|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČVEK 19.10.2006
19.10.2006 8:39:46   
Kuba
Pozdravljene,
no danes je malo slabše vreme, vendar nam to ne bo vzelo voljo,ne? user posted image Boni3 vidim, da pridno napreduješ! Bravo. Kaj pa ostale, kje ste?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČVEK 19.10.2006
19.10.2006 8:45:58   
lunca2
Zdravo Kuba!

Kako kaj?Pri nas se že ispod oblaqkov kaže sonce, tako da upam da bo tudi danes sončen dan. Malo prej sm vstala zdaj pa pijem čajuser posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 9:15:00   
Kuba
O bravi, tudi meni bi zdaj zapasal en čaj... user posted image bom skušala skočit okoli 10.00 na eno kavo če mi znese. Tu pri nas ob morju pa je kar oblačno in se kisa, baje bo tak cel vikend... lih prav za se stiskat z možem... user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 9:19:57   
Anonimen
Pozdravljene!
V lj. pa nič sončkauser posted image .
Čeprav mi to itak nč ne pomaga k do pete v pisarni visimuser posted image

Ja vikend pa pravjo da bo mrzu ja. Se bo treba pogretuser posted image . Kurjava dragauser posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 9:23:25   
Klarita
Pri nas na štajerskem pa je bilo prej tako lepo roza-vijolično nebo, sedaj pa se že sonček kaže.
Sem pa vesela, ker se vikend bliža user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 9:23:56   
Kuba
Nas bodo zakurili naši fantje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 9:24:55   
GoYa
U, ste mi obudile spomine na naše stare čveke in petkove kofetke user posted image .

user posted image user posted image user posted image

No, zdaj nimam več toliko časa za čvekanje. Včasih sem bila pa non stop priklopljena na RR, da se je mojemu že mešalo user posted image .

Lepo čvekajte še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2006 9:29:59   
Anonimen
Ja GoYa nekak si je treba služben čas popestrituser posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2006 9:35:13   
Kuba
Ja,sej gospa Zdrava Pamet govori: dejte delat,no... pol se pa javi gospodična Razvedrilnica ki pravi: dejte si malo popestrit ta turoben dan! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2006 9:37:04   
Anonimen
Jah to se men dogaja že par dniuser posted image
Se mi sploh ne da delatuser posted image
Sam treba. Moram dns neki oddat jst pa še na polovic nisem. Joj kaj bi dala da bi bla doma....

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2006 9:43:02   
Kuba
No, pol bom vrgla na mizo konkretno temo, da se bomo imele o čem pogovarjat. Večina izmed nas se ni upela priti do želenega user posted image . Koliko vas to obremenjuje? Koliko vam partner stoji ob strani? Kako se sproščate, da vam psiha nebi delala svojih trikov? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2006 9:49:57   
Anonimen
Mene ful!user posted image

Se trudva sicer šele tretji mesec sam...
Sploh ne morem odklopit.
Pa še od kolega punca je zanosila prvi mesec po jemanju KT brez kkšnga truda, moja kolegica je nenačrtovano lani zanosila in ma zdej že tri mesce starga cukrčka ki ga obožujem.user posted image

Pol sm pa kle jst. V bistvu se tud moj pomoje kar dost obremenjuje k je bil zihr da bo kar takoj ratal. Sva čakala da si zrihtava stanvanje pol pa kar še neki odlašala brez veze zdej k pa bi pa nč.user posted image
Mi je včasih ful žal da nisva že prej začela.

Sproščanje mi pa nč ne pomaga.
Včeri k sm bla sama doma sm se cel večer podila okol z mojma mačkoma in sm se mal zamotla pol sm pa na polic zagledala knjigo nosečnost k mi jo je prejšn mesec moj nabavu pa me je spet čist zamoril.

Ma sej bo. Sam kaj k res kamor se obrnem vidm user posted image  al pa user posted image .
Jst bi tud!!!!!

Sm bla čez vikend pri teti k ma že šestga, pa so mi takoj stara mama in mami začele: ja bi bil pa že cajt ne da tud ti kej!
Sm se skor user posted image .

