|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lastnosti partnerja
20.10.2006 14:15:45   
Zahi
user posted image user posted image user posted image

matr.. spet smo pri varanju??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.10.2006 14:31:47   
Anonimen
Ne mormo mim tega.. user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
20.10.2006 14:35:17   
Zahi
taki smo ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.10.2006 14:37:30   
Anonimen
Ja.. ampak baje samo moski.. varamo pa z zenskami.. user posted image

Ajd.. lep vikend..

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
20.10.2006 14:40:21   
baguSka
Tjazy da nisi to ti slucajno user posted image user posted image  Si preprican???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.10.2006 14:40:24   
Zahi
hehe..

enako.. vidmo v pondelk..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.10.2006 12:20:54   
Sita
Upam, da ne bo spet kdo kaj rekel, ampak resnica je ta, da je moj najdražji povsem popoln, vsaj zame. Še moja tašča pravi, da takih otrok kot je ta njen sin (moj mož) danes ne delajo več.
Je pameten, zabaven, praktičen in se spozna na skoraj vse, ker je tudi zelo radoveden in ga čisto vse zanima: znanost, duhovnost, kako se naredi to in ono ... Zna skoraj vse sam popravit, hkrati pa je izredno sočuten do vseh živih bitij in ima čut za umetnost ter je velik športnik - jadralec, alpinist, tekač ....

Negativno je mogoče le to (ampak morda le v mojih očeh - ker to je dejansko pozitivno), da ne zna udarit po mizi, ko je treba, se z ljudmi sploh ne zna skregat, in če se kdo razjezi nanj, mu nič ne reče in se šele kasneje spomni, kaj bi mu lahko rekel. Samo ni mevža in se za razliko od mene nikoli ne sekira, če ga kdo ozmerja ali nadere. Misli si samo, da je to pač njegov problem, on pa se raje umakne in ne misli več na to.

Najbolj mi je všeč pri njem, da zna v vsakem trenutku uživati življenje. Nekoč ga je na cesti nekdo izsilil in smo se v zadnjem hipu izognili nesreči, ko je moj dragi hitro zavil vstran (bremze niso mogle tako hitro prijeti). Potem se je čisto mirno nasmehnil in rekel: "Tudi njemu je zdajle najbrž že bilo vroče." In je peljal naprej (jaz pa sem bila še čisto trda od strahu in jezna na tepca, ki nas je izsilil). Vedno mi govori, da naj se ne sekiram za nič, da je škoda živcev ipd.

In še nekaj: nikoli ne vem, kaj bo jutri. Naše življenje je povsem nepredvidljivo. V trenutku se odloči, danes pa gremo na morje ali v hribe ali leteti s padalom ali kam drugam.

Povsem mu zaupam in se lahko povsem zanesem nanj.  

Samo včasih mi pa tudi malce nagaja in se veliko heca - a mi nikoli ne reče žal besede, ki bi me lahko prizadela.

Obožujeva drug drugega in na sploh življenje. Čeprav nimamo denarja, se imamo super lepo.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.10.2006 18:08:00   
bibyzan
Ha, zanimive teme, tak da tud jaz prvič opišem + in - lastnosti mojega LUBIJA:

user posted image ima me res rad-pravi da sem njegova prva in zadnja
user posted image ful si želi user posted image , čeprav še nič ne delamo na tem(moja služba in šola)
user posted image me zna potolažit ko sm zasekirana
user posted image pravi, da sm seksi, čeprav se jaz ne počutim tako
user posted image je točen ko ura
user posted image ne hodi po gostilnah in podpira šanka -to ni moj ukaz, ampak mu je to enostavno brez veze
Pa še nekaj slabih-da ne bom sam hvalila:
user posted image velikokrat greva na obisk k tašči-on se je namreč preselil k nam in mi gredo ti obiski ful na živce( sm tih, ker će bi se jst kam preselila bi verjetno tud hotla mal bolj pogosto domov it pogledat
user posted image zmeri se ful sekira zard denarja, če boma zvozla skoz registracijo, pa dopust, pa še eno registracijo, pa šolnino..pa vedno gre
user posted image včasih zna bit preveč trmast in mora njegova veljat-pol se jaz zbunim in nakuham in velja moja(user posted image )
No, pa se še oglasim kaj, to je blo oje prvi oglašanje

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.