|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako pozabiti?
3.11.2006 21:32:52   
Anonimen
Ste bile že kdaj tako nesrečno zaljubljene in vas je to tako bolelo, da bi najraje umrle? To se dogaja meni in ne vem kako se naj izkopljem iz tega? Problem je, da ga vsak dan vidim (temu se ne morem izogniti) in četudi se za nekaj časa poberem je vse po starem, ko ga vidim. Trenutno sem v stanju, da ne morem ne jesti, ne spati, jokam in na splošno ne vem več kaj naj naredim, kako naj izplezam iz tega brezna, ker se cel čas samo sprašujem zakaj sploh živim? Vsakega, ki ga spoznam primerjam z njim in se mi zdi, da mu ne seže niti do gležnjev, ker je on tisti pravi. Dolgo časa sem mislila, da nekoč še nekaj bo iz tega, ker sem velikokrat ujela njegove poglede in na splošno opazovala njegovo obnašanje, za katerega je precej oseb reklo, da je precej tipično za osebo, ki nekaj čuti do nekoga drugega. Sem pa izvedela, da ima punco, zato se iz tega umikam, ker je to totalno proti mojim načelom. Samo pozabiti ga pa ne morem, pa naj se še tako trudim. Ima katera kak nasvet (samo ne mi s frazo, da čas celi vse, ker mi to trenutno ne pomaga)user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako pozabiti?
3.11.2006 21:52:23   
Anonimen
Ampak jaz ti bom ravno to rekla: čas celi rane. Pa naj ti to zdaj pomaga ali ne. Joči, ne zatiraj svoje žalosti, bodi žalostna, pa ti bo kmalu precej bolje. Valda, da boli, ko ga gledaš. Pa vendarle, življenje ima toliko čudnih poti, da ne veš, če se morda kasneje, ob bolj primernem času spet ne srečata.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2006 21:52:36   
jazz
Ne vem,direkt mu razloži situacijo in čustva. Če mu je kaj,bo odreagiral,ali v tvoje dobro ali pa ti bo dal vedeti da ga pusti pri miru....in če bo hotel da ga pustiš pri miru,boš morala na žalost pač še čez eno zlato poleno v življenju,ki ti ga ni usojeno imeti.

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2006 22:02:43   
Anonimen
Punca ni nikoli ovira. Predvidevam, da nisi tip, ki bi prva naredila korak, predvidevam pa tudi, da te on ne šljivi? Mogoče se pa motim. No zaradi tega, nimaš nobene osnove za solze, žalost,...saj nista imela nič? Ne vem daj bodi bolj natančna glede vajinega odnosa. Ženske, ki se jokajo za nekom, ki ga nikdar niso občutile, so si boge in je njihov problem nekaj čisto drugega...

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2006 22:10:59   
Rosada
Pa šta je on tako specialan?On je čovjek ko svi drugi.Ima nos,guzu i oči.Smije se, plače, prdi i ide na wc.Kad ne budeš gledala na njega kao na Alaha nego na običnog čovjeka če ti bit lakše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2006 22:13:06   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada

Pa šta je on tako specialan?On je čovjek ko svi drugi.Ima nos,guzu i oči.Smije se, plače, prdi i ide na wc.Kad ne budeš gledala na njega kao na Alaha nego na običnog čovjeka če ti bit lakše.

