|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ČVEK 19.10.2006
19.10.2006 12:05:43   
Taula
Shopingg rulauser posted image Samo denarnica potem trpi.user posted image Midva sedaj šparava za svojo hišico (sanje, ki upam da se uresničijo nekoč-v roku 5 let UPAM) in za user posted image  (to naj se uresniči čimprej). Samo sem dons videla da imam na računi nekaj denarja več kot sem mislila....tako da vsaj to je razveseljivo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 51
19.10.2006 12:07:31   
Ayo
Pozdravljene punce!

Prav fino je bilo tole povabilo na cvek, na tak dezeven dan, pa pri nam v pisarni so vsi sefi odsotni, tako da je kar zabavno!! user posted image

Drugace pa se tudi jaz ze kar nekaj casa nisem oglasila na RR in moram reci, da po 8-mesecnih neuspelih poizkusih, mi je prvic uspelo, da resnicno ze cel mesec ne mislim na user posted image , ovulacijo, menstruacijo, user posted image  in vsem ostalim. Imam toliko drugih stvari za pocet, da resnicno sem prav ponosna sama nase, da mi uspeva!   Po vrhu vsega pa se je ze spet pripetilo, da je bil moj user posted image  za 11 dni sluzbeno odstone in seveda po Murpy-ju, tocno med tistimi najugodnejsemi dnevi. No pa kaj cmo, enkrat bo ze. user posted image

Mi je bila pa vsec predlagana tema in vprasanje od Kube, koliko nam partnerji stojijo ob strani. Pri meni je bolj tako tako, se kar bolj sama obremenjujem oz se ne vec. Ker moj vedno pravi, da user posted image   bo ze prisel ob pravem casu, in mi nekako kar ne dovoli da bi jamrala, tako da po eni strani se vcash pocutim resnicno sama v boju kjer bi prakticno morala sodelovati oba, po drugi strani pa pomaga da se tudi sama manj obremenjujem.
No, kako je kaj pri drugih?

LP

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 52
19.10.2006 12:08:16   
Kuba
Poveš tudi meni kako se naredi da vidiš kaj denarja več na računu? user posted image user posted image user posted image
I'm joking... no malo mislim resno... user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 53
19.10.2006 12:10:36   
Kuba
Coccinella: ne verjamem, da se tvoj dragi ne obremenjuje, samo moški znajo to dobro skrit (so pravi čarovniki) in je res, da ce nebi imeli njih bi ze zdavnaj bezljale... user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 54
19.10.2006 12:12:49   
Ayo
Kuba, no to je pa tud res, imas prav, carovniki pa to! user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 55
19.10.2006 12:17:17   
Kuba
Njihovi čipi v glavi niso tolko pod napetostjo kot naši, ženske smo user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 56
19.10.2006 12:18:06   
Taula
Če bi vedela to, bi bila bogatauser posted image
Moj lubi je angelček, samo včasih se mi zdi da sem sama, čeprav nisem. Jaz sem po naravi panik, moj lubi pa optimist. In z tem ko je umirjen me vsaj malo nazaj drži, da se mi ne ''zmeša''. Saj po moje se tudi sekira kdaj, smo ne pokaže, ker ve da bi potem bilo še huje.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 57
19.10.2006 12:21:49   
Kuba
Pri meni isto! Jaz panik on flegmatik. Čeprav ga kdaj tudi malo razp... s temi mojimi ''teženji''. Ko mu povem problem mi razloži stvari na tak način da se sama sebi smejim iz česa delam probleme! THANK YOU GOD FOR HIM!!!! user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 58
19.10.2006 12:26:39   
Ayo
Idem pri nas doma, jaz bolj pesimist in razdrazljiv clovek, lubi pa optimist in “take it esay”.user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 59
19.10.2006 12:31:33   
Kuba
Koliko časa že 'hodite'? Ste poročene? Jaz sem še iz tistih cajtov, ko je moral moški vprašat žensko če želi biti njegova punca... danes v modernih cajtih pa je to kao že samo po sebi razumljivo, da so 'prijatelji' Sem staromodna,ne? user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 60
19.10.2006 12:36:38   
Ayo
Skupaj smo 3 leta, porocit se pa lubi noce. user posted image    Prav, da poroka samo poslabsa odnos … no evo Kuba, vids, nekateri so pa iz postmodernega cajta. user posted image
Jz pa bi se porocila...

