|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: začasna preselitev romov v postojno
5.11.2006 15:50:44   
Barbs
Kdo ti kaj hoče in kdo te napada?
Na moje vprašanje oz. prošnjo nisi odgovorila. Ker ne zmoreš, verjetno.
Kar naprej goniš svoje.

In zato grem. Pljuvat čez balkon in si vrtat po nosu, dokler je še dan.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.11.2006 15:51:48   
karmy
ja mene tud zanima kaj bo jutri... kakšna bo odločitev...user posted image

"Presljena družina Strojan želi, da Zver najde lokacije v Višnji Gori, Ivančni Gorici ali Grosuplju."

a misliš da bo Zver to upošteval? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.11.2006 15:52:26   
karmy
ne ne to je boljše user posted image

" Preseljena družina Strojan je zadovoljna, vendar želi, da Zver najde lokacije v Višnji Gori, Ivančni Gorici in Grosuplju. Dlje niso pripravljeni iti. Če pa vlada ne bo našla primerne lokacije, se bodo preselili nazaj v Dečjo vas, so dejali."

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.11.2006 15:53:49   
Anonimen
Al pa na Zaplano Drnovšku delat družbo....user posted image user posted image user posted image  po mojem bi se kar ujeli med sabouser posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
5.11.2006 15:54:47   
karmy
ne barbs, ker je brezveze ti dajat to veselje. jaz vem da te bom dala na ignore pa pizdi kakor hočeš.. jaz ostajam na temi, ki sem jo odprla... ti pa ne vem kaj zmoreš in me tud baš boli briga...

< Sporočilo je popravil sibil -- 8.11.2006 11:01:59 >

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.11.2006 15:58:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati
Al pa na Zaplano Drnovšku delat družbo....user posted image user posted image user posted image  po mojem bi se kar ujeli med sabouser posted image

user posted image

Tale je pa najboljša od vseh današnjih modrovanj.
Se mi zdi, da bi se z Dirtyjem user posted image  lepo razumeli. Resno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
5.11.2006 15:59:37   
karmy
to je najboljši komentar na vse, kar sem jih prebrala:

" No vidite to je žalostn, človk ne ve, al minister zastop eno besedo, u Zakon jo je pa vender spravu, pol jo bomo pa moral zastopt tako kot on, pa če je prav al narobe.
Ampak tole hočem rečt, zakaj se tale Drobnič nič ne oglas u zvezi s cigani. Saj se vendar prav njegovo ministrstvo ukvarja s socialnimi pomočmi :zahtev od njega, da da točne podatke, kolk je teh ciganov, ki dobivajo to pomoč in če seveda izpolnjujejo vse pogoje za pridobitev te pomoči. Ker če greš gledat pod kakšnimi pogoji ti pomoč sploh pripada, močno dvomim, da sploh kdo izpolnjuje pogoje in iz tega sledi, da neupravičeno razmetavajo davkoplačevalski denar (revizija dela tega ministrstva je obvezna). Namreč to, da si cigan, pa da imaš otroke, še daleč ni pogoj za pridobitev socialne pomoči. Do otroških dodatkov ja, saj le te dobijo tisti, ki pač imajo otroke, ampak tist, ki je zaposlen človek, dobi tolk manj, in tle smo spet davkoplačevalci udarjen,
Pa tale minister je pristojen tud za delo in zaposlovanje.
Kje ima kakšne programe za zaposlitev teh ciganov. Kako se je skril, v mišjo luknjo, čeprav se ga ta problematika še kako dotika.
In kar se družine in družinskih razmerij tiče, je prav tako njegovo področje. Kar še v ciganske družine naj se vtakne. Kar se spolnih odnosov mladoletnih tiče, raje sploh ne govorim. če ti pr 15 letih rodi, bi lohk tud minister vedu, da so se tiste stvari dogajale že prej. In take bi blo treba enostavno zapret in obsodit. Z molčečim ministrom vred, pa še kakšnimi socialnimi delavci tud."

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.11.2006 16:02:35   
karmy

gosh i am proud to be ciganka user posted image user posted image user posted image kolko socialne dobim? 200 ali 300 jurjev? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sibil -- 8.11.2006 11:03:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 208
5.11.2006 16:05:28   
Anonimen

Ja koliko je meni poznano si ti fenomen, ki prejema socijalno pomoč, brez da bi bil prijavljen na zavodu za zaposlovanje...tak da si še ti tu največji cigo

< Sporočilo je popravil sibil -- 8.11.2006 11:04:40 >

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
5.11.2006 16:07:42   
karmy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lej kak je en fovšuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sem ja fenomen..to pa itak.. a še ne veš tega? JAZ SEM FENOMEN NORO EJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dajte no gremo raj na temo nazaj.. i am blushing with all those complements user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.11.2006 16:09:30   
Primoza
Dajmo trudimo se vsaj kaj prebrat, poskusit razumeti problematiko, napisanega je veliko, obstajajo števili linki, viri.

