|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.11.2006 10:32:07   
Jelenche
ivanap sicer nimam izkušenj, z nobenim testom iz DM  ker mi je žal predaleč, jaz bi ti svetovala Clear Blue.  Meni je pri prvi nosečnosti pokazal pred izostankom user posted image . Tako da je res natančen.

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu lali82)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.11.2006 10:39:27   
ivanap
Sem naredila test First sign in NI pokazal dvehuser posted image . user posted image pa tudi še ni prišla, tako da si nisem nič bolj na jasnem.

Če user posted image  še ne bo prišla, bom test ponovila čez 3 dni. Takrat bom uporabila CB, ker se tudi meni zdi najbolj natančen in imam z njim zelo dobre izkušnje.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.11.2006 10:43:47   
Anonimen
Živjo!

Mene še par dni loči do nepričakovane user posted image .
Test bom delala v petek ali pa soboto. Upam da mi bo ratal zdržat.
Me pa joške še zmeri ful bolijo. Upam da kej pomen to k me res še nikol niso tako.
Bomo vidl.
Delala bom pa test iz DMja First Sign k mi je ful všeč in ga mam že domauser posted image

(odgovor članu ivanap)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
6.11.2006 10:46:27   
Jelenche
ha,

jaz sem naredila 3 teste preden mi je pokazal user posted image . (neredna zadnja dva ciklusa) drugače zemraj na 28 dni.

tako da ivanap ne obupaj!!! dokler ni user posted image  je še vedno upanje

user posted image

R. Tagore

(odgovor članu ivanap)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.11.2006 11:00:14   
lexl
Sej ne da ti hočem odvzeti upanje, ker močno držim pesti za vse vas, ampak mene pa prsa še čisto nič ne bolijo, pa sem že več kot en mesec noseča. Tko da to ni vedno znak za nosečnost.
Drugače pa vsem vam želim veliko srečeuser posted image  in da bi vse zagledaleuser posted image user posted image in bile julijke.
Si pišemo. Pa seznam bo treba dopolnit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.11.2006 11:07:22   
jasnicaa
Ojla punce,

najprej čestitke vsem novim nosečkam user posted image . Sem bila doma čez praznike pa se nisem mogla oglasiti.

Moj rok je 7.7.2007  a ni dober datum user posted image  same sedmice (to je po računalniškem izračunu).

Drugače pa prvi pregled imam 20.11.2006 v 8 tednu.

Vsem ki še ne čakate želim da čimprej ugledateuser posted image  in se nam pridužite.

(odgovor članu lali82)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.11.2006 11:07:27   
Anonimen
Ja sej vemuser posted image .
Sam mal  si pa morem upanje vlivatuser posted image

(odgovor članu lexl)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
6.11.2006 11:51:45   
Jelenche
ja punce, dajte mal napisat kdaj ste naročene za prvi pregled???

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
6.11.2006 12:21:14   
Anonimen
Čestitke vsem novim nosečkam. Za vse ki pa še čakamo pa držim pesti. Jaz bom ponovno delala test v soboto user posted image user posted image user posted image , če ne bo prej user posted image prišla, mam bol tak občutek, da bom potrebovala tolažbo. Najraj bi šla kar v laboratorij test delat, je še najbolj sigurno, sam pol bo cela žlahta zvedla, ker dela tam sorodnica. O joj, kako rada bi vedela kaj se dogaja. Ne vem če ne bi šla kar Romed test kupit, ko sta dva v kompletu, pa enega dans naredla enega pa v soboto če še ne bo nič. A ima katera izkušnje z njim? Lep pozdravček in user posted image vsem julijkam. user posted image

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
6.11.2006 12:21:55   
noka81
Pa da se vam pridužim še jaz. 29. oktobra je bil test pozitiven, po treh dneh zaostanka user posted image . Pri G sem naročena 21.11.2006.

Prvi otrok, v prvo je uspelo. Sicer kar kmalu po prenehanju jemanja KT (dva meseca), ker sva računala, da tako ne bo ratalo v prvo. Centramed mami jemljem že dobra dva meseca.

Imam pa občutek, da imam enkrat večje prsi kot dober mesec nazaj.....

Ravno včeraj sem našla doma knjigo o nosečnosti z letom izdaje kot sem jaz. V njej je tabela s PDP in moj datum naj bi bil 2.7.2007. Naj obvelja kar ta, razen če G izračuna drugače.

