|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naj povem?
18.10.2006 10:50:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

pa še da te je sprejel nazaj, kljub temu, da si si ga enkrat že zavrgla.. se ga primi kot pijanec plota.. človek te ima res rad..

To se pravi ZAHI ti bi tudi svojo sprejel nazaj? Ker predvidevam, da jo imaš R A D user posted image

imam malo več hrbtenice brezskrbi.. takole igranje sem-ter-tja je daleč od moje tolerance..

Aha, torej zdaj si priznal, da je nimaš rad dovolj, da  bi jo sprejel nazaj. Zahi obsojena sta na propad, nimaš je dovolj rad.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.10.2006 10:52:59   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Moje izkušnje....ja bila sem lumpa nekaj let nazajuser posted image  Ko sem bila v vezi z bivšim dečkotom mi je bil všeč tudi en drugi, vendar nsem nič ukrenila. Če sedaj pomislim nazaj mi je bil všeč zato ker mi je ugajala njegova pozornost, bilo je nekaj novega, svežega, sanjavega, nekaj kar v dolgi zvezi izgine sčasoma in to nadomestijo druge stvari....

Ne zdi se mi da zaljubljenost vedno rodi ljubezen. Vcasih se ta zar hitro ugasne in ni tistega nekaj drugega, kar nadomesti zaljubljenost. Vcasih so ljudje skupaj iz navade, iz koristi, po liniji najmanjsega odpora....
Neposteno se mi zdi, biti z nekom dokler bi istocasno bil z nekom drugim, ker je s tem prvim varno in znano. Ne zdi se mi posteno, da zato ker nimas jajca izpolniti svoje zelje, izkoriscas custva tistega varnega in znanega.  Ljubezen? Predvsem razcisti koga imas rada , ce sploh koga od njih ljubis, potem pa ukrepaj. Imam pa obcutek, da ti je do tega, da uredis zivljenje (druzino), ne pa do tega, da si s tistim, ki ga ljubis - znova ce koga od teh dveh sploh ljubis.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.10.2006 10:57:35   
Taula
Jaz bi takrat mogla pustiti zvezo,pa ne zaradi tistega dečkota ampak zaradi drugih stvari, tudi zato ker sem bila toliko časa vezi zato ker me je bilo strah biti sama. To so samo moje izkušnje. Ona sama mora vedeti ali ji je drugi dečko všeč samo zaradi pozornosti ali je v zvezi še kaj narobe. Pri meni ni bilo samo to.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.10.2006 11:01:01   
Taula
. Imam pa obcutek, da ti je do tega, da uredis zivljenje (druzino), ne pa do tega, da si s tistim, ki ga ljubis - znova ce koga od teh dveh sploh ljubis.

To se zdi tudi meni...strah biti sam, strah da nikogar drugega ne najdeš, strah da ga najdeš prepozno da bi imel lahko še otroke, neka ideja da če se trudiš pa bo uspelo, strah kaj bodo rekli drugi.....

Vse to je bilo pristotno tudi pri meni.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.10.2006 11:02:40   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Aha, torej zdaj si priznal, da je nimaš rad dovolj, da  bi jo sprejel nazaj. Zahi obsojena sta na propad, nimaš je dovolj rad.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se spet usajaš user posted image

ali te pa pač tvoj ne zmasira dovolj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.10.2006 11:19:44   
tanikaa
Punca. Odgovorov nisem brala, ker jih je preveč user posted image  Moj nasvet je samo eden: Pusti oba fanta pri miru. Če je kateri zate, tega ne vem. Vem pa, da ti nisi za nobenega od teh dveh. Zaživi sama, premisli kaj bi rada od življenja, kaj in koga imaš rada. In potem se odločaj za vezo in otroka. Ker brez tega, po moje drviš v prepad. In najbolj žalostno je to, da za sabo vlečeš še druge. Da o morebitnem otroku sploh ne govorim.

Razmisli.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.10.2006 11:43:20   
dskubin
Mislim, da je skor na začetku kalbo vse povedal. Igraš se s čustvi drugih ljudi. Najprej razčisti pri sebi, do takrat pa pusti oba pri miru.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.10.2006 11:52:47   
baguSka
Punca. Odgovorov nisem brala, ker jih je preveč Moj nasvet je samo eden: Pusti oba fanta pri miru. Če je kateri zate, tega ne vem. Vem pa, da ti nisi za nobenega od teh dveh. Zaživi sama, premisli kaj bi rada od življenja, kaj in koga imaš rada. In potem se odločaj za vezo in otroka. Ker brez tega, po moje drviš v prepad. In najbolj žalostno je to, da za sabo vlečeš še druge. Da o morebitnem otroku sploh ne govorim.

Razmisli.

Natancno tko bi napisala sama.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.10.2006 12:02:53   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najprej bi rekla da je moj moto poskrbeti v prvi vrsti predvsem zase, ker nihče drug ne bo zame nič naredil, edino kar bom sama, tako da ja, sem egoist, res je.

