|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koketiranje = varanje?
26.10.2006 15:05:29   
baguSka
Men se tud zdi, da je Kamikaza dečko na mestu,

Jaz ga osebno sicer ne poznam. Po tvojih opisih Kerensa, ce se nisi lagala, se pa tudi meni zdi, da tale tvoj Kamikaza ni svoh..

In zelis zdej drek mesat s tem 'tvojim koketiranjem', ker si se ga mal napila in sodelavca vidla v drugacni luci user posted image

Jaz sem se vedno mnenja, da je to posledicno prislo od tega, ker pac nisi bla na prvem mestu...

In tako se zacnejo razveze. Zacni trezno razmisljat cesa si res zelis in kaj si zelis od tega sodelavca. Ker mam res mocen obcutek, da pri tebi ne gre samo za koketiranje, kot temu pravis ti...

Lahko se motim, ampak tak obcutek mi dajes.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 51
26.10.2006 15:15:17   
Anonimen
Kaj je blo s tem sodelavcem??? user posted image user posted image user posted image  Nc jasno..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
26.10.2006 15:27:54   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jaz sem se vedno mnenja, da je to posledicno prislo od tega, ker pac nisi bla na prvem mestu...

Tudi meni se tako zdi. Užaljenosti in prizadetost, ki jo želiš prikriti sama sebi s tem, da se ti pa sedaj po novem en sodelavec dopade. Priznaj si, da ti ni vseeno in ne zapletaj se v odnose, ki resnično lahko škodujejo tvoji zvezi, in to le zaradi maščevanja.
Vem, da boš sedaj trdila, da to ni tako, vendar nam nisi dolžna nič razlagat, me imamo pa tudi pravico vsaka po svoje razumeti tvoja sporočila na forumu. Predlagam le, da sama sebi priznaš, preden narediš kakšno usodno napako. Kolikor te poznam s foruma si ženska, ki nič ne ostane dolžna. Včasih je to opravičljivo, včasih se pa lahko fejst opečeš.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.10.2006 23:13:10   
karmy
teta je čist pijana do fulauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ne?user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
26.10.2006 23:27:02   
Anonimen
Ah Kerensa, zdaj pa se bo začelo spet šušljat kako rabiš pozornost in slavo,...user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
26.10.2006 23:33:56   
Marogica
Kerensa, koketiranje in varanje ni isto. Pa saj ti to veš. Mislim, da hočeš samo malo Kamikazi ponagajat, ker te zadnjič ni na prvo mesto napisal. Jaz bi temu rekla "internetno provociranje". saj veš, da Kamikaza tu pa tam RR bere, ali ne?

Nehaj se žreti, ker je brezveze. Bodi bolj diplomatskauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.10.2006 0:21:40   
Anonimen
Babe... jst sm čist paf... pa rečte, kar hočte...

Ufff... sej bo minil, a ne?... Dej rečte, da bo? user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
27.10.2006 7:10:02   
srki
Ja valda, da bo minilo no, samo nehaj že enkrat mislit na njega. A veš, da to sploh ni podobno tebi-to, da si se spet zaljubila (saj imaš podpis, da si zaljubljena).

Ne vem, saj tudi jaz ne poznam Kamikaze, ampak po pisanjih sodeč se mi pa res zdi dečko na metu no. Daj, ne prizadeni treh oz. štirih dečkov naenkrat (Kamikaze, Jana, Robija in konec koncev tvojega sodelavca).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.10.2006 7:29:20   
April
Koketiranje ali spogledovanje....pa take podobne fore imajo svoje mesto v trenutku. Če se greš pa dan za dnem take fore pa da še doma misliš  na tega tipa. potem pa po moje to ni čisto nekaj nedolžnega. Take stvari gredo pa meni na živce.

Jaz takega partnerja ne bi več dolgo gledala.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.10.2006 7:47:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Babe... jst sm čist paf... pa rečte, kar hočte...

Ufff... sej bo minil, a ne?... Dej rečte, da bo? user posted image

Ti direkt povem al po ovinkih?

Ce bi men zacela komplicirat zaradi take neumnosti, bi odletela ko knof od gat..

Ker ce za tole tolk kompliciras.. koliko moras sele, ce je kaj pomembnejsega.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
27.10.2006 9:09:24   
Anonimen
Vem, moja sekica tudi ne more videt dalje od teh njenih šoferov. Še dobro, da odhajajo in priihajajo novi kot po tekočem trakuuser posted image

Kerensa, kaj ta tvoj podpis je pesem, ob kateri si koketirala? Jaz bi se ob tej pesmi prej zadrogiralauser posted image kot pa koketiralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
27.10.2006 11:03:35   
baguSka
Ce bi men zacela komplicirat zaradi take neumnosti, bi odletela ko knof od gat..

