|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (297. nadaljevanje)
15.11.2006 18:27:23   
Anitka
Hajli, hajlo!user posted image user posted image

Pa sem spet tukaj user posted image user posted image A ste me že kaj site?user posted image user posted image user posted image Jaz sem zadnje čase zelo dobre volje, no občasno me sicer kaj razjezi, a se ne dam preveč user posted image user posted image user posted image

Sem bila včeraj pri G, na posvetu in sva si dejali, da upave, da se kmalu spet vidiveuser posted image Seveda upave, da bom takrat v vlogi  user posted image user posted image Mi je svetovala, da začne kar papcat folno kislino in tako sem šla v lekarno po Elevit. Me je sicer skoraj kap ob ceni ene škatle, ampak kaj je to proti sreči ob user posted image Tako se midva z mojim dragim počasi podajava v lov za user posted image user posted image user posted image Moji občutki ob tem so sicer malce tako tako, saj me je malce strah, da se ne bi ponovila zgodba izpred nekaj časa. Seveda pa upam na najboljše. Sva se še dogovorili, da mi ni treba čakat eno leto, če slučajno ne rata, ampak se lahko glede na moje predhodne težave oglasim že prej. Sicer pa jaz itak vem, da to ne bo potrebno user posted image Se strinjate?

BAMBI pozdravljena, tebe pa že takooooo dolgo nisem  slišala in brala. Joj kako čas beži. Upam, da tvoja lubica čimprej dobi družbo.

MIJAVČEK tako leo si napisala. In ja seveda se bomo borile dokler bo potrebno in potem bomo vse po vrtsi najboljše mamice na svetu.

EMAMAIR tebi pa srečno v Rimuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KALINA hvala za lepe želje. Mali princeski pa pošiljam en poljubček.

ANADEJKA in SONCEK.DJUKELICA vama pa želim, da je tudi vajina pot do user posted image user posted image user posted image čim krajša. Pa sveda tudi vsem ostalim.

Ja KOALA , tetkam je dovoljeno malce razvajat user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako to bo od mene za vas tokrat vse in se tipkamo,

Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 76
16.11.2006 20:47:47   
biba77
Anitka, tako hitro se pa clovek ne navelica fejst punce, ves?

Evo, malo imamo casa za internet, ko je Bauc v postelji.

Punce, nic obupat. Ce je kdaj kriza, cimprej sem na forum z besedo, ker tukaj je vedno nekdo, ki ima toplo, prijazno besedo/tolazbo. Jaz sem se tukaj vedno dobro pocutila. Hvala. user posted image

Tudi midva nisva ravno pazljiva in ce bo, bo veselje VELIKO. Samo, najprej sploh mora priti prva M. Nic se ji se ne mudi...user posted image Ce ne, pa bomo pac spet sli po pomoc!

Bauc raste 100/h. Nasa hiska pa tudi ze dobiva obliko. Vglavnem, dogaja se... user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
16.11.2006 21:29:01   
tinkamiška
Hejhoj

Kalina, sem vedla, da bom nekaj pomešalauser posted image Potem pa lubčka tvoji Kalini in GoYini Liniuser posted image

Biba, upam, da se bo kr kej zgodilo pri vas domauser posted image Nč čakat na M, kr lepo hpacupatuser posted image No, da se pohvalim, tudi naša hiška dobiva obliko, samo nam se že poštno mudi, ker bi rada Izin rojsnti dan praznovala že v našem novem domku, Upam, da nam bo uspelouser posted image

Evo, sem vas prišla samo pozdravit...helouuu!

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 78
16.11.2006 22:19:06   
pika74
Ku-ku sam na hitr vas pozdravim user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 79
16.11.2006 22:23:37   
pika74
Aja pa še MuciMaci čestitke za rojstvo male Ane user posted image user posted image user posted image . Ne najdem tistga dela foruma, kjer so čestitke za novorojenčke. Ma upam, da bo prišla MucaMaca še kej naokol na ta konc user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 80
17.11.2006 10:57:31   
koala
Hojla!

U te je lepo brat Anitka, pa pestke, da boš že naslednji mesec pri svoji g kot nosečka.

Ja naša pupa je lepa ko šus, pridna tako da sekoraj ne vesta da jo imata. Že zdaj spi pet ur skupaj ponoči, pa še več bi, samo se še morajo hranit ponoči.
Da sem zaljublejan v njo pa je itak jasno.

Alo bambi, te je prav lepo prebrat tukaj med nami in imaš prav srečanje bo treba.

A ne Anitka?user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 81
17.11.2006 13:27:49   
buškica
user posted image Da se javi še ena fosilka.

Po dolgem letu in pol sem končno dobila darovalca. Včeraj sem dobila že prvo inekcijo Suprefakta. 30.11. imam UZ, potle pa dobim še gonal. Po mojih izračunih na bi imela ET okoli 15.12.06.

Vsem puncam pa vso srečo.

lp
buškica

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 82
17.11.2006 13:54:19   
lana38
buškica!user posted image
Upam, da bo zate vse uspešno, zdaj ko si našla darovalca. Držim pesti.
LP

lana38

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
17.11.2006 13:58:08   
buškica
Lana38 hvala za lepe želje. Tud tebi želim da bi bila kmalu user posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 84
17.11.2006 18:36:04   
koala
O buškica že držim pesti, da vama rata že kar v prvo.

