|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Užaljenost
23.10.2006 23:44:08   
Anonimen
....če grem od 18h do 20.30h z svojo kolegico na pijačo.Danes me je zelo prizadeluser posted image .Res,da imam 2 otročka,pa doma je vse pošlihtano(90%),se zgodi,da kdaj kaj spustim.Ne hodim ven ponoči,ne pijem,se ne dobivam z drugimi.Ampak vsake toliko časa,mi pa paše iti z prijateljico,ki je sicer še samska,brez otrok,it na pijačo.Danes sem šla,je pazil na otroka,ko sem pa prišla domov,pa rilec do konca.Skoraj je besnel,:"še ponoči mi začni hoditi okoli,pa sva midva opravila."Imam ga zelo rada,pa me te besede bolijo.user posted image Mogoče,odkar so otroci(v 5 letih,sem šla samo na novoletno zabavo,pa na eno dekliščino).Začela sem se počutit utesnjeno,ker me tudi skoraj do kolegice ne pusti.Počasi imam tega dovolj.Dostikrat bi mi pasalo,da bi šla z kakšno prijateljico po nakupih in zavila na pijačko,pa ko omenim,da bi rada kam šla,takoj rilec.Sicer mi ne reče,da ne smem it,ampak,ko pridem nazaj je vse narobe.
No,pa še to mi danes poserviral:".Saj jaz tudi ne hodim,zaradi vesti.Sem vse kolege dal na stranuser posted image "
A bi to moral biti moj problem???
A sem jaz kriva?Zelo ga imam rada,ne bi se rada kregala zaradi teh stvari(drugače se dobro razumeva)
,A mogoče preveč prosim,če prosim za kakšno popoldne svobode?
Kako ve to imate pošlihtano doma?
Kako ga naj pripravim do tega,da bi v tej smeri,začel gledati vsaj malo drugače?
Kako bi odreagirali na mojem mestu???
user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Užaljenost
23.10.2006 23:52:19   
Bubamaraa
Te resnično čisto zastopim, ker sem sama bila 4 leta v razmerju, ki me je tip takole matretiral in psihično čist uničil. Nisem smela nikamor...poznala sem samo šolo in dom..In dobesedno me je ubijal psihično, če sem šla k sosedi na kavo.....Zato sem se tisto obdobje zaprla vase in od znotraj umrla..... resnično se nisem znala niti več smejati...Sam meni se je po 4 letih dobesedno spipalo in sem hvala bogu imela toliko moči, da sem ga nagnala....

sedaj imam pa zlatega parterja, ki ga obožuejm in ljubim z vsem srcem in sem mu takoj povedala, da pri meni ne obstaja beseda: NE SMEŠ in da si morava zaupati in nisem imela v petih letih niti enega problema da kam ne bi smela iti...in tudi zaupava si čisto....

Zato ti svetujem, da se probaj pogovoriti in mu zaupaj svoja čustva, ker drgač te bo to psihično uničilo...Želim ti da super urediš in se lepo pogovorita....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 23:55:36   
lelaval
Oba si morata vzeti čas zase - ti, kot praviš, da greš rada s kolegico na  kavo ali po nakupih, tudi on naj gre s kakšnim kolegom na kavo, pivo, magari na nogometno tekmo, ali pa sam kaj trenirat,... Možnosti je ogromno. IN, če gresta občasno vsak zase (pa tudi skupaj seveda)  ven, nikakor ne bosta izpadla slaba starša. Na vsake nekaj časa vendar ja morata zadihat. Tudi meni in mojemu družina ogromno pomeni, a prijatelje tudi potrebujeta.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 0:04:22   
Anonimen
Ja,sem mu predlagala,naj gre h kakšnemu kolegu,pa kar pravi,da se mu ne da.To sem mu že pred časom omenila.Potem,pa od mene zahteva,da nikamor ne grem.
Mislim,da je pri njem en velik problem,kaj bi rad s sabo naredu?Mu ne dajem povoda za nezaupanje.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 0:05:50   
lelaval
Če povem po resnici, je moj na začetku tudi bil tak. Nikamor ne bi smela sama, ma kakšne kolegice,.... In sva se odkrito pogovorila, da tako ni možno živet in je bolje, da potem nisva skupaj, če ni zaupanja. Je pa bil tak, ker je baje punca, ki jo je imel pred mano, bila taka, da je rekla, da gre s kolegico ven, je ga pa srala z drugim. In to se je ponavljalo. A sva problem rešila in mi zaupa. Sedaj je pa včasih prav siten, ko me dobesedno naganja, naj kam grem, ker ne morem bit venomer doma in z otroci. user posted image   Jaz sem pa včasih prav srečna, če sem lahko le doma in za računalnikom.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2006 0:06:43   
lelaval
Anonimna - pošlji ga k mojemu na "preobrazbo" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2006 0:08:38   
Anonimen
Radevolje,če bo kaj pomagalouser posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2006 0:18:33   
lelaval
Škodlo mu sigurno ne bi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2006 4:58:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
No,pa še to mi danes poserviral:".Saj jaz tudi ne hodim,zaradi vesti.Sem vse kolege dal na stranuser posted image "
A bi to moral biti moj problem???
A sem jaz kriva?Zelo ga imam rada,ne bi se rada kregala zaradi teh stvari(drugače se dobro razumeva)
Kako ve to imate pošlihtano doma?
Kako ga naj pripravim do tega,da bi v tej smeri,začel gledati vsaj malo drugače?

