Taula -> Kolegica in njen fant (18.10.2006 12:54:35)
|
Ne vem če tema sodi ravno sem, vendar ne vem kam naj jo dam. Imam probleme z kolegico oz. njenim tipom. Skupaj sta od spomladi in že na začetku je tipo delal njej težave, ker jo je dajal na pavzo zaradi bivše. (da bo z bivšo dokončno razčistil) Seveda je ona meni vse to povedala tako da nisem mogla biti nevtralna. Jasno je bilo da mi dečko ni simpatičen, vendar sem ji rekla da bo ona živela z svojo odločitvijo. Kasneje ko sem ga spoznala sem mnenje delno spremenila, ker sem videla da je ona srečna z njim in tudi on se mi je zdel da je nor na njo. Včeraj smo šli vsi trije na pijačo in tortico, moj dragi ni imel časa ker je bil v službi. Pogovor je bil rahlo napet, ker je njen dečko cel čas razlagal kako da naj pazi kaj je, da se ne bo zredila..itd. in seveda ni niti mene spustill v komentarjih. Da naj se pazim, da me bo dragi zapustil, da je slišal da sem bila včasih bolj suha, in da je pohvalano da poskušam shujšati, ker pač je potrebno skrbeti zase. Ok...sej to jaz vse razumem, samo kaj to njega briga?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Seveda nisem bila tiha in sem mu rekla da jaz jem kar hočem in da nimam bebca za tipa, ki mi ukazuje kaj naj jem in kako naj se vedem. To zadnje sem malo lepše povedala ampak je razume kaj hočem povedati. Ko je kolegica šla na WC mi je rekel da ima prošnjo zame...in jaz seveda kaj pa želi. In tipo reče da me prosi naj ne vplivam tako slabo na njegovo punco? Prosim?! Da slabo vplivam glede tega da hodiva na konkretna kosila (pač ne jeva ravno solato za kosilo), da slabo vplivam ker nisem tako ambiciozna kot ona (vpisala je magisterij, jaz pa ne), da slabo vplivam ker ji trosim neke čudne ideje v glavo (v smislu ker ji jaz reče naj se postavi zase in da nej ne bo njegova lutka) In potem danes dobim njegov SMS (ne vem kje je dobil telefonsko) da je lepo da sva se pogovorila in da naj upoštevam njegove želje, ker bo drugače mogel ukrepati. Problem pa je da kljub temu da očitno slabo vplivam na njo, da naju je povabil z lubim če bi med prazniki šli na njegov vikend. Hm....zakaj že, če sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] na zemlji? Vem da sem jaz čudna in da nisem nevtralna, vendar se mi zdi da jo tipo hoče kontrolirati. Njo poznam že 10 let in vem da se je spremila ful odkar je z njim. (to je sicer njena prva resna zveza), samo žalosti me ker postaja neka lutka ki dela vse na njegov ukaz. Ne vem kaj naj naredim...na vikend ne bova šla, ker se bi tam po moje pobili, z kolegico se pa očitno lahko družim samo če je on zraven. Dragi je rekel naj jo pustim pri miru da bo sama spoznala da jo dečko omejuje. Mogoče bi mogla to narediti?
|
|
|
|