Anonimen -> RE: lastnosti partnerja (18.10.2006 20:45:38)
|
[sm=smiley20.gif] najini trenutki z njim,ki so vedno nabiti z energijo in strastjo [sm=smiley20.gif] vedno me zna postavit na realna tla [sm=smiley20.gif] odlično kuha vse,kar imam rada [sm=smiley20.gif] zna pospravljati,čistiti,sesati,likati,dati perilo v pranje,... [sm=smiley20.gif] je edini,ki zna tako dobro zmasirati moja meča,da kar predem [sm=smiley20.gif] ima presenečenja zame-vedno in povsod [sm=smiley20.gif] vzpodbuja me pri učenju,hkrati pa je pri tem moj vzornik [sm=smiley20.gif] razmišlja o najinih otrocih in o imenih,in mi to brez težav pove [sm=smiley20.gif] njegova frizura,ki vedno daje prosto pot domišliji mojih prstov [sm=smiley20.gif] tišina,ki pri nama ni mučna [sm=smiley20.gif] včasih se smejema,pa sploh ne vema,zakaj-nama pa je lepo [sm=smiley20.gif] zna zares užiti vsak trenutek dneva [sm=smiley20.gif] veliko da nase-obleke,fitnes,dišave,kozmetika,... [sm=smiley20.gif] ne omejuje moje svobode [sm=smiley20.gif] sproščen [sm=smiley20.gif] zna pripravit običajne "ženske" čajanke samo za naju [sm=smiley20.gif] njegova brada ne pika [sm=smiley20.gif] delaven [sm=smiley20.gif] že pogled nama brez besed pove vse [sm=smiley21.gif] težko se odloči in si velikokrat premisli kakšno stvar [sm=smiley21.gif] mal preveč mahnjen na čistočo [sm=smiley21.gif] včasih se zmenima,da bo poklical,pa ne pokliče [sm=smiley21.gif] trmast in zlo mal stvari pozabi(če se skregama) [sm=smiley21.gif] rabi velik časa zase in za svoje prijatelje [sm=smiley21.gif] ko dela,ne mara nikogar zraven sebe [sm=smiley21.gif] ne mara pisanja sms-ov [sm=smiley21.gif] ima velik prijateljic(kar mene dela mal ljubosumno na trenutke) [sm=smiley21.gif] včasih,ko ga vprašam,kaj razmišlja,odgovori le z "nič" [sm=smiley21.gif] malo premalo pozoren
|
|
|
|