|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  412 413 [414] 415 416   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.7.2007 23:09:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jaz bi pa mojega rada nahecala, da gre po giros.

˝Dragi, a veš , sem razmišljala, če ti kej paše jest, npr. kak giros, al pa ke j podobnega.. k se mi zdi, da ti??? ˝

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10326
6.7.2007 23:09:45   
Anonimen
No, jaz imam pri tej mali razliki vsaj to srečo, da je moj mož tak magnet za otroke, da itak na njem visijo vsi.user posted image Jaz bom res boga, ko bom sama. Sploh še zaradi dveh kužkov. Ko bo pa mož doma, bo pa vsaj malo miru. Jaz recimo ponoči spim oz. mi ni treba vstat, če se tamala zbudi, ker me sploh noče. Ona histerično tuli, dokler je oči ne vzame, tko da itak on vstaja.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10327
6.7.2007 23:10:14   
madejka
Kapica nisi bla v Grciji se? Pa sej v LJ majo gyros kje ces... pri nas ga ni glih kjerkoli user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10328
6.7.2007 23:10:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz pa mislim da on sendvic ne klice tebe, ampak koga drugega. Po mojem narobe slisisuser posted image .

Ne, ne slišim svoje ime.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10329
6.7.2007 23:10:58   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Rumba, kako pa pri vas zgleda , ta finančna plat?? A je kej težje, potem ko je več otrok??Če seveda , ne želiš odgovoriti , bom razumela...

Ma, ni neke blazne razlike. Vozička nismo menjali, posteljce tudi ne.... nasplošno nismo menjali nič opreme... Hana tudi ponosi Anejeva oblačila, nekaj pa dokupimo, da ne glih fantekuser posted image . Največji strošek je vrtec, ampak tudi tu se cena niža, ker je več družinskih člano. Mi hvala bogu nimamo finančnih problemov.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10330
6.7.2007 23:11:14   
Anonimen

˝Dragi, a veš , sem razmišljala, če ti kej paše jest, npr. kak giros, al pa ke j podobnega.. k se mi zdi, da ti??? ˝

user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10331
6.7.2007 23:11:39   
kapica
No, jaz imam pri tej mali razliki vsaj to srečo, da je moj mož tak magnet za otroke, da itak na njem visijo vsi. Jaz bom res boga, ko bom sama. Sploh še zaradi dveh kužkov. Ko bo pa mož doma, bo pa vsaj malo miru. Jaz recimo ponoči spim oz. mi ni treba vstat, če se tamala zbudi, ker me sploh noče. Ona histerično tuli, dokler je oči ne vzame, tko da itak on vstaja.

To bi meni bilo tud ljubse, da se na njega lepijo. Ampak ce bo tako malo doma kot sedaj, ni sans.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10332
6.7.2007 23:12:05   
corfu
Evo me, kaj sem nardilauser posted image  poklicala deca in sva se prav pošteno skregalauser posted image zdaj ga pa res do jutri ne bouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10333
6.7.2007 23:12:19   
madejka
Tasonka kak fajn otroka in moza mas! user posted image Moj bo menda bolj nekaj zabundal in potem bom jas vstala ce bom hotla miruser posted image Moj je taki zaspanec, da se mu se na wc ne da ponoci it, pa raje drzi do jutra user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10334
6.7.2007 23:12:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Rumba, kako pa pri vas zgleda , ta finančna plat?? A je kej težje, potem ko je več otrok??Če seveda , ne želiš odgovoriti , bom razumela...

Ma, ni neke blazne razlike. Vozička nismo menjali, posteljce tudi ne.... nasplošno nismo menjali nič opreme... Hana tudi ponosi Anejeva oblačila, nekaj pa dokupimo, da ne glih fantekuser posted image . Največji strošek je vrtec, ampak tudi tu se cena niža, ker je več družinskih člano. Mi hvala bogu nimamo finančnih problemov.

