|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj povem?
18.10.2006 9:32:55   
Anonimen
Pozdravljeni vsi skupaj!

Prosim za vaša mnenja glede tega, kar bom tukaj opisala. Imam fanta, skupaj sva že 3 leta in bil bi zadnji čas, da začneva delati na skupni družinici. Vse lepo in prav, če mi ne bi pred dvema mesecema pot prekrižal nekdo, do katerega sem bila vse drugo kot ravnodušna. Vsa stvar je pripeljala tako daleč (hrepenenja drug po drugem, čustva), da sem povedala fantu, da ne morem biti z njem ker sem zaljubljena v drugega. Tudi ta drugi je imel punco in tudi on je takrat končal z njo zato, da bi lahko bila midva skupaj. Ko sva končala svoje veze, pa sva se naenkrat ustrašila.... zdi se mi da se je bolj ustrašil on kot pa jaz... ustrašila sva se tega da sva šla z glavo skozi zid, pa da naju še preveč stvari veže na preteklost, zato sva potem končala to najino svežo vezo že po parih dneh, zelo omejila stike, na koncu pa končala nazaj pri prejšnjih partnerjih, katera naju kar nista hotela pustit na miru. Tako sem nazaj pri svojemu fantu, on pa nazaj pri svoji punci. Hkrati pa se borim s svojimi čustvi.  Dala sva si priložnost ki je nisva znala izkoristiti. Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, naj mu povem da ga še vedno neizmerno ljubim, naj mu povem za vse te moje občutke? Ali naj bom tiho in se raje posvetim tej moji vezi, da bi našla nazaj čustva, ki sem jih nekoč čutila...  Kaj naj storim?

Hvala vsem za vaše odgovore!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj povem?
18.10.2006 9:37:36   
Anonimen
Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, naj mu povem da ga še vedno neizmerno ljubim, naj mu povem za vse te moje občutke?

Saj sta probala, pa ni šlo. Pusti ga pri miru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 9:38:50   
Anonimen
če imaš dvome, počakaj nekaj časa, premisli in prespi. s tem, da si šla nazaj k fantu, nisi rešila ničesar. samo dvom si zasadila še v njega, ker bo sedaj dvomil, ali je to res to, ali si boš kar naenkrat premislila, in se spet vrnila k bivšemu.

vzemi si čas zase, šele potem naredi to, kar misliš da je prev

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 9:40:16   
Anonimen
Vprašanje, če on tudi tako čuti, kot ti. Lahko da je on uvidel, da še vedno ljubi svojo punco, in se je vrnil k njej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2006 9:41:15   
kalbo
Kaj pa če bi se najprej nehala igrati s čustvi svojega fanta in bi se šele potem ukvarjala sama s sabo. Ni napaka to, da si se zaljubila v drugega, napaka je, da si šla nazaj in zdaj boš spet čez en mesec skočila k tanovemu, pol se boš spet ustrašila.... A ni to mal sebično?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2006 9:41:43   
Zahi
Mogoče sta bila zaljubljena v neko podobo, ki sta si jo naredila drug o drugem..
obe dejanski zvezi pa ugotovila, da to še daleč ni to.. zato sta se pomoje tudi umaknila..

če si s tem partnerjem 3 leta.. in ga imaš rada.. pa še da te je sprejel nazaj, kljub temu, da si si ga enkrat že zavrgla.. se ga primi kot pijanec plota.. človek te ima res rad..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 9:42:47   
KODA
Premisli.Čas naredi svoje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 9:43:01   
Anonimen
Ja od deleč je vse bolj rožnato videt kot v resnici ne?!
Sm mela isto izkušnjo. Sem s svojim prejšnjim partnerjem že leto, srečna ful, delava na user posted image ....
Sam se je pa treba odločt, pa razpucat sam s sabo(kar ti verjetn v parih dneh ne ratauser posted image ) in delat na vezi.
Midva sva bila narazen pol leta, med tem časom sva si spucala glave in ugotovila kako se pogrešava in kolk se razumeva.

Vzemi si malo časa zase in premisli. Aja pa edin način da si tega človeka izbiješ iz glave je po mojem mnenju da se ga čist izogneš če se le da.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2006 9:43:47   
Anonimen
človek te ima res rad..

Ali pa je brez hrbtenice in samozavesti.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2006 9:47:17   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

človek te ima res rad..

Ali pa je brez hrbtenice in samozavesti.

to pa definitivno.. sigurno jo ima pa tudi rad..

problem je, da ta ženska ne ve kaj bi sama s sabo.. skače sem ter tja.. se požvižga na čustva drugih.. gleda samo nase..

ampak če to ta partner sprejme.. pol ga naj ima.. ker takih ni več

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2006 9:48:55   
Anonimen
Na to, da si se vrnila k svojemu fantu, bi jaz rekla: Pogreta juha nikoli ni dobra. Že tukaj bi bila jaz svetovala, da zaključita kariero.

