Anonimen
|
Drage julijke, bodoče julijke in ne-julijke ! Tudi jaz sem danes zjutraj neredila test in je bil - Tako, da se tudi jaz poslavljam od vas. Sicer še ni, vendar vseeno dvomim da bi bila srečka . Ni nobenih znakov in niti se ne počutim nosečka. Priznam, da mi je malo hudo, saj sem glede na to, da je pri prvem ratalo v prvo, bila nekako prepričana da bo in sploh nisem študirala na to, da ne bi uspelo v prvem. Nič, bomo pa naslednji mesec poskusili. Vsem želim čiml epšo nosečnost in zdravega . Tistim, ki še čakate na +, da bo čimprej +. Takim kot sem pa jaz, pa da bodo avgustovke. žal mi je tudi zate. Bova pa se med avgustovke preselile. Kristina-1, upam, da je vse ok, in da je bil lažni alarm. Tašonka, hm, kaj naj rečem, ne vem, zakaj sem ti padla v oči - me pa res zanima. Pa žal ostajam anonimna, ker ni + in me jih nekaj iz RR pozna osebno in nebi želela dati svoje zgodbe na zvon. Se pa jaz tebe (tvojega nicka) spomnim, pri generaciji 2005 Srečno vsem, jaz vam bom pa tudi nehala težiti. In vas bom še tudi malo brala
|