|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ČVEK 18.10.2006
18.10.2006 14:48:23   
Taula
Ker talent od babe ti je pa to rekel? Ima otroke?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 76
18.10.2006 15:00:05   
Kuba
Je ponosna babica 3 vnukov in očitno v družini nimajo problemov z zanositvijo. Očitno.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 77
18.10.2006 15:09:18   
Taula
Jaz bi ji kaj rekla nazaj, pa zaradi mene če je stara gospa ali pa ene mula. Ker eni pa res odpirajo gobec preden kaj pomislijo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 78
18.10.2006 15:12:19   
Kuba
OK, sem se pač sprijaznila s tem, da imajo eni hitrejša usta kot misli. Se več ne obremenjujem s tem... pol je tle še naša soseda ki ima že 5 sinov (vsakič ko gre mož mimo se prime) in si tako želi hči. Vidiš, tudi ona ima neke vrste 'problema' user posted image user posted image user posted image nič ni popolno user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 79
18.10.2006 15:32:09   
Kuba
Taula, ko sem brskala po netu sem našla en tvoj post o prijateljici, ki ima nekega gadnega tipa. Tisto kar sem prebrala me je malo šokiralo. Kako ti lahko ta osel reče kaj takega? Mislim... da ti slabo vplivaš nanjo? Halo?

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 80
18.10.2006 16:01:33   
Klarita
Kakega tipa? Povej, ne ljubi se mi brskat. user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 81
18.10.2006 16:22:42   
Anonimen
Vidim, da ste kar precej bolj pozitivne ratale, ko tlele tako veselo čvekate o vsem mogočemuser posted image user posted image , bravo, kar tako naprejuser posted image user posted image . Se opravičujem, da sem vam prej skočila tako v besedo in čvekuser posted image . Pozitiva je korak do user posted image , tako da pišite, rišite, mejte se fan.....

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
18.10.2006 16:42:22   
Klarita
Ja, tudi mene to veseli, ti mišek13 pa se kar pridruži, več glav več ve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
18.10.2006 17:03:48   
Anonimen
Klarita, nažalost imam same slabe izkušnje in ravno vse kontra kot je vaš optimzem, zato bo bolje da vas samo spremljam in vam ne jemljem volje s svojimi izkušnjami. Ve pa kar čvekajte, ker paše, pa  čas hitreje mine in manj mislite na vse hudouser posted image . Če boste pa kje rabile pomoč, bom pa že vskočilauser posted image . Al pa če vas bo treba okregatuser posted image user posted image . Vas raje berem in vidim, da ste take čvekice, kot pa da samo razmišljate o vsemogočih znakih user posted image . Naj vam user posted image pomaga k hitrejši user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
19.10.2006 7:05:48   
Boni3
Drage čvekice ,
če vam bo tole kaj v vzpodbudo.... Ko sem zanosila 1. sem imela ss,neto sva počakala 5 mesecev in uspelo je v prvo,čeprav naju je blo fuuuuuul strah,če sploh kaj bo. Naš korenjak je že velik in počasi sva začela razmišljat(ne delat) o še enem.In glej ga zlomka pri prvem odnosu k sva še pazila (očitno bolj slabo) je ratal.Tako da spomladi čakamo na user posted image . Hotla sem samo rečt,da ne gnjavit same sebe in se mučit,rajši takole kakor ste polne optimizma uživat. Vem pa da je čas lahko zelo dolg,če si nekaj močno želiš. Najlepše pa tako pride npričakovano. Lep čvek vsem in veliiiiikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.