|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.11.2006 7:35:07   
ivanap
PA - PA julije.

Danes zjutraj sem dobilauser posted image . Ni panike, smo pač probali, pa ni uspelo. Zdaj imamo tako veliko drugih stvari v planu.

Ampak čez dve leti bom pa zopet tu, julija 2009, tako sva dogovorjena z user posted image .

Aja pa še to - danes je dve leti odkar sem naredila test in ugotovila, da bom julija 2005.

Vsem srečkam user posted image  želim lepo nosečnost, lahek porod, predvsem pa ogromno crkljanja z julijskimi sončki.

PA - PA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.11.2006 8:00:43   
urla
Moram prav naglas povedat - MOJA SESTRICA JE NOSEČA IN PRIČAKUJE JULIJA 07!

Bravo sekica, pa ena user posted image  za srečno nosečnost.

(odgovor članu ivanap)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.11.2006 8:02:23   
Jelenche
anonimna user posted image , žal tega testa ne poznam, daj če imaš možnost naredi test še z clearblu

se mi zdi ta zelo natančen, sicer je drag, pa vendar

ivanap škoda da nisi julijka,boš pa drugič a ne...

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu ivanap)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.11.2006 11:20:04   
Yvona
24. novembra sem naročena pri G- do takrat bom znorela od strahu. Če bo tudi G potrdila nosečnost in če bo brez zapletov ,bi bil moj rok 5.7.07. Prosim vas, držajte pesti!!!!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.11.2006 12:54:18   
Anonimen
Ivanap, drži se. Pa veselo k avgustovkam.user posted image

user posted image , jst bi še kakšen test naredila. Držim pesti user posted image

Yvona, dajem na seznam tvoj datum. Daj se nekako otresi strahu in poskušaj uživati user posted image . Vsak trenutek posebej. Nikar mislit na slabo. Bodi pozitivna user posted image

Julijke srečke nosečke:user posted image  

Tejči77      ???  (sporoči rok)

noka81       2. 7. 2007

Yvona         5. 7. 2007

Jasnicaa     7. 7. 2007

Tašonka     7. 7. 2007

Kristina-1   8. 7. 2007

Jelenche     8. 7. 2007

Lali82         9. 7. 2007

lexl             11. 7. 2007

Afnica         13. 7. 2007

Kety           15. 7. 2007 

Čestitke vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lp od user posted image

(odgovor članu Yvona)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
7.11.2006 12:59:26   
kety99
Evo zdaj se pa še jaz uradno javljam tukaj...jaz sem sestra od Urle user posted image  
Danes sem neizmerno srečna, ker sem zagledala user posted image . Po izračunih kaže, da bom julijka. Aja Urla hvala za user posted image , tudi tebi ena, saj si ti tudi user posted image .

Tašonka a to si ti???? Ne mi reč, da sva skupaj nosečke???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
7.11.2006 13:29:08   
Anonimen
Punce hvala za mnenja. Mislite da lahko naredim test z dnevnim urinom ali moram počakat pa jutri zjutri naredit. Pa mene bo razgnal od radovednosti.

(odgovor članu kety99)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
7.11.2006 14:15:06   
Anonimen
anonima, raje počakaj do jutri zjutraj, ker pravijo, da je večja možost da pokaže +!! Ti kar počakaj... sej vem, sama nisem čakala, sem ga naredila popoldan je bil - potem pa še naslenje jutro in je bil - no naslednje jutro  je pa prišla user posted image  tako da raje počakaj!!

Držim pesti!!!!user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
7.11.2006 15:03:09   
Anonimen
user posted image
user posted image

(odgovor članu ivanap)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
7.11.2006 15:52:43   
Anonimen

user posted image   naredi še en test, imajo v lekarni neki test, ki je samo kot "papirček" in baje  pokaže dosti prej kot clearblu in podobni!

se mi pa zdi da si nosečka, ker drugače se tudi obarvalo ne bi!user posted image

držim pesti!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
7.11.2006 16:54:34   
Kristina_1
Jaz vas bom verjetno v četrtek zapustila. Sem bila včeraj na pregledu, pa mi je g. rekel, da se verjetno ne bo dobro končalo. Mam v  četrtek še en pregled in verjetno bo treba na čiščenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
7.11.2006 16:56:44   
Kety
[sm=pikapoka1.gif" border=0>, tisti test se imenuje Baby Check in je v taki embalaži kot KT Cilest, če poznaš. Pa notri sta dva testa. Jaz sem tud tega naredila 2 dni pred predvideno user posted image . Pa še Mali mi je danes tako sitkan, je šel pred 1 uro že drugič spat danes.