Rosada, ta je pa najboljši odgovor do sedaj..... sem se morala nasmejati do dolz..... user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da še znaš popestriti tle gor.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2006 22:54:17   
mika
punca, spedenaj se v nulo in bejž ven na kakšno fešto in se ne smilit sama sebiuser posted image .tist večer preden sem spoznala mojegauser posted image  sva s prijateljico sedeli na kavi, vrteli so balade in jaz v jok, da bom večno sama, ker sem naletela na same cepce. na to mi prijateljica pravi:kaj pa če boš ravno danes koga spoznala. bila sem tiho in sem si mislila;ja glih danes bo ja.  Ampak se je zgodilo, ravo tisto noč  sem spoznala mojega možauser posted image .
DA slučajno ne boš ćepela doma in se smilila sama sebi, veeeen moraš, tam so tipi, ne pa doma na kavču.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2006 23:00:16   
Marogica
Anonimna, pozabila ga res ne boš, ga boš pa "zamenjala" v tvojih mislih, ko bo prišel ta pravi. Kdaj? Ko bo preteklo kar nekaj vode(čas celi raneuser posted image -mimo tega pač ne gre). Kako? Ko boš začela razumsko razmišljati, ne pa čustveno, kot sedaj.
V morju plava dosti ribic...samo ujeti jih je treba....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2006 23:05:17   
lelaval
Če ne skopari s pogledi, imaš še šanse. Zato  - punca - v akcijo. Morda pa le ni zaljubljen v svojo punco. Pojdita vsaj na kavico (nič hudega, če ga ti povabiš). In pogovor napelji na to, da ti je všeč. Potem boš vsaj vedela, če se splača še trudit okoli njega. Če ne, pa - kot so že rekle: še dosti ribic plava v morju - ti je Varasanka napisala dober odgovor.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2006 7:57:56   
mala zirafa
Kdor ne reskira, ne profitira.Probaj, pa boš kmalu videla pri čem si.Kaj pa če bi ga začela ignorirat?Včasih tudi to pali.Videla sem ital. reklamo kako osvojiti moškega:manj ga glej, manj se oblači in manj..., se ne spomnim večuser posted image Tako malo za šalo malo za res.Jaz sem vedno rekla, ča je tip do mene bo že reagiral oz. stopil v akcijo, ampak mogoče ne drži vedno.vseeno se ti pslača probat, kaj te stane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2006 12:58:42   
Angellina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Predstavljaj si ga kako na wc-ju serje kot vidra, se napenja in se utaplja v svojih vonjavah. Mamljivo ne? user posted image

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2006 13:53:56   
žužu
jaz bi ga pustila pri miru. če ima punco. sigurno ne bi drezala v takega tipa.
ker, če bi vseeno on bil za, potem se lahko isto kmalu tebi piše in bo še bolj bolelo.

ti se lepo nekam zapri, s sabo liter vodke pa en tavelik čips, pa se napij, prespi. zbudila se boš z mačkom in ugotovila, da ni vreden se sekirat zarad enga bukseljna. jih je še polno-bukseljnov, še boljših.ja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2006 19:00:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žužu

ti se lepo nekam zapri, s sabo liter vodke pa en tavelik čips, pa se napij, prespi. zbudila se boš z mačkom in ugotovila, da ni vreden se sekirat zarad enga bukseljna. jih je še polno-bukseljnov, še boljših.ja.

user posted image user posted image user posted image To sem že naredila, pa ni pomagalo,razen tega, da je bil wc nekaj časa moj najboljši prijatelj - vsaj glede na to kako sem ga objemalauser posted image user posted image user posted image Mah nima veze, se bom zdaj posvetila študiju 100/h, sem pa sigurna, da si dam raje šus v glavo, kot da se spet zaljubimuser posted image user posted image

(odgovor članu žužu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
6.11.2006 19:24:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.11.2006 19:27:42   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada

se podpisem pod rosado...realno a resnicno...

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2006 20:53:24   
rija
Rosada: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2006 7:53:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kako naj izplezam iz tega brezna..

Pocakaj in bo minilo.. Vedno je tko..  Ce bi bila med vama ljubezen... potem mogoce ne bi minilo.. ampak tudi ne bi bolelo..
Zdaj ker gre za EGO zadeve.. pa boli.. in to zagotovo vedno mine.. samo malo pocakas..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.11.2006 19:57:22   
mojamura
poglej se v ogledalo zjutraj....pol se zrihtaj kot da bi bila filmska zvezda in se še enkrat poglej v ogledalo, mislim, da ti bo do takrat kapnilo, da se zaradi enega tipa ne splača....dovoli pa si bolečino, ki jo izjokaš doma, ko pa greš ven kot diva, pa si nariši nasmeh na lice in si dovoli komplimente moških ki jih vidiš prvič

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?