RE: Kolegica in njen fant (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Pupica -> RE: Kolegica in njen fant (18.10.2006 15:56:17)

znano.zelo.
tudi men se je kolkegica smilila, ker ji je dečko opral možgane.njej je sicer dovolil, da se druži z mano, ker sem bila bolj"pridna", je pa za to toliko bolj kenslal njene druge kolegice.
nekaj časa sem se še trudila za najino prijateljstvo, potem pa ko je stalno čvekala od njegovega posla(s katerim je bila obsedena)in od njega, mi je bilo dovolj.
Po naravi je bila kolegica zelo radodarna, kar preveč.on pa jo je spremenil v pravo materialistko, ki je gledala, le kaj bodo drugi naredili zanjo.
enostavno se nsiva več ujeli.
pustila sem jo iti svojo pot.enkrat letno se še vidiva za rojstne dneve malčkov, pa pozdraviva se.
to je to.
svetujem ti, da se distanciraš.če bo vprašal, ji iskreno povej.če je rpava kolegica bo razumela.ne pričakuj pa da ga bo zaradi tega pustila ali da bo kak dramatičen konec kot v filmu.
ampak ve naj pa.
meni je edino žal, ker vsem povem vse brez olepšanja, da ji nisem povedala kaj in kako.
bilo mi je namreč mučno, ker me je ona klicala, pa se mi ni dalo niti telefona dvignit, niti nazaj klicat, ker sem vedela, da se nimam kaj pogovarjat z  njo.sem jo pa pogrešala.zelo.sploh ker sva bili kolegici iz plenic ven.ampak mine.si ustvariš nove prijateljstva, in ohraniš spomin na tisto lepo kar je bilo.

* Mateja * -> RE: Kolegica in njen fant (18.10.2006 17:39:18)

Jaz se nebi preveč obremenjevala, halo tipo ti je "grozil"!! Jaz bi šla tud stran od kolegice, ker zagotovo bo to, kar bi ti njej svetovala nesla pol njemu pod nos in bi bila zamera pol še večja. Ne vtikaj nosa v njune težave, čeprav je več kot očitno, da ni nekaj vredu z njim. Lej jaz mam tud kolegico, ki brez svojga dragega ne more nikamor, sam kaj ji čem, grem pač s kako drugo kolegico ven in si o taprvi mislim svoje!!! Glede tvoje kolegice pa tako, men je pokojna nona zmer pravla tako, pejdi stran od fante, ki je preveč ljubosumen in ki te hoče met na špagci. In tega sem se vedno držala!!! 

igralka -> RE: Kolegica in njen fant (18.10.2006 17:46:45)

Ja, kar povej ji, lepo na miren način. Upam, da se je bo kaj prijelo. Vsekakor bo pa rabila čas za premislek.

In seveda povej, kako je bilo. Držim pesti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

G in T -> RE: Kolegica in njen fant (18.10.2006 18:05:10)

Če je bilder, ga samo s buciko špikni, pa se bo spustil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Tvoja prijateljica bo v tem odnosu trpela, ker ne bo imela svojega življenja in besede. Venomer jo bo opazoval, ukazoval in narekoval kako naj živi. V glavnem se mu bo morala podrediti. On ni zrel in mu je več do sebe in svojega videza, kot do prave ljubezni.

Partnerja imaš rad takšnega kot je, ne glede na to, če kdaj poje kakšno tortico. Tisti njegovi fitnes dodatki, so bolj nevarni in škodljivi, kot pa ena tortica.

In ti nikakor ne škuduješ njej, samo moraš paziti, da on ne bo obrnil nje proti tebi. Upam da ne manipuliral z njo in jo odvračal od prijateljev. Če sta si zares dobri prijateljici in misliš da te bo poslušala, potem ji na lep način povej, kaj si misliš o njmu. Samo bodi previdna, da se ne bo sprevrglo v kakšna obtoževanja ali kaj podobnega.

Anonimen -> RE: Kolegica in njen fant (18.10.2006 19:19:04)

"Vem da sem jaz čudna in da nisem nevtralna, vendar se mi zdi da jo tipo hoče kontrolirati. Njo poznam že 10 let in vem da se je spremila ful odkar je z njim. (to je sicer njena prva resna zveza), samo žalosti me ker postaja neka lutka ki dela vse na njegov ukaz. Ne vem kaj naj naredim...na vikend ne bova šla, ker se bi tam po moje pobili, z kolegico se pa očitno lahko družim samo če je on zraven. "

1. Nisi ti čudna!!!! Niti malo!
2. Če jo poznaš 10.let potem poznaš že njene reakcije!
3. Moraš ji povedati!
4. Na žalost ji lahko ti govoriš, govoriš.....da je njen tipo tak in tak in te ne bo štekala, mislila bo da ji hočeš škodovati??? Če jo pa res dobro poznaš pa veš kaj je prav in če ji res želiš dobro.
5. Ona gotovo ne želi živeti z "diktatorjem", no vsaj jaz ne bi zdržala.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.10.2006 20:08:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Marogica -> RE: Kolegica in njen fant (18.10.2006 20:18:34)

Punca, nič ji ne govori in ne "odpiraj oči". To ti pišem, da tebi odprem oči. To niso neke stvarne zadeve, tu so vpletena čustva. In kako misliš, da bo kolegica reagirala, ko ji boš povedala? Misliš, da bo rekla, "O, hvala, da si mi to povedala, imaš popolnoma prav, sedaj pa svojega partnerja ne ljubim več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]"

Na koncu bo zamerila tebi(niti ni nujno, da očitno), vendar družili se boste naenkrat vedno manj, ne bo časa....in podobni izgovori.

