto prepisovati. oz sem hotela narest tudi to ker se mi je zdelo da preveč obremenjujem mami, pa mi ni pustila. malo manj kot da bi mi zamerila, če ne bi hotela da sta smrkljici pri njej. finančno pa tudi ogromno. že to stanovanje sta mi pomagala obnoviti, sicer je hiša še vedno v lasti stare mame to je očetove mame in ni nič mojega in tudi ne vem če kdaj bo zato sta onedva vlagla v zadeve, ki se ne dajo odšraufat :) midva pa ostalo. kupila sta mi parcelo in primaknila kar zajeten kupček za gradnjo hiše. tako da se nimam nad ničemer pritoževati. seveda pomoč od naju priteka tudi k njima v fizični obliki, ko je treba kaj postoriti pri njih doma, pa sem pa je sem jaz varuška njihovega psa :) in želim si samo to, da bom v svojem življenju toliko uspela kot sta onedva, da bom v taki isti meri lahko naprej pomagala svojim otrokom. s tem bom najbolj povrnila njima za vso dobroto in pomoč, ki nam jo dajeta!
od moževih staršev oz mame pa ne prejemamo nobene pomoči in je tudi ne pričakujemo, ker bi večkrat ona dva potrebovala našo pomoč. predvsem finančno, saj imata tako niszke penzije da komaj vzdržujeta sebe in svojo hišo. če ne bi začela graditi hiše in se zapufala tudi sama do grla sva ji mela namen kupiti okna za njeno hišo. žal bo moralo to malo počakati, da si malo finančno opomoremo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
5.11.2006 14:08:15   
honka
Tudi jaz moram rečt, da sva z možem oba zelo hvaležna najinim staršem za njihovo pomoč. Sva v fazi postavljanja hiše in brez njihove pomoči to sigurno zdaj še ne bi bilo mogoče, predvsem zato, ker sem jaz v svoji "super" službi pred kratkim dobila odpoved. Hvala bogu, da imam tako izobrazbo, da lahko honorarno še dosti kaj delam, ampak vseeno. Če ostaneš sredi neke velike prelomnice, s kreditom in brez službe. No ja. user posted image  Ampak, kot pravim, hvala staršem. Sva pa tudi midva, predvsem jaz, zelo navezana na starše in samo upam lahko, da bova tudi midva najine otroke, ko bodo, znala tako vzgojiti in se jim približati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.11.2006 14:57:59   
dory
Ja tud jst moram na tem mestu pohvalit moje starse,ki so mi v zivljenju veliko pomagali in veliko dali...tudi odkar mam tamalga sta nepogresljiva...varstvo imam kadar ga potrebujem, zivim doma...imela sem par resnih konfliktov z mami,ki je mislila svoje case,da sem njena last...no pa smo tud to uredili...zej je vse ok in moram rect, da je ful fajn,ko ves,da imas nekoga za sabo,ki ti bo brezpogojno pomagal,ce ga bos rabil...

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.11.2006 15:06:51   
Tejči
Njegovi starši NIČ, moji ZELO. Kupili so nama stanovanje, za katerega ata mesečno plačuje 130.000 ter vsak mesec dobima 120.000 za stroške in hrano. Poleg tega vedno, ko prideta domov (vsaka 2 meseca nekje, ker sta v Bruslju) prineseta en velik kufer oblačil za tamalo. Ko pa sta v Slo pa tudi midva z user posted image  dobima kaj za oblečt, pa ob kakšnih večji izdatkih (recimo registracija) tudi vedno nekaj primakneta. In sploh se ne zavedata kako sem jima hvalžena! HVALA ATI IN MAMI-ZLATA STA!!!! Zdaj pa spet user posted image , ker sta ravno na poti v Bruseljuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?