Tole je pa zlo po ovinkih. Dej bl direkt!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.10.2006 11:05:37   
baguSka
Mislim, da hočeš samo malo Kamikazi ponagajat, ker te zadnjič ni na prvo mesto napisal. Jaz bi temu rekla "internetno provociranje". saj veš, da Kamikaza tu pa tam RR bere, ali ne?

In se strinjam s temle. Vse tole smo zato, da bi on prebral. V resnici Kerensa, pa ti je tok hudo, da se sama sebi noces priznat...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 63
27.10.2006 11:06:17   
baguSka
In to ni nic narobe Kerensa. Tud ti si krvava pod kozo, ceprav se delas da ne.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
27.10.2006 11:32:43   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

In to ni nic narobe Kerensa. Tud ti si krvava pod kozo, ceprav se delas da ne.

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
27.10.2006 18:10:59   
Anonimen
Glede česa naj bi mi bilo hudo? user posted image

Edino, kar je res, je pa to, da v tem trenutku čisto nič ne potrebujem še ene takšnele zatreskanosti v svojem življenju. Imam že drugega sranja dovolj.

Samo kaj, klinc, ko se pa tega ne da kontrolirati. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
27.10.2006 18:16:16   
Rosada
Pa šta ti radiš Kerensa?A ti bi z drugim jeli?A šte če ti tvoj reč onda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
28.10.2006 13:50:20   
Anonimen
ko se pa tega ne da kontrolirati. user posted image

In to praviš ti, ki vedno trdiš, da je vse mogoče in da se vse da?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
28.10.2006 16:33:26   
mmijau
Ojoj, to pa se ne bere več tako nedolžno,.....
Punca, Kerensa, pamet med noge !!! user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
28.10.2006 22:36:30   
Anonimen
Tale mi je pa všeč, Mmijau. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmijau)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
29.10.2006 4:46:19   
mmijau
Me veseli, veš včasih, ko je taki brezvezen teden, mesec,....vidimo koga drugače, kot bi ga sicer. V resnici pa isto zašvica, meče zokne in ga serje kot naši "angeli"i user posted image .
Tresni se po glavi in direkt h Kamikazi pod rjuho !

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
29.10.2006 10:01:48   
Misek

Glede česa naj bi mi bilo hudo? user posted image

Edino, kar je res, je pa to, da v tem trenutku čisto nič ne potrebujem še ene takšnele zatreskanosti v svojem življenju. Imam že drugega sranja dovolj.

Samo kaj, klinc, ko se pa tega ne da kontrolirati. user posted image

Sama si jezna na Kamikazo ker te ni prvo napisal na nekem vprasalniku o simpatijah tako, da bi mu skoraj glavo otrgala... kaj bi bilo sele ce bi on tebe vprasal ali je koketiranje isto kot varanje za tebe in ce bi odkrito koketiral z neko sodelavko in o tem javno razpravljal... Tedaj bi mu zagotovo otrgala obe glavi...
Ja, za tebe ocitno velja, da lahko pocnes stvari, ki jih drugemu (Kamikazi) niti pod razno ne bi dovolila. Ce ga pa zelis kaznovati, si ubrala mocno napacno smer. Ne kaznujes njega, temvec unicujes vajin odnos. S tem pa kaznujes vse skupaj, celotno druzino. Ali v svoji neosnovani uzaljenosti vidis kaj vec kot sebe in samo sebe?

Karkoli bos naredila, ne bos uspela kompenzitrati svojo uzaljenost in jo iznicit. Iz neumnosti delas razpoko v medsebojnem odnosu in ker ti to ni dovolj kopljes kanjon. Ce je to tisto kar si zelis - go for it. Ceprav... ce si zaradi enega kvazi testa in mesta na katerem je zapisal tvoje ime, sposobna in pripravljena narediti taksen cirkus, mocno vprasljivo je kakasen je bil vajin odnos do sedaj. Glodoko zaupanje in povsem blizek odnos se ne spridita zaradi taksne bedarije. Si toliko nesigurna, da ga na fore lovis in preverjas ali si ti vedno in v vsakem primeru prva? Si tako nesigurna in s toliko malo samospostovanja, da ti je bedarija od testa relevantna in dokaz njegovega odnosa do tebe. Priberi se in resno razmisli o sebi in o njemu. Prvo se pa strezni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
29.10.2006 12:52:30   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 73
29.10.2006 14:10:57   
Anonimen
user posted image

A res misliš, da je vredno "maščevanja"? Ma ne verjamem...

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
29.10.2006 14:45:53   
sneška_
Mišek zadnje čase pa te res rada berem.

Najdojenček

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?