Podobno kot ob morebitnem negodovanju o delu policije prvo prebere kaj policijske statistike in šele potem ustreli.

Ali o negodovanju o socialnih dokladah Romom najprej prebere analizo stanja na tem področju z vidika splošnega izkoriščanja socialnega sistema.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 211
5.11.2006 16:12:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lej kak je en fovšuser posted image user posted image user posted image user posted image

Isto kot si ti fauš romom z 300 jurjov dsp

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
5.11.2006 16:13:13   
karmy
primoza, ne prideš zelo daleč če si preveč pošten. vsakdo od nas je že kaj prikril državi, da je dobil npr. večje doklade al pa karkoli... sej noben ne more trdit da čisto vse do zadnjega tolarja napiše kako in kaj... redki so taki...

izkoriščanje je pa nasploh prisotno.. in ne samo v socialnem sistemu.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 213
5.11.2006 16:15:34   
karmy
jaz sem jim itak fovš zakaj pa ne .. samo ne mislim za tistih 300 tisočakov met 10 otrok..  najprej če te zanima koliko imam jaz socialne in ostalih 80% študentskih družin, ki so na socialni in delajo preko študentskega servisa +  tega niso prijavljeni na zavod za zaposlovanje ker REDNI študentje NE smejo biti prijavljeni na zavodu. - ti jih lahko naštejem, saj sem bila v klubu študentskih družin tako da poznam statistiko tega. če se pa ti nisi znajdla in povprašala nas, je pa tvoj problem.  ampak to je primerno že za drugo, novo temo.. in ne spada sem.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
5.11.2006 16:22:30   
Anonimen

jaz sem jim itak fovš zakaj pa ne .. samo ne mislim za tistih 300 tisočakov met 10 otrok..  najprej če te zanima koliko imam jaz socialne in ostalih 80% študentskih družin, ki so na socialni in delajo preko študentskega servisa +  tega niso prijavljeni na zavod za zaposlovanje ker REDNI študentje NE smejo biti prijavljeni na zavodu. - ti jih lahko naštejem, saj sem bila v klubu študentskih družin tako da poznam statistiko tega. če se pa ti nisi znajdla in povprašala nas, je pa tvoj problem.  ampak to je primerno že za drugo, novo temo.. in ne spada sem.

Kak ne razumeš....vidiš v tem se midve razlikujema....

glej mene ne zanima tvoje finančno stanje, tvoja socijalna...ne tvoje ne od bilo koga..me ne brigajo študentske družine niti procenti niti statistika, brigam se izključno za svoje finance.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
5.11.2006 16:24:52   
Anonimen

jaz sem jim itak fovš zakaj pa ne ..

Lahko bi ti naštela mali milijon razlogov zakaj NE bit fauš.. najprej bi pa začela pri osebnem miru in zadovoljstvu.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
5.11.2006 16:45:30   
kalbo
Primoza, kaj meni koristijo vsi možni linki pa publikacije, pa nevemžekaj, če pa z lastnega balkona vidim, kako ujame policist bližajoči se avto na radar, spusti loparček, ko pa v avtu zagleda Cigane se obrne stran. Ne vem, pridi, pa si poglej stvari od blizu, ne verjemi le statistikam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
5.11.2006 16:48:02   
kalbo
Kar se pa fovšije tiče. Ne, nisem jim fovš, še posebej ne njihovim otrokom. zelo težko pa gledam, kako dobivajo socialno pomoč, ki je zelo visoka, otroci pa skačejo sredi zime napol nagi naokrog. Ko vidim 10 otrok skakati prosto po kombiju, si niti pomislit ne upam, kaj bi blo s temi otroki, če bi se zaleteli. Če bi bil rasist bi mi blo vseeno.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 218
5.11.2006 17:11:34   
Anonimen
Kako daleč se boste še spustili? Dejmo še mal kakšno o ciganih rečt, k so revčki tam v Postojni....

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
5.11.2006 17:20:05   
Barbs

- ti jih lahko naštejem, saj sem bila v klubu študentskih družin

Ti si kdaj študirala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.11.2006 17:23:21   
Anonimen
Barbs, a te hormoni dajejo, da ne daš mira? In ravno ti govoriš oz. pišeš, naj neha nivess drezat naprej!
In tud ni važno kdo je kaj študiral, marsikakšen je bolj pameten brez izobrazbe kot pa taki, ki imajo diplomo.
NEHAJTE.....

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
5.11.2006 17:25:33   
Primoza
Ja debata je malo zašla, zaspala. Izčrpali smo argumente, nivo je ostal dokaj kulturen, verjetno je AL BINA kar prav rekla, da lahko imajo eni tole debato za izhodišče diplomske naloge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
5.11.2006 17:29:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image
A se lahko zdaj tema zaklene?????'user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
5.11.2006 17:32:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

In ravno ti govoriš oz. pišeš, naj neha nivess drezat naprej!

Kje je to barbs napisala? citat prosim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
5.11.2006 17:36:55   
Anonimen
Al je rekla za karmy.....sorry, bom preverla!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?