|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ČVEK 18.10.2006
18.10.2006 11:47:28   
Kuba
Navije uni komad od Joe Cockerja (iz filma 9 1/2 tednov..) in začneš... ej meni bi tudi šlo tako na smeh, da bi se zvalila po tleh in adijo resnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.10.2006 11:48:43   
Anonimen
Itak!
Je lažje v družbi čakat na user posted image  al pa user posted image .
Sam res upam da ta mesec bo.
Bi pol na svoj roj. dan rodila. user posted image

Moja mami je mojo sestro rodila na svoj roj. dan. Pa ji že skoz govorim da je tu ful bednu da tga pa nočem. No zdej pa hočem!!!!

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
18.10.2006 11:53:15   
Kuba
Po moje tudi če bi ne vem kako računala nebi mogla rodit na svoj r.d. to je pa res super naključje! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.10.2006 11:55:20   
Anonimen
Ja sej jst tud nism računala. Sm hotla Maja!user posted image
No pa mi očitno ni blo usojeno.
Ma tud julij bo super, al pa avgust, al pa.....user posted image
Sam da bo!

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
18.10.2006 11:58:23   
Kuba
Zdaj bom izpadla budala, ampak tudi jaz sem želela rodit aprila ali maja... kak se bla glupa, zdaj pa vidim, da ko bo - bo, nimaš kaj računat, blagor tistim ki jim uspe s prve!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
18.10.2006 12:03:42   
nikica18
helow
mam eno vprašanje za vse tiste ki ste že rodile!
mogoče ta tema ne spada sem ampak vseeno bom vprašala!
čez teden dni mamo rok in jz si že resnično resnično želim roditi ker je na koncu mi prava muka bit s tem trebuhom in pritiska že na vse strani in kar je najpomenbnejše si že želim držat v roki to moje malo bitjece!
zato bi vas prosla če ma kera kk nasvet ka nej nardim da bi šla čimprej!!!!!??????????????
prosim za odgovor!!!
papa

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.10.2006 12:06:42   
Taula
Gibanje, hoja..to je delala moja kolegica. Drugače pa imaš samo še en teden..to bo hitro minilo boš videla.
Pa čestitam k user posted image .

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu nikica18)
Neposredna povezava do sporočila: 57
18.10.2006 12:08:48   
Taula
Pa glede tega kdaj bi rodile oz. zanosile smo vse na istem bile se mi zdi. Jaz sem ful hotela sedaj zanositi da bi lubemu za r.d. lahko rekla da bo očka postal. Upam da bom lahko rekla čim prej, ker ne bi čakala na njegov novi r.d.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.10.2006 12:09:05   
Anonimen
Zakaj pa budala.
Po moje večina ima v glavi kdaj bi radi rodil. Ni tu nč tacga.
Ja men se je zdel da bi blo super če bi aprila al pa maja. Pa bi šli pol lhku na morje, pa ni jih treba tko majhne že v bundo tlačt....
Ne vem no se mi zdi to super čas.
Pa men je šlo ful na jetra k sm mela polet med počitncami roj. dan.
No sam trenutno mi pa to sploh ni važno. Pa nej bo julija!user posted image
Moj me heca da bo septembra k je on tkrat rojen pa da bo devica, k se skoz razburjam k je tolk picajzlast pa skoz govorim da še ene device v bajti pa neb preneslauser posted image .
Pa glede na to da mam ful možnosti da dobim dvojče bi bla to očitna premoč devicuser posted image
Je pa res da mam dva mačka k sta julija pršla na svet tku da smo zdej trije raki proti eni deviciuser posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
18.10.2006 12:09:26   
Kuba
Saj si že skoraj na koncu, teh par dni boš še počakal in imela končno v rokah svoj zaklad! Meni pa je rekla kolegica, da bi rada rodila čim kasneje ker ji je super filing...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.10.2006 12:14:50   
Kuba
Karin24: se počutim budala, ker vidim pa se tega ne da planirat. Mislim reč, da se v zeloooo malo primerih zgodi, da ena reče: no, danes pa bom zanosila in paf - zanosi. Me je pa moja mama malo potolažla, da pri nas v družini še nobena ni imela tako resnih problemov glede zanositve. Tako, da me je malo pomirila...

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 61
18.10.2006 12:20:00   
Anonimen
Ja sam mislim da na začetku vsi pričakujemo da bo kar takoj. No pol pa počas na realna tla pademo.user posted image

Pri nas tud ni blo problemov. Smo štirje otroc pr hišuser posted image . Mam pa še 11 bratrancev in sestričen od dveh tet in stricauser posted image .
Tku da se mi zdi da smo kar plodni.user posted image

No bomo vidl.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
18.10.2006 12:24:01   
Kuba
Živimo v 'ekspresnih' časih in zato pričakujemo, da bomo 'ekspresno' dobili tudi otroka. Žal se pa ti času malo proti nam obračajo... ves ta stres, pa bolezni, ... saj to že vse veste. Kateri bi bil najbolši način za odmislit, jaz ne vem... kako se vi sproščate? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
18.10.2006 12:36:39   
Taula
Moja mama je imel tri splave, ampak menda ni dedno. Upam!
Ker mene je dobila pa brez problem..v bistvu se je ''ponesrečilo'' in me je obdržala.