Sem pa vesela, ker se stvari premikajo!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 85
17.11.2006 20:07:54   
biba77
Buskica, drzim pesti, da uspe v prvo! user posted image

Anitka, kdaj prides kaj na nas konec? Na eno pizzo? user posted image
Jaz lahko pridem do Mb-ja prakticno vsak dan ali okoli stirih, pol petih, pa do sestih, al pa okoli osmih, ko bauc ze spi (pa do pol sestih zjutraj moram bit nazajuser posted image user posted image ).

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 86
18.11.2006 21:29:17   
GoYa
Buškica, močno stiskam pesti, da boš za novo leto nazdravljala za user posted image  (seveda z nečim brezalkoholnim, npr. otroškim šampanjcem user posted image ).

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 87
20.11.2006 13:44:32   
koala
Ja Anitka, kdaj boš kaj priskakljala okoli v naše konce?
Jaz se že prav veselim.

Biba, ne skrbi, te bomo že pravi čas domov spustileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 88
20.11.2006 23:00:42   
Anitka
Oj!

Na hitrco vas pozdravim, da veste, da še diham in da še nisva rasturila hišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biba, Koala in ostale - še letos se moramo srečati. Bom ziher enkrat pridirjala v vaš konec, če le ne bo prej metsrkega snega, velja?user posted image

BUŠKICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika daj povej kje si se kaj potepala. Saj veš, babja radovednostuser posted image
Tinkamiška je pa verjetno v akciji, a ne?user posted image user posted image user posted image

LP,

Anitauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 89
21.11.2006 9:05:16   
koala
Anitka hišo le pusti, da se bosta meli z pikico kje gret, ko bošuser posted image .
Pa le pridi kaj okoli, saj tudi če bo sneg gre, lahko ti pa jaz sanke posodim, mam skoraj nove, od lani.

Nisem vedela

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 90
22.11.2006 20:41:52   
vampirka
Anitka, legenda user posted image ! Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image  in glej, da bosta user posted image  samo iz čistega užitka!

Biba, pa kakšna prva user posted image ??? Prva O je potrebna user posted image , zatorej naj dragi kar skače! Marija, meni samo še user posted image hodi po glavi, saj se midva z lubijem lahko samo cartava user posted image  (navodila zdravnika)...no, še malo pa bo spet akcija!!!!!!!! user posted image

Buškica, user posted image user posted image user posted image ...držim pesti, da ugledaš tako težko pričakovani user posted image user posted image  na silvestrovo (in nazdravi s ta pravim šampanjcem, ker potem dolgo ne boš smela nič user posted image ). Vidiš, Koala - vidva bosta pa naslednja na vrsti user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 91
22.11.2006 20:50:20   
koala
O teta vampirka, kao nosečnost?
A že dneve odštevaš?

Nisem vedela

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
22.11.2006 21:18:54   
biba77
Vampirka, tezko je iskati O, ce ti Baucek "diha" za ovratnik. Je lazje, ce ves, kje iskati.user posted image

Sicer pa, se malo, ne? Punce, dajmo eno srecanje uredit, se preden bo Vampirka mamica. Jaz vem, da se njej lusta pizze in cveka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 93
22.11.2006 21:47:59   
soncek.djukelica
dober večer punce,

naj se še jaz malce javim!Zajela me je že praznična mrzlica, trgovine ponujajo krasne stvari, čas žurk se začenja in in ponovno upanje na user posted image ,čeprav čakam na pismo iz konzilija!Moj ati ima rojstni dan v soboto in vem,da bi si želel vnuka,bi ga res rada razveselila o veseli novici glede moje user posted image !Čeprav mu tega ne bom mogla povedati v soboto, bo pač mogel počakati,vem pa,da bo takrat vesel!
Nevem sicer,kako se vsaka od vas razume z svojimi starši,ampak jaz se zelo dobro razumem z svojim očetom,celo bolj kot z mamo!Sej punce so očetove ljubljenke, pri meni je že tako! user posted image
Z svojim user posted image  že delava načrte za prihajajoče praznike, res se jih veselim!
Biba77,pogledala sem tvoje slike, res si čedna, prav posebno na svoji poroki, greha vredna! user posted image user posted image
Anitka, lepo te je brati, energija žari iz tebe, morda tudi jaz pridem na štajersko, saj sem zmeraj rada zahajala v te konce!user posted image
Lepo se imejteuser posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 94
23.11.2006 19:48:20   
Anonimen
Hoi!

Poglejte v moj album...

Dijo!

user posted image

user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
23.11.2006 19:59:16   
riatia
O, kakšna lepotička! Čestitkeuser posted image user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
24.11.2006 7:11:09   
lana38
MucaMaca!
Prava lepotička je ta tvoja princeska Ana.
LP

lana38

(odgovor članu riatia)
Neposredna povezava do sporočila: 97
24.11.2006 9:28:04   
koala
MucaMaca prava krsotička je ta tvoja Ana!

Bravo mami in ati!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 98
24.11.2006 13:47:10   
tinkamiška
MucaMaca, lepo, lepo punčko maš!user posted image
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image in lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 99
24.11.2006 22:00:04   
biba77

Biba77,pogledala sem tvoje slike, res si čedna, prav posebno na svoji poroki, greha vredna! user posted image user posted image

Ne se salit, punca!user posted image

MucaMaca, lepoticka je!

Anitka, kdaj prides v Mb? Ze cakam ob koledarju, da rezerviram termin. Saj ves, da je decembra guzva!!!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?