Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:03:04
|
|
|
|
žužu
|
no in na koncu ste ugotovile, da kerensino koketiranje ne bi bilo čist nedolžno. e, kva sm govorila! resno pa mislim, da res ni vredno, kerensa. ker tazga, kot je tvoj kamikaza, zih ne boš več dobila. tolk uvidevnega, potrpežljivega...
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
uvidevnga in potrpežljivga, ja... pa drugo bejbo je tut na prvo mesto napisu.
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:07:05
|
|
|
|
baguSka
|
pa drugo bejbo je tut na prvo mesto napisu. Kaj pa mata vidva Torej se ti njemu samo 'mascujes'?
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče... kva pa vem... ampak un je pa res luškan... vsaj učeri je tko zgledu... bom dons še enkrat preverla... un seznam pa s to "luškanostjo" nima nč... je luškan tut brez seznama.
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:08:50
|
|
|
|
Rosada
|
Jednom sam ja otišla Šubeiru po cigarete u obližnji bife.Išla sam u trenirki i zaboravila dati gor veo.Jedan od gostiju u gostioni rekao je da imam ljepu kosu.I onda sam ja malo bolj pogosto prihajala u taj bife.A nisam se ni zavedala toga da prihajam u taj bife bolj pogosto.Ali onda se sjetih Alaha i shvatih da to nije dobro.I tako sam prestala obiskati bife.To je put ka varanju.Sve počne u glavi i završi se u krevetu.
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:09:46
|
|
|
|
baguSka
|
SEZNAM??? No, jst nc vec ne stekam... Sem zamudila...
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:35:17
|
|
|
|
nuala
|
Vsak človk sam zase ve, ampak če je koketiranje ( kaka čudna beseda ) obojestransko in uspešno lahko hitro postane nevarno ( al pa imate ve vse tako močne živce; jaz se nevarnostim raje izognem ).
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa čakam, da mi Kamikaza odgovori na SMS, a je koketiranje za njega isto kt varanje A ma kdo kkšno fajn idejo za kkšn SMS, da ga temule sodelavcu pošljem? Ja, jest mam idejo. Pošlji mu isti sms kokr kamikazi
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kva? A da ga uprašam, če je koketiranje zanjga isto kt varanje?
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:43:51
|
|
|
|
baguSka
|
Ja. Oz. kaj za njega je koketiranje in kaj varanje?
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Zame ni varanje niti tisto, cemur recete varanje.. niti koketiranje..
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo.. je Kamikaza poslal SMS nazaj... in napisal, da koketiranje zanj ni isto kot varanje... in da sicer je dovoljeno, ni pa lepo... zdej pa čakam odgovor, zakaj ni lepo...
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:53:29
|
|
|
|
Taula
|
Zame ni varanje niti tisto, cemur recete varanje.. niti koketiranje.. Ti si itak nekaj posebnega.
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 13:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Evo.. je Kamikaza poslal SMS nazaj... in napisal, da koketiranje zanj ni isto kot varanje... in da sicer je dovoljeno, ni pa lepo... koketiranje.. v bistvu lepo.. in zabavno.. in adrenalinsko... Sej koncno lahko vidva skupi koketirata s kaksno hudo bejbo.... ali pa s kaksnim parom Zakaj ne?! In kaj tuki ni lepo?
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 14:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej to jst probam njemu dopovedat... pa mu ne gre u bučo... ne u zgornjo ne u spodnjo... mater...
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 14:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj konkretno?
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 14:11:22
|
|
|
|
Anonimen
|
U swinger klub ga vabm, pa nima jajc.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 26.10.2006 14:12:07 >
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 14:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej jaz jih tud ne bi mel za v klub? Tkole gledat ja.. kaj vec pa ne.. Ce bi se pa privat s kom zmenla.. pa bi bilo drugac..
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 14:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Tjazy... najbolš, da kr temu sodelavcu rečem, a ne?... zakva pa bi mogle bit dve bejbe... bolš zame, da sta dva dedca...
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 14:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljs je, da sta par..
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 14:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja u bistvu res, ja... za usacga edn oz. ena... dva/dve, pravzaprav...
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 14:54:27
|
|
|
|
srki
|
Joj, joj Kerensa, daj ne serji ga. Pa tisti seznam že pozabi, a nista ugotovila, da simpatija ni isto kot ljubezen? Men se tud zdi, da je Kamikaza dečko na mestu, ne začni kakšnega maščevanja zaradi tistega seznama, da ne boš na koncu še Kamikaze izgubila samo zaradi tega, ker si včeraj opazila, da je sodelavec luškan. Imej ga v taki luči, kot si ga imela, preden si se napila vodke . Pa ne bit huda name .
|
|
|
|
RE: Koketiranje = varanje? 26.10.2006 14:59:12
|
|
|
|
modrooka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Joj, joj Kerensa, daj ne serji ga. Pa tisti seznam že pozabi, a nista ugotovila, da simpatija ni isto kot ljubezen? Men se tud zdi, da je Kamikaza dečko na mestu, ne začni kakšnega maščevanja zaradi tistega seznama, da ne boš na koncu še Kamikaze izgubila samo zaradi tega, ker si včeraj opazila, da je sodelavec luškan. Imej ga v taki luči, kot si ga imela, preden si se napila vodke . Pa ne bit huda name . Se podpišem pod tole! Lp
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?