Da pa zdaj spet razmišljaš o onem drugem... no to je pa še slabše - kot bi jedla pogreto gobovo juho...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2006 9:50:06   
Anonimen
Meta pogreta juhca je včasih še bolš k svežauser posted image
Sam na pravi način jo moraš segret in pol počasi jestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2006 9:54:39   
ribica.
Najprej premisli kaj si sama želiš od življenja. Potem si zamisli življenje s svojim fantom, pa tudi s tistim po katerem hrepeniš.  Mogoče bi samo rada pobegnila iz rutine in ta fant v katerega si zaljubljena je kot nalašč za to. Premisli dobro kaj delaš, kajti lahko se ti zgodi, da bo mesecu vroče zveze ugotoviš, da je ta zveza prazna. Potem boš se boš zastonj tolkla po glavi, ko boš videla kdo da si pustila pravo ljubezen. Pa ne misli, da navijam za to, da ostaneš s starim fantom, sploh ne. V prvi vrsti delaj kar ti veli srce. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2006 9:56:36   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: ribica.
V prvi vrsti delaj kar ti veli srce. 

in pri tem poteptaj kakega vmes... user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2006 9:59:30   
Taula
Preden delaš na družinici z dečkotom si razčisti glavo kaj hočeš ker ne moreš imeti otroka v taki situaciji. Vzemi si čas zase in vse premisli...verjamem da je z novi dečkotom vse še lepo, sanjavo in da je realnost drugačna kot so sanje, mogoče vama zato ni prvič uspelo ker sta oba preveč pričakovala. Z sedanjim fantom je vse varno, veš da te vzame nazaj, da te ljubi in da nisi sama. Odloči se z kom hočeš biti če sploh z kom. Če hočeš biti z bivšim tipom potem pusti tega in povej drugemu. Če on ne bo želel biti z tabo potem boš pač nekaj časa samska, čeprav se mi zdi da te je strah biti sama in da si z nekom v vezi tudi zaradi tega straha.
Napaka pa je da bi npr. bivšemu povedala da hočeš biti z njim, on te bo zavrnil, ti boš pa tekla nazaj k sedanjemu fantu, ker imaš pač sedaj izkušnje da te vzame nazaj. Ni fer do njegovih čustev in pomisli kako bi se ti počutila na njegovem mestu.
Če hočeš ostati z sedanjim tipom boš mogla prekiniti stike z tistim drugim.
Odloči se tudi dolgoročno...z komer koli boš ostala oz. po možnosti imela user posted image boš verjetno ostala za dalj časa...in razmišljaj v smeri da boš z to osebo srečna, ne pa da boš životarila ob nekom in hrepenela po drugem..ker bodo vedno znova prišli dečkoti, ki te bodo lahko mamili ker ne boš imela zveze kot jo želiš.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.10.2006 10:02:39   
fricka
Veze zaključevat in postavljat ni tako enostavno. Razmisli kaj sploh hočeš in potem to tudi uresniči. Če še vedno veliko čutiš do novega fanta in te pri zdajšnem motijo stvari pomembne za vajino skupno bivanje, se z njim razidi. Če pa se z novim srečaš, bo pokazal čas. Sigurno pa tvoja zdajšna veza ni najbolj zdrava, ker se sploh ne bi zaljubila v nekoga drugega v kolikor bi bilo vse v redu. Boš pač nekaj časa sama dokler ne najdeš pravega. Nikakor pa se ne igraj s čustvi zdajšnega fanta, si tega res ne zasluži.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.10.2006 10:07:21   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: fricka

Veze zaključevat in postavljat ni tako enostavno. Razmisli kaj sploh hočeš in potem to tudi uresniči. Če še vedno veliko čutiš do novega fanta in te pri zdajšnem motijo stvari pomembne za vajino skupno bivanje, se z njim razidi. Če pa se z novim srečaš, bo pokazal čas. Sigurno pa tvoja zdajšna veza ni najbolj zdrava, ker se sploh ne bi zaljubila v nekoga drugega v kolikor bi bilo vse v redu. Boš pač nekaj časa sama dokler ne najdeš pravega. Nikakor pa se ne igraj s čustvi zdajšnega fanta, si tega res ne zasluži.

se ne strinjam ravno.. to da je ŠLA pomeni, da nekaj ni vredu.. vsak se pa lahko zaljubi.. takšni smo po naravi.. zaljubljenost hitro mine.. zato je na tem vprašanje ZAKAJ je šla stran.. pomoje ne zaradi tega, ker bi bila zaljubljena v drugega.. ampak zaradi tega, ker nekaj ni bilo vredu v prvi zvezi.. ko je šla z novim na svoje.. je pa videla, da je ta zaljubljenost bila samo zaljubljenost, ki je daleč od realnosti...

< Sporočilo je popravil Zahi -- 18.10.2006 10:08:19 >

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.10.2006 10:11:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

pa še da te je sprejel nazaj, kljub temu, da si si ga enkrat že zavrgla.. se ga primi kot pijanec plota.. človek te ima res rad..

