Anonimen -> RE: Kolegica in njen fant (18.10.2006 22:26:30)
|
Poslušaj tole! PODOBNA SITUACIJA (druga oblika a vseeno podobna, tip ji sicer ne omejuje hrane, ji pa omejuje kolegice, prijatelje, jo zasleduje, jo zaničuje....) Ko sem jaz prijateljici (skoraj 20 let sva prijateljici) odpirala oči, mi je kimala, na koncu pa je bila ona name jezna, saj ju želim dati narazen, on jo namreč ljubi (pa ji je dal že pištolo na glavo, policija je ukrepala...)in tudi on je in meni in drugim grozil, mene je klicaril po telefonu zakaj sem ji svetovala naj si poišče drugega, moril me je in kadar sta se skregala je rekel, da sem ji jaz polnila glavo....skratka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz se ne bi hecala, tale tip tvoje prijateljice je nasilen...te prikrite grožnje niso kar tako, kaj pa veš, česa je sposoben. Ne vmešavaj se, povej ji, da se ti zdi, da on ni zanjo, no to si ji že, če te noče poslušati je to njena stvar.... Jaz se z obema skupaj ne bi dobivala, če se ona želi dobiti s teboj sama je v redu, če tega ni zmožna, potem pa sorry, tole prijateljstvo nima nekega srečnega konca, ker ona je očitno čisto pod njegovim vplivom...nazadnje boš pa še ti kriva, če se bosta razšla in bo ona nate jezna, on te bo pa še prebutal...ma se ni za hecati s takimi tipi
|
|
|
|