|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rižota s piščancem
27.10.2006 14:57:54   
Anonimen
Kako jo naredite oz. kaj daste vse noteruser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rižota s piščancem
27.10.2006 15:05:49   
StBarbara
Piščančje prsi narežem na majhne koščke, na olju prepražim česen, dam meso noti in ga pražim, potem dodam še zelenjavo (paprike, bučke, korenje,...kar pač imam_narezano seveda user posted image ), še to prepražim in na koncu dam še riž,  zalijem z vodo,  začimbe...to je nekako touser posted image

_____________________________

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rižota s piščancem
27.10.2006 15:16:18   
Anonimen
isto, sam da dam meso ven, predno dam not riž...

zakaj?? ker se mi nekak ne zdi, da bi meso potem zalila z vodo.. navada pač...user posted image

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rižota s piščancem
27.10.2006 15:25:37   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

ker se mi nekak ne zdi, da bi meso potem zalila z vodo..



Biba, a veš, da nato pa še pomislila nisem. Bom jest tudi tko probala, kot praviš...user posted image

_____________________________

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rižota s piščancem
27.10.2006 15:49:45   
Anonimen
jaz pa na malo olja popražim čebulo, pa prsa na koščke narezana da zlato porjavijo pol dodam še kako zelenjavo če imam svežo drugače pa kar zmrznjno tisto ki je za mineštro, mal še popražim potem pa dodam riž in vseskup z mesom vred zalijem z vodo. v eni različici namesto zelenjave dodam pelate in grah al pa sam pelate. seveda vse skup začinim z mal vegete, bazilike, origanom,..

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rižota s piščancem
27.10.2006 15:55:23   
Katrin
Jaz pa spet malo drugače, a precej podobno kot LARA. Najprej prepražim čebulo, nato dušim narezano zelenjavo (korenje, grah, paprika), dodam knorr kocko, sol, rdečo papriko; nato dodam na koščke narezano meso (če je mesna rižota), ponovno dušim in mešam, nato pa zalijem z vodo. Po 15 min ugasnem štedilnik in pokrijem posodo.

Pa dober tek!

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rižota s piščancem
27.10.2006 16:40:20   
facka
Živjo, nekako delam po vaših receptih, uporabljam pa tudi zeliščno sol, pa malo sojine omake če daš notr, je tudi dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rižota s piščancem
27.10.2006 17:26:29   
Anonimen
ZELENJAVNA RIŽOTA
Narezes piscancje prsi na koscke, na cebuli preprazis korenje, grah, lahko por, koruzo .. + meso, dodas zacimbe (vegeta/zacimbe za rizoto/sol,zacimbe za pico/...) in paradiznikovo mezgo, zalijes in kuhas, dokler ni vse skupaj kuhano. (ene 20 min, da se riz skuha)

RIZOTA S CURRYJEM + PISCANCEM
File narezes na koscke. Senf, soja souce, cesen v prahu in curry v prahu das na meso, premesas in popeces na olju (sezamovo je full dobro, ampak je navadno cisto ok), zalijes (moka+voda), riz skuhas posebej. V omako dodas se malo sladke smetane in zmesas skupaj. Lahko pa naredis vec omake, pa je vsaka stvar zase.

RIZOTA S CURRYEM+PISCANCEM+BUCKAMI
Vse enako kot zgoraj, le da dodas se na koscke narezane bucke, lahko pa se papriko, paradiznik ...

LP

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Rižota s piščancem
28.10.2006 10:09:43   
Anonimen
hvala vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?