Pozdravljene vse nove Julije. Sej zdej sploh ne vem katere so, ker vas je ful veliko anonimnih. Kety99, midve imave pa podoben nick name!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
7.11.2006 17:06:58   
Anonimen
Naredila test čakam na rezultatuser posted image

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
7.11.2006 17:09:37   
tejči77

Ivona, držim pesti. Te zelooo razumem.
Ooo, kako ste se razpisale odkar me ni bilo. In koliko novih nosečk. Tako sem vesela! Vsem čestitke in en velik user posted image .
Jaz sem v nedeljo zbolela (hujši prehlad, vročina...). Danes počasi prihajam k sebi. Tako sem klicala v g ambulanto, da se naročim na pregled, by the way, imam ga 15.11., tako da šele naslednjo sredo potrdim domači test, ali sem res noseča. In nato me sestra tako prestraši, da sem čisto nora - dejala je namreč, da je viroza lahko zelo nevarna. Zdaj do naslednje srede ne bom več spala in da ne govorim, da bom mojega lubija zvečer spravla ob živce, ker me tako skrbi. Kaj pravite ve, a imate kakšne izkušnje s tem? Saj nisem jemala nobenih tablet.
Pozdrav vsem, nosečkam želim zdravo nosečnost, tistim, ki pa še niste pa vsak čas +.

(odgovor članu Yvona)
Neposredna povezava do sporočila: 239
7.11.2006 17:12:13   
tejči77

Kristina, upam, da se je g zmotil, da bo čez nekaj dni vse drugače. Držim pesti. Po pregledu se javi.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 240
7.11.2006 17:17:07   
Kety
No, moj post se je kr neki zbluzil. Sem napisala, da je meni 2 dni pred predvideno M test pokazal pozitivno!

user posted image  čakamo na odgovor!! držim pesti!

Tejči, jaz sem dobila ful močno angino, ko sem bila noseča 7t, pa sem dobila tudi antibiotike, pa je bilo z malim vse OK! Veliko pij in ogromno vitaminov (sadja in zelenjave) pa bo.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 241
7.11.2006 17:26:02   
Jelenche
tejči77

kaj se dogaja? si naredila test, kaj je pokazal???

kristina_1 kaj pa je narobe? so ti kaj rekli?

namreč tudi jaz sem šla na čiščenje v prejšnji nosečnosti (v 11 tednu) tako da srčnooo upam, da se bo vse uredilo ti

bodi močna in pozitivna user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 242
7.11.2006 17:27:51   
Jelenche
tejči77

kaj se dogaja? si naredila test, kaj je pokazal???

napaka

mišljeno je bilo

anonimna user posted image kaj se dogaja? si naredila test, kaj je pokazal???

user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 243
7.11.2006 17:33:39   
Jelenche
hej punce, mene je pa user posted image  naročila šele 11.12., mislite da je to normalno da je toliko pozno? takrat bom že 10 teden pismu.

hm....

user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 244
7.11.2006 18:08:32   
Kristina_1
Jelenche sem mela 4 dni roza izcedek, pa ko dvignem mojga sončka, me boli v trebuhu. Na UZ ni blo kej dost videt, zato me je naročil v četrtek, je pa rekel naj pridem tešč in sabo vzamem stvari za v bolnico, ker se mu zdi da bo treba čistit - pa je drgač ta moj g. ful optimist.
Jaz upam, da je bila samo kasnejša ovulacija in da je plodek mogoče mlajši, kot je po izračunu zadnje menstruacije.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 245
7.11.2006 18:17:49   
Jelenche
kristina_1

držim pesti da bo vse v redu,...

seveda, lahko je bila ovulacija kasneje in se zato sedaj že prezgodaj da bi se kaj videlo

user posted image
mislila bom nate!