Vsem, ki želite postati user posted image : Obdržite upanje! Držim pesti za vas tudi jaz.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 210
6.11.2006 12:39:30   
Anonimen
Noka 81 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
6.11.2006 12:43:52   
Anonimen
user posted image že dopolnjuje vaš seznam user posted image

Ni bilo nič časa do zdajle. user posted image

No takole je sedajle:

Julijke srečke nosečke:user posted image

Tejči77      ???  (sporoči rok)

noka81       2. 7. 2007

Jasnicaa     7. 7. 2007

Tašonka     7. 7. 2007

Kristina-1   8. 7. 2007

Jelenche     8. 7. 2007

Lali82         9. 7. 2007

lexl             11. 7. 2007

Afnica         13. 7. 2007

Kety           15. 7. 2007 

Čestitke noki81 in lexl user posted image user posted image user posted image

Tistim, ki ste se preselile k avgustovkam, pa držim pesti user posted image user posted image

Lp user posted image

(odgovor članu noka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
6.11.2006 13:29:05   
Yvona
Danes je 40.dan od zadnje menstruacije. V soboto sem dopoldne (ne na tešč) naredila test s Clearblue in mi je takoj pokazal +. Včeraj sem ponovno naredila test proti večeru in mi je zopet takoj pokazal +. Ali bi bilo smiselno narediti ponoven test na tešče zjutraj. Kaj mi predlagate? Kaj moram po testu narediti? Ali se moram naročiti pri G, ali kaj. Pojma nimam. Kako zgleda ta obisk pri G, ko ji rečeš, da je test pokazal +. Ali ti vzamejo samo kri ali tudi vaginalno pregledajo- ti vaginalni pregledi me spravljajo ob živce .Se bojim ,da bom zaradi tega strahu splavila, če sem noseča. Kako je vam ta strah uspelo omejiti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
6.11.2006 13:33:24   
Pingvinčica
Meni je na prvem pregledu naredila vaginalni pregled in ultrazvok (v tako zgodnji nosečnosti je tudi vaginalni). Ti kar pokliči in povej da si zagledala +, ter se naroči na pregled. Pa brez strahu. Čestitke za user posted image in zdravo user posted image

(odgovor članu Yvona)
Neposredna povezava do sporočila: 214
6.11.2006 13:33:34   
Anonimen
Yvona user posted image user posted image user posted image  pa nič se bat, sam poklič, pa povej za test, se nimaš kej bat glede tega vaginalnega pregleda. Čestitke še enkrat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yvona)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
6.11.2006 13:51:52   
ivanap
čestitke vsem, ki že veste, da ste srečke user posted image .

Jaz verjamem testu, ki sem ga naredila zjutraj in se obravnavam kot NEnosečko. Na ta način sem danes tudi urejala vse v službi. Nočem niti misliti kaj bo, če se slučajno stvari obrnejo kako drugače.

Sva prav govorila z user posted image  kake budale sva, da se spraviva delat še enega dojenčka sredi največje frke v najinem življenju, ko se že tako obeta toliko sprememb.

V primeru, da še vedno ne dobim user posted image  in bo test pokazal user posted image user posted image  vam pa sporočim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
6.11.2006 14:53:50   
Anonimen
Lexl, noka81 in Yvona, čestitke!user posted image

Jokica, škoda... upam, da ti uspe postati avgustovka!

Jasnicaa, midve imava pa isti rok.user posted image A ni res fajn datum! Ko bi tele sedmice pomenile še to, da bomo sedmico na lotu zadel...user posted image

Jaz se pa še nisem naročila na prvi pregled. Mi je nerodno tja poklicat, ker sem bila že naročena, ko sem en mesec nazaj mislila, da sem noseča, in sem se pozabila odnaročit, zdaj mi je pa zoprno poklicat, da me ne bojo napizdili.

Anonimna user posted image , jaz imam izkušnje s testom Romed. Pa ne vem, kaj naj ti rečem. Do prejšnjega meseca sem bila zelo zadovoljna z njim, potem sem imela pa lažno pozitiven test... čeprav dvomim, da lahko za to krivim test. Sem pa ga uporabila tudi pri prvi nosečnosti, ampak takrat sem kasetko uporabila in imam za spomin še zdaj shranjenega, z datumom, kdaj sem ga naredila.

Yvona, nima smisla še enega testa delat, če sta ti že dva pokazala +. Saj ni tako zelo nujno, da test delaš zjutraj na tešče. Ko pa boš poklicla h G, da imaš pozitiven nosečnostni test, pa te bo vprašala po datumu zadnje M in te naročila na pregled. Prvi pregled vedno vključuje vaginalni ultrazvok, ker se drugače pikice ne da videt. Verjamem, da ti je zoprno, tudi meni je in verjetno vsem ženskam. Dvomim, da katera uživa v tem, samo pomoje boš pozabila na to, ko boš zagledala bitje srčka svojega user posted image . Pa mogoče omeni svoji G o tem strahu, če ji še nisi in o strahu pred splavom zaradi hudega stresa.