Potem bi samo rekla da ni to, da sva z novim ugotovila da ta zaljubljenost ni to kar sva mislila, enostavno nisva znala razčistiti s preteklostjo, mene je bivši/zdejšnji kar naprej klicaril, njega njegova, nama pa obema hudo in se s tem nisva znala spoprijeti... Kaj naju čaka nisva vedela, vedela pa sva kaj sva imela, v tem je razlog da nisva vstrajala skupaj.  Nisem stara 20 let da ne bi vedela kaj delam oz. da se ne bi zavedala svojih dejanj, nasprotno, vsega tega se zavedam, le da trenutno ne vem kako bi postopala, kaj bi storila da bi bilo prav. Svojega fanta imam rada, ni mi vseeno za njega, mi je blo izredno hudo ker sem ga prizadela, ampak to je trenutno to, ga ne ljubim, čeprov on pravi da se čustva vrnejo če je v vezi vse ok. Čisto lepo se razumeva in vse, le da jaz sanjam o temu drugemu...

Kakšen egoist pa si, da te tolk muči to, da te bivši kliče in da je prizadet? Bolj slab.user posted image Raje pusti take izjave, če jih ne misliš resno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.10.2006 12:06:47   
G in T
Mogoče bi bilo najbolje, da si narediš "pauzo", za bilo katerega fanta. user posted image

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.10.2006 13:11:29   
igralka
Šla si nazaj, "ker te je nonstop klicaril" ??!!!!

In NE zato, ker bi ga imela rada! Torej, kaj sploh delaš z njim? Beži stran, umakni se za en čas v samoto, samo tako boš lahko razmislila in ugotovila KOGA pogrešaš.

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.10.2006 13:41:56   
Anonimen
Poseksaj ga, kaj pa drugega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
18.10.2006 13:45:01   
mika
Mislim, da je skor na začetku kalbo vse povedal. Igraš se s čustvi drugih ljudi. Najprej razčisti pri sebi, do takrat pa pusti oba pri miru.

...in tudi misel na user posted image  daj na stran dokler ne razčistiš sama s sabo s kom bi/ne bi, da ne boš v ta verinec potegnila nedolžno bitjece.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.10.2006 15:19:13   
baguSka
Šla si nazaj, "ker te je nonstop klicaril" ??!!!!

In NE zato, ker bi ga imela rada!

Ne eno ne drugo. Sla je nazaj, ker jo je pustil tisti drugi.

(odgovor članu igralka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.10.2006 17:52:43   
igralka
Pol pa je še slabše. Stran od obeh, jaz pravim, že zdaj je preveč prizadetih.

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.10.2006 19:26:25   
Anonimen
Skupaj sta tri leta in praviš, da bi bil čas, da začneta razmišljati o družini. Potem pa tkole, ljubimec user posted image

Povej sama sebi, kaj čutiš in kaj želiš. Če si vsaj do sebe odkrita, je odgovor zelo preprost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
18.10.2006 19:34:33   
Primoza
Čudna štorija, a da pa vsi štirje skupaj živite pa ne bi bilo mogoče? glede na stroške, ki jih imajo mlade družine bi na koncu še najbolje prišli skozi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.10.2006 19:44:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: primoza
Čudna štorija, a da pa vsi štirje skupaj živite pa ne bi bilo mogoče? glede na stroške, ki jih imajo mlade družine bi na koncu še najbolje prišli skozi.

Hud predlog ... user posted image  

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
18.10.2006 20:09:21   
Marogica
Tudi jaz mislim, da bi lahko počasi začela razmišljati o tem, da si bo potrebno najti ta "tretjega" v venčku. In ta bo njabrž ta pravi, kajti ta dva, ki ju opisuješ defintivno nista zate, ti pa ne zanju.
Pri bivšem je bil poizkus obujanja nečesa, kar si si želela, pa nikoli ni bilo in tudi ne bo. Trenutni pa je očitno pač "lolek", ki te ima rad, in očitno sprejema vse tvoje kikse. To ti bo sčasoma dolgočasno, če ti že ni.

Ta "tretji" pa bo najbrž to, kar si želiš. Vsaj upam, če ne pa bo četrti, peti.... pa saj ni važno.

O otroku pa sloh ne SANJAJ, kaj šele razmišljaj, ker to pa je prvoklasna norost. Razen, če tudi ti spadaš v to kategorijo....potem pa , ubogi otroček

Punca.......zrasti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.10.2006 20:36:39   
Primoza
Zaplet se mi zdi (vsaj z mojega zornega kota) zelo nekonvecionalen, se pravi bi morala biti taka tudi rešitev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
19.10.2006 8:09:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj naj storim?

Pocakaj na tretjega..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
19.10.2006 8:11:02   
Anonimen

To bi pa seveda bilo najboljs.. ce uspete..

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
19.10.2006 8:19:23   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

To bi pa seveda bilo najboljs.. ce uspete..

Pa zvečer vlečete slamice, kdo bo s kom spal user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.10.2006 15:25:52   
Tejccy
Na tvojem mestu bi pustila tega fanta, s katerim si, ker očitno ni takih čustev, ki bi mogla bit za neko zvezo. Bodi sama in ugotovi, kaj si želiš. To ti govorim iz lastnih izkušenj-to bi morala jaz nekoč narediti, pa nisem.
Tole se beo grdo prebralo, ampak je res "NAZAJ SE SAMO KOZLA".  Če si pustila svojega zarad druzga, potem ga nimaš rada kot bi ga mogla met in raje pojdi naprej svojo pot. In mogoče ti jo prekriža ta o katerem sanjaš.
Vso srečo.

Ni lepšega trenutka, ko se ti otrok nasmehne in te objame

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?