Anonimen -> kako pozabiti? (3.11.2006 21:32:52)
|
Ste bile že kdaj tako nesrečno zaljubljene in vas je to tako bolelo, da bi najraje umrle? To se dogaja meni in ne vem kako se naj izkopljem iz tega? Problem je, da ga vsak dan vidim (temu se ne morem izogniti) in četudi se za nekaj časa poberem je vse po starem, ko ga vidim. Trenutno sem v stanju, da ne morem ne jesti, ne spati, jokam in na splošno ne vem več kaj naj naredim, kako naj izplezam iz tega brezna, ker se cel čas samo sprašujem zakaj sploh živim? Vsakega, ki ga spoznam primerjam z njim in se mi zdi, da mu ne seže niti do gležnjev, ker je on tisti pravi. Dolgo časa sem mislila, da nekoč še nekaj bo iz tega, ker sem velikokrat ujela njegove poglede in na splošno opazovala njegovo obnašanje, za katerega je precej oseb reklo, da je precej tipično za osebo, ki nekaj čuti do nekoga drugega. Sem pa izvedela, da ima punco, zato se iz tega umikam, ker je to totalno proti mojim načelom. Samo pozabiti ga pa ne morem, pa naj se še tako trudim. Ima katera kak nasvet (samo ne mi s frazo, da čas celi vse, ker mi to trenutno ne pomaga)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].
|
|
|
|