Anonimen
|
Najprej bi rekla da je moj moto poskrbeti v prvi vrsti predvsem zase, ker nihče drug ne bo zame nič naredil, edino kar bom sama, tako da ja, sem egoist, res je. Potem bi samo rekla da ni to, da sva z novim ugotovila da ta zaljubljenost ni to kar sva mislila, enostavno nisva znala razčistiti s preteklostjo, mene je bivši/zdejšnji kar naprej klicaril, njega njegova, nama pa obema hudo in se s tem nisva znala spoprijeti... Kaj naju čaka nisva vedela, vedela pa sva kaj sva imela, v tem je razlog da nisva vstrajala skupaj. Nisem stara 20 let da ne bi vedela kaj delam oz. da se ne bi zavedala svojih dejanj, nasprotno, vsega tega se zavedam, le da trenutno ne vem kako bi postopala, kaj bi storila da bi bilo prav. Svojega fanta imam rada, ni mi vseeno za njega, mi je blo izredno hudo ker sem ga prizadela, ampak to je trenutno to, ga ne ljubim, čeprov on pravi da se čustva vrnejo če je v vezi vse ok. Čisto lepo se razumeva in vse, le da jaz sanjam o temu drugemu.... Hvala pa vsem za vaša mnenja! Je dobro da mi nekdo osvetli stvari še iz drugega zornega kota!
|