To se pravi ZAHI ti bi tudi svojo sprejel nazaj? Ker predvidevam, da jo imaš R A D user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.10.2006 10:19:31   
Anonimen
Na to, da si se vrnila k svojemu fantu, bi jaz rekla: Pogreta juha nikoli ni dobra.

jaz pa: Nazaj se samo kozla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
18.10.2006 10:27:33   
Magi*
v dani situaciji ne verjamem, da kdorkoli izmed vas zares ve kaj bi rad. že itak čustva popolnoma zameglijo razum, ko pa so tu še nasprotujoča si čustva, je pa toliko težje izbrati pravo pot. po mojih izkušnjah je bolje, da najprej vsak od vas štirih razčisti pri sebi, šele potem se odločite kdo bo s kom;)

najslabša varianta bi bila, da ostane s staro ljubeznijo skupaj, ti pa celo življenje hrepeniš po onem drugem, po neuresničeni ljubezni. vzami si čas zase, pojdi nekam in premisli v miru in stran od obeh. vprašaj se, ali je tale zdajšenj res tapravi, ali se hočeš z njim postarati... ker mogoče ta novi fant sploh ni ta usojena ljubezen, ampak le izgovor, da pobegneš iz zdajšnje zveze. mogoče.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.10.2006 10:29:30   
Taula
se ne strinjam ravno.. to da je ŠLA pomeni, da nekaj ni vredu.. vsak se pa lahko zaljubi.. takšni smo po naravi.. zaljubljenost hitro mine.. zato je na tem vprašanje ZAKAJ je šla stran.. pomoje ne zaradi tega, ker bi bila zaljubljena v drugega.. ampak zaradi tega, ker nekaj ni bilo vredu v prvi zvezi.. ko je šla z novim na svoje.. je pa videla, da je ta zaljubljenost bila samo zaljubljenost, ki je daleč od realnosti...

Moje izkušnje....ja bila sem lumpa nekaj let nazajuser posted image  Ko sem bila v vezi z bivšim dečkotom mi je bil všeč tudi en drugi, vendar nsem nič ukrenila. Če sedaj pomislim nazaj mi je bil všeč zato ker mi je ugajala njegova pozornost, bilo je nekaj novega, svežega, sanjavega, nekaj kar v dolgi zvezi izgine sčasoma in to nadomestijo druge stvari....v realnosti nikoli ne bi zdržala z tem dečkotom v vezi, bi ga po kakem tednu ubilauser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.10.2006 10:37:26   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

pa še da te je sprejel nazaj, kljub temu, da si si ga enkrat že zavrgla.. se ga primi kot pijanec plota.. človek te ima res rad..

To se pravi ZAHI ti bi tudi svojo sprejel nazaj? Ker predvidevam, da jo imaš R A D user posted image

imam malo več hrbtenice brezskrbi.. takole igranje sem-ter-tja je daleč od moje tolerance..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.10.2006 10:39:38   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Moje izkušnje....ja bila sem lumpa nekaj let nazajuser posted image  Ko sem bila v vezi z bivšim dečkotom mi je bil všeč tudi en drugi, vendar nsem nič ukrenila. Če sedaj pomislim nazaj mi je bil všeč zato ker mi je ugajala njegova pozornost, bilo je nekaj novega, svežega, sanjavega, nekaj kar v dolgi zvezi izgine sčasoma in to nadomestijo druge stvari....v realnosti nikoli ne bi zdržala z tem dečkotom v vezi, bi ga po kakem tednu ubilauser posted image

hehe.. no.. ali bi se splačal zarad tega pustit 3 letno vezo, ki (baje) štima?..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.10.2006 10:50:10   
Anonimen
Najprej bi rekla da je moj moto poskrbeti v prvi vrsti predvsem zase, ker nihče drug ne bo zame nič naredil, edino kar bom sama, tako da ja, sem egoist, res je.

Potem bi samo rekla da ni to, da sva z novim ugotovila da ta zaljubljenost ni to kar sva mislila, enostavno nisva znala razčistiti s preteklostjo, mene je bivši/zdejšnji kar naprej klicaril, njega njegova, nama pa obema hudo in se s tem nisva znala spoprijeti... Kaj naju čaka nisva vedela, vedela pa sva kaj sva imela, v tem je razlog da nisva vstrajala skupaj.  Nisem stara 20 let da ne bi vedela kaj delam oz. da se ne bi zavedala svojih dejanj, nasprotno, vsega tega se zavedam, le da trenutno ne vem kako bi postopala, kaj bi storila da bi bilo prav. Svojega fanta imam rada, ni mi vseeno za njega, mi je blo izredno hudo ker sem ga prizadela, ampak to je trenutno to, ga ne ljubim, čeprov on pravi da se čustva vrnejo če je v vezi vse ok. Čisto lepo se razumeva in vse, le da jaz sanjam o temu drugemu....

Hvala pa vsem za vaša mnenja! Je dobro da mi nekdo osvetli stvari še iz drugega zornega kota!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
18.10.2006 10:50:13   
smrka
Punca verjetno si se najstnica in se raje znori in potem resno misli o kakem otroku. MIslis da je otroka imet lahko potem se pa locit ker bo spet ta tvoj prejsni prisel mimo in bos vzdihovala kako bi blo ce bi bila ob njemu???? Mislim razmisljas imet druzino in na drugi strani razmisljas kako bi bivsemu rekla da ga ljubis. Dej ga srat. Spravi se v red!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?