- Ne, to ni tvoj problem, ker se je za to (očitno) odločil sam od sebe ali pa je sam od sebe dopustil, da je do tega prišlo.
- Ne, nisi ti kriva.
- Ne, ne prosiš preveč. Kaj takega imaš celo pravico zahtevati.
- Pri nas tega ni. Oba greva, kadar želiva, kamor želiva, s komer želiva in za toliko časa, kot želiva. Če se da, brez otrok, drugače z njimi. Imava pa vedno pri sebi GSM za nujne klice in vedno si poveva, kam greva in okvirno kdaj bova nazaj. Če zamudiva, se obvestiva in si poveva razlog (resnični). Ne dogovarjava se istočasno (da si ne podirava planov) in ne dogovarjava se, če je kaj pomembnejšega (za družino) v planu.
- Daj mu za prebrat to temo ali pa mu na krajši način povej, kar piše v njej.
- Jaz bi mu povedala svoj vidik in - šla. Če bi me zaradi tega želel zapustiti, naj pa gre. Raje sem srečno samska kakor pa nesrečna s komerkoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2006 6:39:44   
srki
To pa res ni pošteno od njega in seveda da nisi ti kriva, če je on dal kolege na stran. To, da ne smeš nikamor  ker tudi on ne hodi, oz. da ima surlo, ko prideš domov, je malo skregano s tem, če te ima resnično rad. In če on ne gre nikamor, še ne pomeni, da ti ne smeš. Ampak, žal, on si to tako predstavlja, je pravi egoist.

Resda tudi jaz in on ne hodiva pogosto ven ob vikendih, samo če ka kdaj kakšen gre, nimava zaradi tega surle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2006 9:23:03   
Zahi
če te ne razume.. ga boš težko prepričala v to..

ali ima on kakšnega kolega sploh?.. se mi zdi, da on tega ne dela.. in pričakuje isto tudi od tebe..

reči mu, da RABIŠ malo družbe.. in malo TIME-OFF.. in da to ne pomeni, da ga nimaš rada bla bla user posted image to ponavadi deluje..

reči mu takole: "Dragi, ti si najboljši.. nisi slab ali karkoli.. ampak včasih bi šla rada sama s prijateljicam malo na pijačko, da se pogovorim ženske stvari.. potem bom bolj sproščena in srečna.. tebe bom imela pa še raje"

na tak stavek bi težko rekel "ne" user posted image .. no.. vsaj jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2006 11:33:51   
Anonimen
Saj če greš tako malokrat, kot praviš, je pa res vseeno, če še takrat ne greš.user posted image

Ma ne vem, vprašaj ga, če je ****nen? Jaz tako naredim.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2006 11:46:15   
iva01
Mene bi tole tudi prizadelo ampak hvalabogu sva oba toliko razumna da in se zavedava tega da kdaj pa kdaj rabiš popoldan zase ali urco ali kako pijačko z najboljšo prijateljico, tako da jaz navadno, ko se ga gospod odpravi feštat, ga rajš sama zapeljem in pridem iskat ker takrat so itak vsi nasekani, meni gre pa blazno na živce če se usedeš za volan pijan. Tud on mene navadno zapelje in pride iskat tako da si lahk brez kakšne vesti in strahu privoščim kakšno pijačo.
Mogoče pa je takšen, ker sam nima družbe s katero bi šel kdaj kam sam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2006 11:52:30   
Anonimen
Saj če greš tako malokrat, kot praviš, je pa res vseeno, če še takrat ne greš.

