|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa to ni res...
18.10.2006 18:43:43   
jazz
vidim da je naval vnetih oči na udaru!!! Pa kaj ste jim dajale kakšne kapljice? Baje je to ful nalezljivo!

Lep pozdrav! K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa to ni res...
18.10.2006 19:14:53   
corfu
Kapljice sva dobila na recept, ker so neke vrste antibiotik. Jaz pa sem mu oči še umivala s kamilicami. Da bi se pa vnetje prenašalo pa prvič slišim.

srečno

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 19:19:54   
Špacka

Sploh nisem vedela, da je to nalezljivo in sem jo peljala v vrtec, kmalu sem dobila klic iz vrtca, da bo potrebno pridet ponjouser posted image  Pri pediatru sem dobila kapljice za oči za čez dan, pred spanjem pa sem jo mazala z mazilom.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 19:27:27   
Marogica
To vnetje JE prenesljivo in to zelo. PRi nas v jaslich se je pojavljalo skoraj 6 mes, ker je vedno kateri otroček prišel v vrtec z vnetimi očkami, prijemal igrače ali druge otroke, tako, da ni bilo konca. Najbolje, da greš do pediatra, ti bo predpisal Bivacin klapljice(ali nekaj podobnega), pa bodo očke po nekaj dnevih OK.

Kamilice pri teh vnetjih NE pomagajo. Govorim iz izkušenj, saj je naš ta mlajši "rekorder" v vnetih očkah. Na žalost.

Čimprej do zdravnika.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 20:14:41   
Anonimen
Mi smo dobili Bivacin kremico, ki sem jo morala malo stisniti v oko. Pa kamilične obkladke (ne pretople).

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 20:30:16   
al1*
Nam najbolj pomaga Tobrex, dobiš ga na recept.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 22:02:45   
Miss Piggy
Tud moja dva sta prebolela vnete očke in JE nalezljivo. Mali je dobil od ta velkiga, ta pa verjetno v vrtcu. Mi smo imeli tobrex kapljice (5 krat na dan) in tobrex mazilo (2 krat na dan).
Pa pucat jih je treba s fiziološko raztopino al pa s prekuhano vodo- NOBENIH KAMILIC!
Men je še pediater rekel da je treba non stop temeljito noska pucat, ker je to ful povezano, pa če se nosek ne bo pozdravu, tud očke ne bodo bolje.
Drugače, pa je po 2-3 dneh uporabe zdravila viden rezultat!

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?