To je pa super, organizacija na višku... user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10335
6.7.2007 23:12:59   
kapica
Kapica nisi bla v Grciji se? Pa sej v LJ majo gyros kje ces... pri nas ga ni glih kjerkoli

Pa ves da sem ze bla. Ampak se ne spomnim da bi kaj podobnega jedla. A je kaj z mesom? Ker tega nimam rada...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10336
6.7.2007 23:13:40   
Anonimen
Nama se tud zaenkrat ne pozna finančno zarad drugega user posted image . Opremo itak že maš, ok, cotke bo treba malo dokupit, stanovanje bi v vsakem primeru morali predelat, kot smo ga, tudi če bi pri enem ostali... Mene tudi samo vrtec skrbi. To nas bo pomoje mal zaklalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10337
6.7.2007 23:13:44   
madejka
Corfu kak se lahko skregata ce mu poves da ga pogresas pa ga mas rada??user posted image No poklici ce rabis prevoz... midva sma v eni uri v LJ user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10338
6.7.2007 23:14:05   
kapica
Evo me, kaj sem nardila poklicala deca in sva se prav pošteno skregala zdaj ga pa res do jutri ne bo

Ja,a vidis, pa sem ti rekla NE KLICATuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10339
6.7.2007 23:14:25   
Ajvy
Corfu... ne se sekirat, sigurno bo kmalu doma....

MAdejka, moj pa se tolk zabulji v TV, kot da pade v nek drugi svet, in potem ga nič ven ne dobi.. mene je samo tega strah... da potem ne bo pozoren na otroke... no, pa sej bo..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10340
6.7.2007 23:15:08   
corfu
Ma iz trme ne grem rodit danesuser posted image  Ma kaj rada napizdla sem ga, pol pa še on mene, pa je stvar rešenauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10341
6.7.2007 23:15:34   
madejka
Ajvy taka sem pa pri nas jas, samo mislim, da bo moj materinski nagon malo spremenil zadevo user posted image  

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10342
6.7.2007 23:15:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tasonka kak fajn otroka in moza mas! user posted image Moj bo menda bolj nekaj zabundal in potem bom jas vstala ce bom hotla miruser posted image Moj je taki zaspanec, da se mu se na wc ne da ponoci it, pa raje drzi do jutra user posted image

To imam jaz res ful srečo! Nič mu ni težko in on je zaljubljen v otroke in oni v njega. Jaz ne vem, od kod mu energija, samo tuki pa res, kapo dol pred njim!user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10343
6.7.2007 23:15:52   
kapica
Mene pa za drugega ali tretjega otroka bolj skrbi, kako bo, ce bom jaz v porodniski in bo zato manj denarja. Ne zaradi opreme. Pa kako je pozneje, v soli, ko vsi rabijo nove solske stvari, pa bojo hotli met obleko z znamko, ker bojo tud drugi meli, pa te zadeve...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10344
6.7.2007 23:16:12   
Ajvy
Tašonka, se mi zdi ,da smo že tak navajeni na te finančne šoke, da se že kar avtomatsko obrambno prilagodimo in ustavrimo nov načrt, da se nekako le spelje stvar do konca...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10345
6.7.2007 23:16:31   
corfu
Ne ne bo kmalu, ker je trmast ko bik kadar ga zagrabiuser posted image  Ma, naj gre vse nekamuser posted image  in zdaj bova lepo skregana, pa otrok na poti juhuuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10346
6.7.2007 23:16:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ma iz trme ne grem rodit danesuser posted image  Ma kaj rada napizdla sem ga, pol pa še on mene, pa je stvar rešenauser posted image

Kot bi sebe gledala.user posted image
Te pa čist razumem.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10347
6.7.2007 23:17:09   
kapica
Ma iz trme ne grem rodit danes Ma kaj rada napizdla sem ga, pol pa še on mene, pa je stvar rešena

Ma ce se zdaj boljse pocutis, se je splacalouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10348
6.7.2007 23:17:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy taka sem pa pri nas jas, samo mislim, da bo moj materinski nagon malo spremenil zadevo user posted image  

A res, a ti tudi not padeš, in te kar nikjer ni...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10349
6.7.2007 23:17:18   
madejka
A ni fora to, kak znamo zatezit zdaj v nosecnosti? In nasi dedi, namesto da bi stekali, da pac rabimo vec pozornosti in smo bolj custveno labilne, se kar penijo in derejo nazaj... user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  412 413 [414] 415 416   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  412 413 [414] 415 416   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?