patrino -> RE: Ženske-zanič voznice? (25.1.2015 11:06:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: patrino je pa res, da vmes počnem veliko stvari , zato pa se tudi večkrat izgubim. In ja vem- biti neskoncentriran na cesto je tudi hud greh ja. A si med vožnjo naročaš sprostitveno kopel na cilju? [img]http://www.news.at/_storage/asset_/4142310/storage/newsat:key-visual/file/52349974/frau-auto-handy.jpg[/img] Da le potem ne pristaneš v njej prehitro ... [img]http://www.kleinezeitung.at/images/uploads_520/7/1/0/4609808/VU_A2_Lannach_20141202_1417517032664285_v0_h.jpg[/img] [sm=smiley2.gif] Neee, Petea to ne- sprostitveno kopel opravljam doma brez predhodnega naročila. Velikokrat pa na glas ponavljam govor za predavanje, pojem, prostoročno telefoniram ali pa samo preklinjam kakšnega drugega voznika, ki zaradi podobnih zadev ( predvidevam) kot jih počnem jaz, malo čudno vozi[sm=smiley2.gif].Kot pravim, osebno še nisem povzročila nesreče, zato predvidevam, da je poleg angelčka varuha za to zaslužna tudi moja sposobnost multifunkcionalnosti. Tudi jaz se strinjam , da so najbolj nevarni ljudje, ki niso zbrani za volanom. Bolj kot tisti, ki so zbrani in malo prehitri. In če grem še dlje- neprilagojena hitrost- zaradi katere je ogromno nesreč- ne pomeni le prehitre vožnje. Tisti, ki ste veliko na cesti zagotovo veste o čem govorim. Če nekdo vozi po polžje tam, kjer mu to ni treba, naredi lahko zelo veliko štalo. Zaradi njega se zabaše promet in ljudje , ki jih to ekstra znervira, začnejo prehitevat kolono pred sabo. Ponavadi na mestih, kjer se ne vidi naprej itd. Pa smo hitro tam, kjer ne bi smeli biti. Prehitevanje v škarje in podobno. Tako da, če me kaj res moti na cesti , to niso toliko divjaki ( teh je že bolj malo zaradi hudih kazni) temveč cincarji, ki so prikriti povzročitelji tragedij. Mamica deklicam- tiste številke so navedene v šali- kot sem že rekla- že zgoraj sem napisala, da zelo malokdaj vozim prehitro oz. prekoračim dovoljeno hitrost, ker pač vozim avto, s katerim to ne morem početi, tudi če se bi mi to še tako luštalo delati.
|
|
|
|