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2006 9:56:56   
Kuba
ja glej, take opazke dajo ker jim je to logično, da vprašajo (kakor una ki mi je rekla da otroke imajo samo tisti ki si jih zaslužijo - mislim za bruhat) sej meni tudi non stop govorijo da kdaj bova imela... ne vem kaj mislijo: da jih nočemo imet al kaj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2006 10:00:28   
Anonimen
Ja sej vem sam....
To je men tku mim vprašanje. K če jih nočeš met to nobenga ne spodbudi da bi jih mel, so pa ljudje ki se ful trudjo tud par let pa jih to ful prizadane. Sam ljudje sploh ne pomislijo.
Jst vem da nikomur več ne rečem kej tacga.
Sej je moj zadnč tku smejal k je bil en njegov kolega pr nama in je mel podobna vprašanja pa sm mu rekla da najbulš da pride kar pomagat k sama ne zmoreva.user posted image
Je ene par min rabu da je do zraka pršu. Je tak bl sramežljive sorteuser posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2006 10:19:34   
Kuba
Jaz sem tudi zadnjič nevede kar usekala enega sodelavca. Smo sli s firmo na skupno kosilo in smo se pogovarjali. Ker ima on že enega sina sem se malo pohecala in sem rekla, da potrebuje bratca za se igrat.... JOJ...ko bi bila le tiho takrat!!! Me je tako pogledal, da sem takoj zaštekala, da sem udarila PAIN tipko. Tako, da priznam - tudi jaz sem grešila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2006 10:22:57   
Anonimen
Ja sej smo vsi taki. Rečeš neki bred premisleka.
Sam pol k si sam na tem šele vidš kako boli.
Sej to je pr vsaki stvar isto.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2006 10:23:53   
majrim
mogoče je najhujše to,ko ti vsi pravijo,da je psiha...mogoče kak % je res,ampak v večini je pa vedno nekaj narobe...ampak zanimivo je to,da človek kar ne more verjeti koliko je tega....dokler nisva zažela s postopki sem se kar precej obremenjevala s tem,ampak zdaj vidim,da nas je fullllllllllll-na žalost....pa so potem človek pootolaži,da ni sam v takih trenutkih...je pa res,da ja sve odvisno tudi od partnerja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2006 10:25:47   
majrim
eno vprašanje,če smem....a je kaka tudi nad 30 tuki??...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2006 10:25:48   
Kuba
Ja,res. Šele ko si not veš o čem se gre. Sej smo vsi ljudje,ne? Kako pa se vi ženske razumete z vašimi taščami? A so vse take vešče kakor je splošno znano? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2006 10:27:38   
Kuba
Majrim, si hitra. Si pisala istočasno z mano. Če vprašaš mene je psiha kar 90% ostalih 10% pa so zdravstvene težave. Najbolje bi nam morda uspela odgovoriti statistika ampak nobeden se ne želi ukvarjati s tem.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2006 10:28:00   
majrim
ej kuba...jaz imam to srečo,da je na drugem koncu slovenije (to pač dela internetuser posted image )....je taka kot je,jaz sem jo sprejela z odprtimi rokami...dobra kot kruh...in če ne bi bilo nje,ne vem,kako bi šla v to samoplačniško,ker nama je dala ona pol zneskauser posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2006 10:28:11   
Kuba
Aja, jaz imam 29 ampak itim proti 30!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2006 10:29:08   
majrim
no ja....verjetno imaš prav kuba,ker pri vsakem odnosu sem že videla tri osebe...je pač tako,da si na tihem tega ne priznamo...a si ti z obale??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.10.2006 10:30:20   
CUKRČEK
Ojla, punce!

Se bom še jaz pridružila tukajuser posted image  Tudi mi se zopet trudimo, da bi povečala družino. Imava že svoletnico in bi rada še kakega. Pa očitno spet ne bo šlo tako hitro. 1. sva se trudila eno lepo, zdaj že nekaj mesecev.

JA, je zoprno, da folk sprašuje. Ampak se navadiš. Moraš jih apč "z rezervo" jemat. PA saj ne milsijo nič slabega...samo firbčni souser posted image

Ja, tašča. Moja je zakon. Res fletna ženska.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2006 10:31:34   
Kuba

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

no ja....verjetno imaš prav kuba,ker pri vsakem odnosu sem že videla tri osebe...je pač tako,da si na tihem tega ne priznamo...a si ti z obale??

Kako misliš 3 osebe? Js, sem iz KP user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?