Anonimna user posted image , zate me pa prav grozno firbec matra, kdo si.user posted image Ne vem zakaj, ampak si mi še ekstra v oči padla.

(odgovor članu lexl)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
6.11.2006 15:27:22   
Afnica
Jaz sem delala First sign test iz Dm-a. Pokazal je user posted image dan pred izostankom in tudi, ko je bilo 2 dni izostanka.
V službi sem zaradi načina-okoliščin dela morala povedat takoj. Ker pa nisem želela, da bi moji izvedeli od drugih (poveš enemu, pa pove naprej user posted image ) , sem mami tudi že povedala. Ampak me ni resno vzela. user posted image
Zdej pa grem klicat za pregled. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
6.11.2006 20:51:30   
Anonimen
Julijke srečke nosečke:user posted image

Yvona        ??? (sporoči rok)

Tejči77      ???  (sporoči rok)

noka81       2. 7. 2007

Jasnicaa     7. 7. 2007

Tašonka     7. 7. 2007

Kristina-1   8. 7. 2007

Jelenche     8. 7. 2007

Lali82         9. 7. 2007

lexl             11. 7. 2007

Afnica         13. 7. 2007

Kety           15. 7. 2007 

Čestitke Yvona user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
6.11.2006 20:58:52   
Anonimen
user posted image  tukaj.
Punce, prav lepo vas je brat. user posted image
Mene od dneva, ko naj bi se ne prikazala user posted image  ločijo še 4 dnevi. Čisto nobenih občutkov nimam, nobenih "znakov".user posted image  Sicer je bilo tudi prvič tako - razen dvodnevnega bruhanja in driskanja pred nekaj dnevi user posted image . Opažam pa, da se takole popoldne pošteno utrujena in sem šla čez vikend kar s ta malim popoldne spat user posted image . Sem najprej mislila, da bom samo malo zadremala, potlej s epa čez 2 uri zbudim user posted image . Zvečer sem že ob pol 10 v postelji...kar spala bi skoz.....user posted image

Yvona, mislim, da je popolnoma brez veze delati še en test. Tudi ti Cearbluja ni treba na tešče delat, kolikor jaz vem. Če si zagledala +,ti četitam user posted image  in svetujem, d alepo ginekologa pokličeš in poveš, da je test pozitiven, potem bojo pa že oni naprej ukrepali. user posted image  Pa glavo gor in nč bat user posted image

Pozdravček vsem user posted image  in vsem, ki še čakate na plusek user posted image

LP user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
6.11.2006 21:03:17   
Anonimen
Mene pa tako glava boli, da je joj ... in to je skoraj zanesljivi znak za user posted image . Tako da po moje ne bom rabla delati testauser posted image .

Drugače pa, ko sem bila 1. noseča je bila prvi znak to, da sem imela polnejše prsi - kar za kakšno št. večje. Po dvodnevnem izostanku M, pa so me začele malce boleti.

lp od user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
6.11.2006 22:52:47   
Anonimen
Kupila sem test, zjutraj ga bom naredila. Držte pesti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
7.11.2006 5:29:42   
GB
dobro jutro vsem skupaj . Cestitam vsem , katerim so se pokazale user posted image  in tistim ki se to se ni pa zelim cim prej.

Anonimen:upam da ti danasnji test pokaze same lepe pluse

Jokica  : nic ne obupaj , saj je avgust zelo lep mesec in zelim ti da cim prej postanes user posted image   , zato ne izgubljaj casa in veselo na delo user posted image .

Pri meni nic novega , se vedno nobenih znakov ,tako ne nosecniskih kot tudi user posted image  ne . Pocakala bom do cetrtka in kar bo pa bo . Ampak vseeno imam obcutek ,da bom avgustovka. No ja vam sporocim kako in kaj

Drz te se punce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.11.2006 7:11:16   
Afnica
23. 11. sem naročena pri ginekologu. Čeprav ne maram it, se tokrat zeloo veselim.
Drugače pa zadnje čase precej spim, paše mi kislo. Prsi me še vedno bolijo. Ampak gre. user posted image

Držim pesti, da nas bo čim več.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.11.2006 7:23:29   
Anonimen
Naredila sem test romed pri kontrolni črtici je tanka rdeča črtica, pri črtici ki kaže nosečnost pa je vse rdeče, kaj naj si zdaj mislim? A sem noseča ali ne? Hvala vam za pomoč. Za vse ostale pa držim pesti.user posted image

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?