Nixxon -> RE: Ženske-zanič voznice? (25.10.2006 14:13:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Nixxon, če se rabite take razlage za dvigovanje svojega ega....evo, izvolite. Boga tvoja. Moj meni nikoli ni rekel kaj takega. Ker to sploh ne drži. Imam strica, ki ima izpit že 15 let, pa ti povem, da slabšega voznika še v življenju nisem videla. 70 km/h je že smrtonosna hitrost, bočno parkiranje je nemogoč dogodek... Moje osebno menenje je: Dobri vozniki smo tako eni, kot drugi. In tako pri enih, kot pri drugih so izjeme. Ne vem kaj ima ego s tem. Ti pač poznaš en ekstrem. Jaz tudi poznam voznico, ki šofira mestni bus (dobro, no, prijateljica jo pozna). Samo zato ker ti ni rekel tega še ne pomeni da je podobnega mišljenja ali pa ni imel razloga da bi rekel. In ja, drži. Je povezano že s samo zasnovo. Moški imamo boljšo orientacijo po prostoru, kar pomaga tudi pri vožnji. In, preden sledi nov val užaljenja, kot sem napisal že zgoraj, govorim SPLOŠNO, obstajajo odkloni od tega povprečja na obeh straneh tako v + kot v -. Moja pa vozi tako različno, kot da bi v njenem telesu živele dve različne osebe. Včasih zelo dobro, včasih pa pri kakih manevrih tako packa, da bi ji najraje spulu volan iz rok. In velikokrat piz*i nad ženskami za volanom. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa ni edina, sem imel eno sošolko ki jih je večkrat klela kot jaz. Vozila je zelo dobro.
|
|
|
|