jao, Spliš, ti ga pa serješ user posted image

Oprosti, anonimna, ne bom več.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.10.2006 11:55:56   
Anonimen
Ne samo res je to. Če greš v 5 letih 2x ven, zakaj sploh it 3x, če ma tvoj surlo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.10.2006 12:00:57   
Anonimen
Moj se za vsak drek pritožuje. Če grem s kolegico, če grem na pedikuro, če grem na pevske, če grem na koncert, če grem v gledališče... Ker pač je zaplankan osu in ne gre sam nikamor. Pa mi gre ponavad tukaj noter in tukaj ven. Z bumbarji se ni za bost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.10.2006 12:02:47   
Anonimen
sam eni tipi bi pa res mogl it na kksn tecaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.10.2006 12:08:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam ga zelo rada,pa me te besede bolijo.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zelo ga imas rada.. in on te ima tudi zelo rad vsaj tako bi se dalo sklepat, ker te nikamor ne pusti..
Ja ti si kriva.. Ze to, ce postavis taksno vprasanje, govori o tem, da obtozujes sebe.. In za kaj se obtozujes? Ker si suzenj samo 99% casa? Bi morala biti 100% suzenj.. a ne?
Seveda se dobro razumeta.. ampak samo do tiste tocke, ko pleses tako kot on halucinira.. Prekoraci to tocko.. in bos na hitro spremenila ta stavek.. Ne razumes ravno, kaj pomeni, razumeti se..
Kako bi reagiral na tvojem mestu? Ce bi bil na tvojem mestu, potem bi imel zlo malo samozavesti.. sebe bi sovrazil.. torej bi verjetno reagiral tako kot ti.. Potozil bi na kaksnem foromu in trpel naprej..
Kaj pa bos ti naredila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.10.2006 12:08:42   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Moj se za vsak drek pritožuje. Če grem s kolegico, če grem na pedikuro, če grem na pevske, če grem na koncert, če grem v gledališče... Ker pač je zaplankan osu in ne gre sam nikamor. Pa mi gre ponavad tukaj noter in tukaj ven. Z bumbarji se ni za bost.

zelo moreč odnos.. res..

zakaj si ne data malo svobode.. parkrat na mesec je pa že fajn jit kam po svoje.. met okoli sebe druge ljudi.. govort o kakih bedarijah.. in tko..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.10.2006 12:21:58   
rija
Moj bivši je bil tak: nikamor! V začetku ne, potem pa vse huje....
Kaj sem naredila: ga premlatila in dala na čevelj.....user posted image user posted image user posted image

Zdajšnjemu pa še v 14 letih ni prišlo na pamet, da bi mi rekel, da nekam ne smem.user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 24.10.2006 12:22:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.10.2006 12:25:36   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

In ta zaplankan osu in bumbar bo čisto slučajno oče tvojih dveh otrokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.10.2006 20:24:40   
Gina
Jaz se strinjam z Meto. Če se pritožuje, naj se pač pritožuje. Njegov problem.
Na tvojem mestu se jaz ne bi nič sekirala - skozi eno uho notri (ali pa še to ne), skozi drugo s svetlobno hitrostjo ven. Saj besede so samo vibriranje zraka, v resnici te ne morejo udarit. Udari te tisto, kar si prevedeš v svoji glavi. Pa si ne prevajat tako, da te bo prizadelo. Tisti hip si misli, revček ubogi, mora pa res biti jezen in ljubosumen, pa žalosten, ker mora malo delat, ampak kar naj bo, če mu paše, saj se ne bo pretegnil, jaz ne morem zaradi njega trpeti. In bi šla malo večkrat ven kot do sedaj. Se bo že navadil. Če greš večkrat, dela to čudeže. Potem bo zadovoljen, če boš šla samo 2x na mesec. Moj se tudi včasih menda nekaj pritožuje. Ampak če ti po pravici povem, ne vem točno kaj, ker ga itak ne poslušam kadar flanca. Grem ap vedno, ko se tako odločim. Pa on v bistvu tudi. Stvar rešena. Dejanja poganjajo svet, ne besede.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.10.2006 20:31:03   
žužu
zanimivo. če primerjam to temo, pa tisto o tujini. isti ljudje, pa povsem drugačni odgovori. tukaj bi kar vsi po svoje delali, pa vas ne zanima, kaj si misli partner, na temi o tujini pa je prekleto pomembno, kaj počne in misli partner.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.10.2006 20:40:11   
Anonimen
Kako pa preživljata skupaj prosti (in ostali čas)?

Zakaj ne gresta skupaj na kavo, skupaj po nakupih, na plavanje,....kamorkoli, samo da vaju oba veseli.
Imam občutek, da sta oba naveličana druga drugega...

Saj dober odnos niso poštimane stvari, je zadovoljstovo vseh v njem user posted image . Poštimanost je naš izgovor, kaj vse smo za vezo naredili. Ampak to je najlažje narediti. Težje je iskati skupni jezik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
24.10.2006 21:11:18   
lenika
Žužu, jaz pa mislim, da je razlika, če gre nekdo za 2 uri na kavo ali pa za 4 mesece v tujino.
Sorry, ampak jaz vidim veliko razliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?