Kolegica mi je zadnjič rekla da je bila na pregledu..da so ji rekli da ima samo 10% šanse da zanosi po naradvi poti. (imela je tumor na maternici) Jo je seveda čisto zvilo, čeprav nista z dragim še načrtovala user posted image . Kriza......niti nisme vedela kaj naj ji reček, kako naj jo potolažim. Pa še ful sem se počutila user posted image  ker sem si mislila da upam da pa jaz ne bom mela teh probelemov.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 64
18.10.2006 12:41:53   
Kuba
NE! Nisi user posted image ker ni nobeden ne želi, da bi doživljal kaj takega! user posted image bi bila, če nebi privoščila punci, da zanosi! Vsak od nas upa, da nebi imel problemov ampak žal nekatere to imajo in za to ni kriv nobede ko ne samo mati narava... Stoj ji ob strani, res je imela hud udarec... user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 65
18.10.2006 12:59:37   
Taula
Vem ja. K sreči ji dečko stoji ob strani. Še to bi se manjkalo da bi jo zapustil zaradi tega. Spraševala me je sicer če midva kaj delava na user posted image , pa sme rekla da še ne razmišlava o tem. Ker tega nisva nikomur povedala, veva le midva (in pol Slovenije ki bere ta forumuser posted image ), pa tudi nočem povedati ker se mi zdi da se bo še bolj sekirala.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 66
18.10.2006 13:07:59   
Kuba
Maš prav. Tudi midva ne razlagava okoli. To je najina stvar (čepravi naši mami že nekaj čutita...) user posted image
Meni je zadnjič ena punca razlagala, da žena njenega brata tudi šla v ZG (oni do hrvati) na eno zdravljenje za neplodnost, in da je uspela zanosit. Baje da je dala celo premoženje za ta poseg. Jaz sem si pa mislila, lahko tistim ki imajo denar lažje si privoščijo tudi otroka, a sem jaz user posted image ker tako razmišljam? Verjetno sem user posted image ...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 67
18.10.2006 13:39:06   
Taula
Jaz sem si pa mislila, lahko tistim ki imajo denar lažje si privoščijo tudi otroka, a sem jaz ker tako razmišljam? Verjetno sem

Ja potem sem jaz tudi ker isto mislim...ker si mnogi želijo otroka, pa nimajo na žalost denarja da bi šli na razne postopke. Ni fer, to itak da ni.
Zvečer ko sprehajava z lubim psa se sprehodiva mimo blokov kjer so socialna, neprofitna stanovanja. Sej nočem posplošeati, samo tam so nekatere ženske ki so naredile user posted image  samo zato da so dobile stanovanje. Nimajo nobenega odnosa do otroka, če ji pa kaj rečeš pa poslušaš user posted image  In tale coprnice imajo otroke, da ne rečem drugače.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 68
18.10.2006 13:42:46   
Kuba
Vem kaj hočeš rečt. Tudi pri nas imamo par žensk, ki ne vem, če se jim lahko reče 'mama'. Kaj čmo, 100 ljudi 100 čudi in svet gre naprej....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 69
18.10.2006 14:03:14   
Kuba
Kaj ta KOZMIČNI DOGODEK je kateri pomagal? user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 70
18.10.2006 14:21:48   
Taula
Nič kaj preveč. Popoldne me je itak trebuh bolel (sta prišli celo dve kapljici krvi....sem mislila sedaj pa bo user posted image , pa ni spet nič), pa eno zoprno srečanje sem imela. Ti?

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 71
18.10.2006 14:24:40   
Kuba
Čisto normalen dan ko vsak drugi... razen tega, da sem se prijavila tle gor user posted image Dobra poteza user posted image morda je to bil moj kozmični dogodek! user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 72
18.10.2006 14:24:56   
Klarita
To še ne moreš vedet. Kozmični dogodek bi naj izkoristil z dolgoročnimi željami in mislimi. Po moje bomo videle to nekje v mesecu dni, ko bomo vse videle pričakovani user posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 73
18.10.2006 14:29:45   
Taula
To še ne moreš vedet. Kozmični dogodek bi naj izkoristil z dolgoročnimi željami in mislimi. Po moje bomo videle to nekje v mesecu dni, ko bomo vse videle pričakovani .

Naj te usliši kdorkoli že odloča kdaj bomo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 74
18.10.2006 14:32:42   
Kuba
Zadnjič sem prav pop... ker mi je ena rekla, da otroke imajo samo tisti, ki si jih zaslužijo! Pa une babe ki ga sploh nočejo pa zanosijo? Kako ljudje lahko izjavljajo take gluposti user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.