Gina
|
Ne, ni res. V primeru, da te partner ne spusti na zrak, gre za posesivnost, ali pač za to, da mu je odveč karkoli delat. V primeru, da gre v tujino in ga sploh ni ne vem koliko mesecev, pa gre za life stile. Je pa res, da gre pri vsem za to, kaj komu koliko pomeni. In težko boš našel koga, ki je vesel, če ga nekdo poseduje, ali da mora biti suženj domu. Svoboda je pomembna reč. Vendar se moraš zavedati, da družina prinese določene obveznosti. Tako kot grem jaz sama komot v tujino, kolikor mi paše, dokler sem sama, pa se komot zabavam, kolikor se mi zahoče, dokler sem sama, ne morem tega istega počet, ko imam familijo -v neomejenem obsegu, niti v obsegu 6 mesecev. Lahko grem ven, ko mi paše, tudi moj partner gre lahko vsak dan ven, če mu paše, vendar mora prevzet svoj del odgovornosti, ki jih prinaša družina, kakor tudi seveda jaz. A misliš da bi mi bilo fajn, da sem vsak dan sama za vse, od rihtanja otrok, do bedenja ponoči, od skrbi ob bolanih otrocih, do peljanja psa ven, od kuhanja kosila, do pucanja...na koncu naj pa še ponoči nimam nikogar, ki bi se stisnil k meni? Halo? Zato da naj bi kao imeli 5sit več kot prej, zato, da naj bi se mož dokazoval, ker ga to veseli? Kaj pa mene veseli? To da je ob meni, mi pomaga, mi nudi čustveno udobje. Lahko pa sem žrtev, seveda - če mi paše. Pa mi ne paše in ne bom. V nobenem pogledu. Ego bi bila oba. Ma ne obračat reči, bejbe. Malo ste zamešale področja in tolčete svoje čez trupla še na temah, ki nimajo povezave s tem.
|