Punca JE slepa, kakor je vsak normalno zaljubljen človek. Kako pa bi ti reagirala, če bi nekdo govoril o tvojem partnerju nekaj slabega? Komu bi verjela-roko na srce?

To niso enostavne stvari. ČE bi rada obdržala prijateljico, ji ne povej, naj sama uvidi(če bo kdaj) in se ne vmešavaj, ker s tem samo drek mešaš.

SIcer je moj post tako ali tako najbrž prepozen, tako, da je drek že zmešan.

Anonimen -> RE: Kolegica in njen fant (18.10.2006 22:26:30)

Poslušaj tole!

PODOBNA SITUACIJA (druga oblika a vseeno podobna, tip ji sicer ne omejuje hrane, ji pa omejuje kolegice, prijatelje, jo zasleduje, jo zaničuje....)

Ko sem jaz prijateljici (skoraj 20 let sva prijateljici) odpirala oči, mi je kimala, na koncu pa je bila ona name jezna, saj ju želim dati narazen, on jo namreč ljubi (pa ji je dal že pištolo na glavo, policija je ukrepala...)in tudi on je in meni in drugim grozil, mene je klicaril po telefonu zakaj sem ji svetovala naj si poišče drugega, moril me je in kadar sta se skregala je rekel, da sem ji jaz polnila glavo....skratka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz se ne bi hecala, tale tip tvoje prijateljice je nasilen...te prikrite grožnje niso kar tako, kaj pa veš, česa je sposoben. Ne vmešavaj se, povej ji, da se ti zdi, da on ni zanjo, no to si ji že, če te noče poslušati je to njena stvar....

Jaz se z obema skupaj ne bi dobivala, če se ona želi dobiti s teboj sama je v redu, če tega ni zmožna, potem pa sorry, tole prijateljstvo nima nekega srečnega konca, ker ona je očitno čisto pod njegovim vplivom...nazadnje boš pa še ti kriva, če se bosta razšla in bo ona nate jezna, on te bo pa še prebutal...ma se ni za hecati s takimi tipi

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.10.2006 0:41:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ZARA -> RE: Kolegica in njen fant (19.10.2006 1:10:29)

Jao, jao, tvoja frenda je dobila najslabšo možno varianto tipa - steroidnega egocentrika, po vrhu pa bi še vse rad imel pod kontrolo...pa nima, ker triceps na levi roki še ni zrastel do 45 cm - in zdej bo na njej zdravil svoje komplekse!
Drugače se pa popolnoma strinjam z Marogico in nalin. Pusti drek naj smrdi. Samo sama lahkmo pride do določenih zaključkov.
Srečno.

Anonimen -> RE: Kolegica in njen fant (19.10.2006 7:27:19)

Kot je bilo že napisano - tip je kar dobro moten. V kombinaciji s steroidi je pa to kot tempirana bomba.
Sprašuješ kako tvoji kolegici/prijateljici povedat oz. dopovedat, da je tip steroidni kontrolfrik - nikakor. Dokler sama tega ne bo hotela videti, ji ni pomoči. Bo pa prej kot slej začel svoje bicepse in tricepse trenirat na njej...

Tudi jaz poznam tako situacijo - iz mrnega klepeta se je razvila cela štala - da skrajšam - na koncu je bilo tako, da je moj [sm=love.gif] tega tipa direkt na gobec, ker je ta "pogumnež" skupno prijateljico (ki ni bila njegova draga, da ne bo pomote) mahnil zaradi dveh besed: nehi težit. Ta kontrolfrik in kolegica sta bila po tej sceni skupaj še skoraj leto dni, dokler ni še nje mahnil, pa ji grozil na vse možne načine...

Komentar mojega [sm=love.gif] in ostalih tipov je bil: še eden brez jajc in s kratkim tičem...[sm=smiley9.gif] 

Podobnih zgodb je še veliko... Kako že gre: vsaka peta ženska pade po stopnicah... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kolegica in njen fant (19.10.2006 7:48:42)

Poznano... in scenarij je ze vnaprej znan.. samo odvisno je od tega.. kako dolgo bo tvoja kolegica rabila, da ga bo hotla videti, taksnega kot je..

Nimam pa mnenja.. ali je dobro, da se vtaknes.. ali je dobro, da se ne vtaknes.. verjetno bi bilo najboljs, ce se odlocis, po svojem notranjem obcutku..

Anonimen -> RE: Kolegica in njen fant (19.10.2006 10:18:22)

Tudi jaz bi ti svetovala, da pustiš njo in tega tipa. Poskusi se začasno umaknit nazaj in nekaj časa ne kliči prijateljice, skratka ne najdi si časa zanjo. Mislim, da bo kmalu sprevidela da je nekaj narobe, takrat ji pa povej za "grožnje" in obnašanje njenega fanta.
Kot marsikatera druga imam tudi jaz eno tako prijateljico. Poznava se od majhnega, vmes sva večkrat prekinile odnose, ker se je res družila s takimi in drugačnimi zvermi. Pa jo še vedno ni izučilo. Zdaj ima tako težkega tipa, da ga jaz nebi prenašala niti dve minuti. Pa ji žal ne morem pomagati.Sem pa ji enkrat poslal en dolg mail, ker se je men čist utrgal zaradi njegovega narcisoidnega obnašanja. Prijateljica je sicer rekla, da iama prav ampak na tem pa ni naredila nič. Če ji je tako všeč pa naj ji bo. Skratka odločila sem se, da bom stike z njo obdržala, komentarje pa zadržala zase. Več kot povedat ji ne morem.
Moj [sm=love.gif] se večkrat ko sem zoprna pošali, da mi enga takega privošči, da vidim kaj je to mučenje.

Skratka Taula poskusi narediti tako kot sem ti napisala. Upaj, da imaš bolj pametno prijateljico kot jaz.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]