Jz grem zdej na kosilo, see u later!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 61
19.10.2006 12:38:05   
Taula
Midva bova skupaj 3 leta. Se še spomnim ko me je vprašal ali bi lahko bilo med nama kej več, jaz sem pa bila rdeča ko rak in bleknila nekaj butastega ven. In prvi poljub...sramota iz moje strani, kot bi bil to moj prvi tip.user posted image  Sedaj je to smešno, prej se se pa sekirala.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 62
19.10.2006 12:39:05   
Taula
Poročena še nisem..upam da se bova drugo leto, čeprav njemu poroka ni ne vem kaj. Pravi da me zato ne bo nič več ljubil.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 63
19.10.2006 12:47:56   
Kuba
Ja, vsak ima svoje mnenje glede poroke. Midva nisva imela problemov glede tega oba ZA. Eni pa se tako bojijo kot bi jih obesili za jaj.. Midva sva s tem samo še poglobila odnos in usvarjava temelj družine. Res je, da danes obstaja več varijant pojmovanja družine. To ni več klasika: mama-oče-otroci. kot sem že enkrat omenila 100 ljudi 100 čudi. Ni nobenega za obsojat če se ne odloči za to. Res pa je, da se je treba za poroko odločit, ko si 111% siguren, poroke 'kar tako' pa privedejo slejkoprej do ločitve. That's my idea.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 64
19.10.2006 12:56:12   
Anonimen
Midva se ne bova poročila. Ker to nobenemu nič ne pomeni. Se mi zdi neumno da bi se poročila zaradi drugih. Če se slučajno kdaj bova se bova zato ker si midva to želiva. Mislim pa da ta čas ne bo prišeluser posted image .
Sem pa jaz iz dost tradicionalne družine in so to kar težko sprejeli.
No men je važn da se mava midva fajn in ne kaj drugi mislijo. Mi je pa ful dobr na kakšno poroko it sam sebe si pa ne predstavljam v tej vlogi.
Aja skupej sva pa 9,5 let! Skupaj pa živiva na svojem pol leta prej pa pri njegovi mami tri.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
19.10.2006 13:05:21   
Kuba
Teta od mojega moža je kar non stop z eno nogo v cerkvi. No, maja je dobila šok ko ji je sin rekel da je njegova že 3 mesece noseča! JOJ kako paniko je naredila: sej se je treba poročit!!!!! Mislim, ženska malo pretirava, saj ima človek že 31 let in valda VE če se želi poročit al ne, neda? Ne vem, kako ti starejši gledajo na te stvari ko da bi jih hotel vrag uzet... user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 66
19.10.2006 13:35:20   
Taula
Pri nas je isto, kar sanjajo kako s ebova poročila. Realnost je da bo poroka mala, samo formalna, ker ne bova dajala ful denarja za to. To se bomo kregali.user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 67
19.10.2006 13:43:34   
Kuba
Jaz sem imela še največ problemov z mojim očetom. Ker je prispeval za poroko je menil, da ima vse pravice vabit kogar hoče. Midva sva želela povatiti le strice in tete in ker jih ima moj mož veliko več kakor jaz je moj oče menil, da ima 'bonus' in da lahko vabi neke svoje bratrance, ki sem jih jaz morda 1x v življenju videla. STOP! Sem mu razložila, da tako ne gre. Malo je držal surlo ampak ko je videl, da je on izpadel BOOMBAR je popustil. Sicer bi mu zamerila do konca življenja. Tako pa sva z dragim vse uredila sama: od fotografa, torte, konfetov, rož... VSE. In kakor sva si uredila tako sva se imela. Menim, da boljše poroke tisti dan niti podrazno nebi mogli doživeti! Vsi svatje so se pobrali domov ob 4 zjutraj pa ne ker bi bilo slabo, ampak enostavno niso mogli več stati na nogah!! Tako, če se bosta kdaj odločila za poroko - jo organizirajta sama, ker drugače ti starši želijo krojiti kar neki po svoje! user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 68
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?