|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  413 414 [415] 416 417   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.7.2007 23:18:08   
rumba
Tašonka,  moja dva ponoči poznata tudi samo eno besedo: TATA!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10351
6.7.2007 23:18:23   
kapica
Ne ne bo kmalu, ker je trmast ko bik kadar ga zagrabi Ma, naj gre vse nekam in zdaj bova lepo skregana, pa otrok na poti juhu

Corfu, saj bo. Jutri je spet nov dan in se bosta pobotala, pa se naprej veselila novega otrockauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10352
6.7.2007 23:18:43   
corfu
Sploh ne vem kako se počutim...se jazna, prizadeta užaljena...

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10353
6.7.2007 23:19:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

A ni fora to, kak znamo zatezit zdaj v nosecnosti? In nasi dedi, namesto da bi stekali, da pac rabimo vec pozornosti in smo bolj custveno labilne, se kar penijo in derejo nazaj... user posted image

Včasih sem vedela , do katere meje sem lahko tečna, ampak v nosečnosti, so te meje tako zelo večje, da mi je včasih kar malo žal...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10354
6.7.2007 23:19:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Mene pa za drugega ali tretjega otroka bolj skrbi, kako bo, ce bom jaz v porodniski in bo zato manj denarja. Ne zaradi opreme. Pa kako je pozneje, v soli, ko vsi rabijo nove solske stvari, pa bojo hotli met obleko z znamko, ker bojo tud drugi meli, pa te zadeve...

Hja, je res, da grem jaz zaradi financ tako hitro nazaj delat, ker je porodniška mizerna. Drugače ne bi zmogla odplačevat stanovanjskega kredita. Edino zdaj bom šla po eni strani mogoče lažje nazaj tako kmalu, ker sem enkrat že dala ta šok skoz, po drugi strani bo pa najbrž težje dva otroka doma puščat. Saj ne vem...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10355
6.7.2007 23:20:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Sploh ne vem kako se počutim...se jazna, prizadeta užaljena...

user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10356
6.7.2007 23:20:10   
madejka
Ajvy ja pri kakih forenzikih sem cist tecna, ce me kdo motiuser posted image Sem prinesla to od doma, ko nasega fotra noben ni smel gnjavit ko je gledal TV, zdaj pa jas not spravljam user posted image

Corfu saj ne bota dolgo skregana! Al se res lahko tolko zmuli zdaj ko je ze panika z user posted image ? Jaz bi na tvojem mestu nalasc sla rodit user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10357
6.7.2007 23:20:25   
corfu
Ma, jaz vem da sem zdaj ko sem noseča tečna...ampak lahko bi bil te zadnje dni malo bolj toleranten, ali pač ne?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10358
6.7.2007 23:20:49   
kapica
Corfu, te bomo me tu spet v dobro voljo spravile, pa se bos boljse pocutla. Bos videla da pomaga.
Ti lahko iz prve roke povem, koliko energije dobim tukaj, da kr pozabim da mojga spet ni domauser posted image .
Tako da, cez par minut se bos smejala in vse bo lepseuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10359
6.7.2007 23:21:24   
Ajvy
Samo a ni zanimivo dejstvo, da je porodniška manjša od plače, ko pa v bistvu vzdržuješ enega člana več... živiš pa glih tko isto.. ješ, se oblačiš...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10360
6.7.2007 23:21:43   
corfu
mA SEJ PO ENI STRANI BI PA RADA ŠLA RODIT, SI BO CELO ŽIVLJENJE OČITAL, DA JE ZATAJIL

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10361
6.7.2007 23:21:53   
madejka
Jaz tud mislim, da bi morali zdaj vsaj zadnji mesec bli do nas malo bolj tolerantni...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10362
6.7.2007 23:21:53   
Ajvy

Ma, jaz vem da sem zdaj ko sem noseča tečna...ampak lahko bi bil te zadnje dni malo bolj toleranten, ali pač ne?

user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10363
6.7.2007 23:22:16   
corfu
Nisem hotla vpit. se opravičujem.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10364
6.7.2007 23:22:40   
kapica

Ma seveda bi lahko bil, sam kaj , ko jim tega ne mores razlozit al dopovedat.

Moj bo do konca izkoriscal to svobodo, ces, dokler otrok ne prideuser posted image -

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10365
6.7.2007 23:23:01   
Ajvy

mA SEJ PO ENI STRANI BI PA RADA ŠLA RODIT, SI BO CELO ŽIVLJENJE OČITAL, DA JE ZATAJIL

Corfu, ne splača se... sej  bo ...pojej kej, mogoče ti bo bolje....mam odličen čokoladni sladoled...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10366
6.7.2007 23:23:08   
corfu
Kapica, a tvojga tud ni?

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10367
6.7.2007 23:23:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Tašonka,  moja dva ponoči poznata tudi samo eno besedo: TATA!

A ni to luksuz!user posted image

Corfu, v bistvu te res razumem, ker imava očitno po do sedaj prebranem veliko skupnega. Ne vem, kaj bi ti rekla... pa saj sama veš, da take situacije vedno minejo. Do takrat se pa pač mučiš.user posted image Ampak zdaj bo bližajoči porod verjetno kmalu vse poštimal.user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10368
6.7.2007 23:25:07   
madejka
Ah sej jas bi tud mogoce raje, da mojega ne bi blo doma, kot pa da se zdaj (ze cel dan) sestavlja neko zadevo za odvetnika z mojo priljubljeno tascico... user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10369
6.7.2007 23:25:09   
kapica
Punce, nima smisla se jezit, res da ne. Saj ko smo jezne, razmisljamo, joj, ko bi zdaj se nekaj zgodilo, da mu lahko potem celo vecnost naprej mecem. Pa v resnici sploh ne mislimo tako. Saj pa ni vredno.
Sploh ap ce so drugace v redu mozje, skrbni in taksni. Ne smemo biti tako hudeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10370
6.7.2007 23:25:34   
corfu
Ma fora je to, da je dober kot kruh, včasih sem do njega res tako hudičevo zahtevna, pol se pa revež kar zgubi in odbluzi, a vem, da v resnici trpi. Ja, pol mi je pa žal...ah nimam kaj.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10371
6.7.2007 23:26:28   
Anonimen

Kako so mi take misli znane.user posted image Samo veš kaj je pa tudi res? Tudi tebi bi bilo zaradi tega celo življenje žal, in ko bi se ohladila, bi se po glavi tolkla zaradi zdajšnje trme. Vem pa, da ga hočeš zdaj na pol pregriznit.
Kaj si po horoskopu?

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10372
6.7.2007 23:26:31   
rumba
Corfu, ti kar vpij, če ti paše. Nas ne moti. Te ne slišimo.user posted image user posted image user posted image   Sej se bo vse zrihtalo. Res pa je, da ti dedci ne razumejo, da smo pač nehote bolj tečne. Pa jim 100 ljudi lahko to zatrjuje, a oni nič. Moja pa že ne, al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10373
6.7.2007 23:26:47   
madejka
Kapica mas prav! Jaz vedno tak razmisljam da bi skodila svojemu v teh trenutkih. Pol mi je pa vedno zal, ce je res kaj takega....

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10374
6.7.2007 23:27:02   
kapica
Corfu, ne, mojga tud ni doma.

Madejka, a sestavlja to z tasco pri vama , al kje drugje? Ker ce je pri vama te razumem, ce je pa kje drugje, pa te ne razumemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  413 414 [415] 416 417   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  413 414 [415] 416 417   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?