R. Tagore

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 246
7.11.2006 19:56:49   
Anonimen
Test je negativen. Zdaj vam pa neham težit in se poslavljam od julijk. Bom še kaj pogledala k vam. Držim pesti, za vse nosečke in za vse ki še čakate na +. Jaz grem pa k moji pupi se potolažit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
7.11.2006 21:12:11   
Anonimen
Drage julijke, bodoče julijke in ne-julijke !
Tudi jaz sem danes zjutraj neredila test in je bil - user posted image Tako, da se tudi jaz poslavljam od vas. Sicer user posted image še ni, vendar vseeno dvomim da bi bila srečkauser posted image . Ni nobenih znakov in niti se ne počutim nosečka.
Priznam, da mi je malo hudo, saj sem glede na to, da je pri prvem user posted image ratalo v prvo, bila nekako prepričana da bo in sploh nisem študirala na to, da ne bi uspelo v prvem.
Nič, bomo pa naslednji mesec poskusili.
Vsem user posted image želim čiml epšo nosečnost in zdravega user posted image . Tistim, ki še čakate na +, da bo čimprej +. Takim kot sem pa jaz, pa da bodo avgustovke.

user posted image žal  mi je tudi zate. Bova pa se med avgustovke preselile.
Kristina-1, upam, da je vse ok, in da je bil lažni alarm.
Tašonka, hm, kaj naj rečem, ne vem, zakaj sem ti padla v oči - me pa res zanima. Pa žal ostajam anonimna, ker ni + in me jih nekaj iz RR pozna osebno in nebi želela dati svoje zgodbe na zvon. Se pa jaz tebe (tvojega nicka) spomnim, pri generaciji  2005 user posted image
Srečno vsem, jaz vam bom pa tudi nehala težiti. In vas bom še tudi malo brala user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
7.11.2006 21:55:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kety99
Tašonka a to si ti???? Ne mi reč, da sva skupaj nosečke???

Ja verjetn bo držal ja, da sem taprava in da si ti taprava.user posted image  Sem ravnokar prebrala na drugem forumu, da si nosečka in me je kap od veselja, zdaj pa še tukaj, ko si se prijavila in bomo skupaj preklepetale nosečnost. Vsekakor držim pesti zate, da bo vse ok. Pa čestitke še tu seveda!user posted image  Zdaj je pa že skrajni čas, da se spokave na en čaj ali kaj drugega!

Anonimna user posted image , glih zato, ker se mi je zdelo, da me malo bolj "poznaš", si mi padla v oči. Nič ekstra konkretnega, ampak občutek pač. Ma daj se mi javi na ZS, saj ne bom nikomur nikamor napisala, kdo si. No, če ti pač ni preveč zoprno... Drugače pa škoda in upam, da ti uspe naslednji mesec.

Kristina_1, držim pesti, da kljub vsemu ne bo potrebno čiščenje. Mene je ful strah tega, da se mi ne bi to ponovilo. Pred hčerkico sem že imela en splav in ne bi rada imela še enega.

(odgovor članu kety99)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
8.11.2006 7:01:59   
Anonimen
Kety99 čestitke in dobrodošla pri julijkah user posted image

Kristina-1, ne obupat. Mislimo s tabo pozitivno in držimo pesti, da bo jutri vse ok. Iz seznama te še ne bom dala, ker močno močno močno upam na najboljše.

user posted image , žal mi je, da je bil tes negativen. A ta rdeče pa še nisi dobila?user posted image  Hmmmm.... Vsekakor en velik user posted image  zate.

user posted image , tudi zate držim pesti, da naslednjič rata. Če vama je prvič ratalo v prvo, sta imela veliiiiiiko srečo. Glavo gor in v nove boje user posted image user posted image user posted image . Mi se trudimo že 2 leti user posted image .

Vsem ostalim LP

Julijke srečke nosečke:user posted image    

Kety99      ???  (sporoči rok)

Tejči77      ???  (sporoči rok)

noka81       2. 7. 2007

Yvona         5. 7. 2007

Jasnicaa     7. 7. 2007

Tašonka     7. 7. 2007

Kristina-1   8. 7. 2007

Jelenche     8. 7. 2007

Lali82         9. 7. 2007

lexl             11. 7. 2007

Afnica         13. 7. 2007

Kety           15. 7. 2007 

Čestitke vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lp od user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?