Anonimen
|
....če grem od 18h do 20.30h z svojo kolegico na pijačo.Danes me je zelo prizadel .Res,da imam 2 otročka,pa doma je vse pošlihtano(90%),se zgodi,da kdaj kaj spustim.Ne hodim ven ponoči,ne pijem,se ne dobivam z drugimi.Ampak vsake toliko časa,mi pa paše iti z prijateljico,ki je sicer še samska,brez otrok,it na pijačo.Danes sem šla,je pazil na otroka,ko sem pa prišla domov,pa rilec do konca.Skoraj je besnel,:"še ponoči mi začni hoditi okoli,pa sva midva opravila."Imam ga zelo rada,pa me te besede bolijo. Mogoče,odkar so otroci(v 5 letih,sem šla samo na novoletno zabavo,pa na eno dekliščino).Začela sem se počutit utesnjeno,ker me tudi skoraj do kolegice ne pusti.Počasi imam tega dovolj.Dostikrat bi mi pasalo,da bi šla z kakšno prijateljico po nakupih in zavila na pijačko,pa ko omenim,da bi rada kam šla,takoj rilec.Sicer mi ne reče,da ne smem it,ampak,ko pridem nazaj je vse narobe. No,pa še to mi danes poserviral:".Saj jaz tudi ne hodim,zaradi vesti.Sem vse kolege dal na stran " A bi to moral biti moj problem??? A sem jaz kriva?Zelo ga imam rada,ne bi se rada kregala zaradi teh stvari(drugače se dobro razumeva) ,A mogoče preveč prosim,če prosim za kakšno popoldne svobode? Kako ve to imate pošlihtano doma? Kako ga naj pripravim do tega,da bi v tej smeri,začel gledati vsaj malo drugače? Kako bi odreagirali na mojem mestu???
|