|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: posoja denarja, iti ne iti???
16.10.2006 0:45:33   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
Mišek, to je pa reku Bora Drljača... user posted image user posted image user posted image

Joj... to je tip, cigar muziko lahko poslusam, dokler ga ne vidim...user posted image

BTW: imas ZS !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.10.2006 7:46:47   
Anonimen
300.000 SIT ni toliko denarja, da bi bilo vredno zganjat takega user posted image . Tukaj ni problem v denarju, ampak je izvor vsega tega nezadovoljstva v nesamostojnosti tvojega moža in v nezadovoljstvu nad celotno situacijo, v kateri ste, draga anonimna. Če ne bi počilo zaradi tega denarja, bi pa zaradi česa drugega. Družino razbijat zaradi 300 jurjevuser posted image  Pa kar kufre pokat za vsako stvaruser posted image  Ne vem, no... Mišek ti je dobro predlagala - naj se tistih par metrov zemelje napiše na vaju, če jo že vidva plačata... Potem pa še ostalo lepo na papir - pa bo volk sit in koza cela.

Če sta se z možem odločila, da imata ves denar skupaj, potem ti ni več TVOJ in MOJ denar, ampak je SKUPEN in morata oba SKUPAJ upravljati z njim. Če pa vama ne znese, ga lepo razdelita, pa imejta vsak svoj račun v upravljanu.

Takih stvari nikoli ni pametno reševati s prepiranjem. V jezi se izreče marsikaj, kar ne bi bilo treba.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
16.10.2006 8:03:01   
karmy
300.000 ni toliko denarja... ma žabonka... kje pa živiš? user posted image se človek vpraša koliko dohodkov imaš... z tem dnarjem lahko daš polog za stanovanje in enomesečna/dvomesečna najemnina .... jaz bi spokala od tam, če bila prišparanega toliko denarja. 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.10.2006 8:13:37   
didi1
Vzami svojo polovico denarja in se odseli,ker na prvem mestu naj bi bila ti in otrok potem šele ata,mama...Pa naj bo užaljen še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.10.2006 8:43:34   
Sibil_
Če bo šla po smrti staršev hiša na pol, naj prispeva brat pol in tvoj mož pol, to se bi mi zdelo fer.

Če pa denar data vidva, naj se pa ta kos zemlje napiše na vaju-enostavno.PAč toi zemljo kupita vidva pa je.

LP,
SIbiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.10.2006 9:05:56   
lelaval
Situacija, ko si pri njegovih starših, je tudi meni predobro znana. Žal. In tudi moj je vedno mislil, da se tako ne more zapufat, ker enostavno ne moreš živet. Ampak sem ga pustila, da sam pride do tega spoznanja, da tako ne moreš živet. user posted image  Bolje pozno, kot pa nikoli. Zaenkrat še nisva na svojem, ampak delava na tem.
Povej mu, da njegovih staršev ne sovražiš, da pa veš, da tega denarja ne boš dobila nazaj. Enostavno ga postavi pred dejstvo (pri mojem je vpalilo), da si se odločila, da greš - on pa - kakor želi - gre s tabo ali pa ostane. Ta denar boš pa raje porabila za najemnino.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.10.2006 9:19:34   
2 Sraki
Pa saj ste smešni. Da bi zaradi 300k sit razdirali "srečno" družino.
Tudi midva živiva pod isto steho, s starši. Po pogovoru z ženo ni bilo dvoma o tem, da ne bi posodila denarja staršem. Če ne drugače, če samo malo preračunam, koliko so mi starši v vseh teh letih (od rojstva naprej) nesebično DALI in vlagali v mene in naju, pa ne razmišljajo, kdaj jima bova kaj vrnila.
Malo se postavite v situacijo, ko boste vi stari, pa vas bodo vaši otroci takole "nogirali"?
Mislim, da je tu vzrok kje drugje in da je ta denar samo vzrok za nesoglasja, ki pa izhajajo od dugje.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.10.2006 9:42:17   
Zahi
k odvetniku.. napisat na papirje kako in kaj.. kdo je kaj dal.. kdo kaj dobi.. pa je..

vse rešeno..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.10.2006 9:48:00   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Zvončica in Peterpan

Tudi midva živiva pod isto steho, s starši. Po pogovoru z ženo ni bilo dvoma o tem, da ne bi posodila denarja staršem. Če ne drugače, če samo malo preračunam, koliko so mi starši v vseh teh letih (od rojstva naprej) nesebično DALI in vlagali v mene in naju, pa ne razmišljajo, kdaj jima bova kaj vrnila.
Malo se postavite v situacijo, ko boste vi stari, pa vas bodo vaši otroci takole "nogirali"?
Mislim, da je tu vzrok kje drugje in da je ta denar samo vzrok za nesoglasja, ki pa izhajajo od dugje.

Čaki mal. Nekaj je, če bi stari pol leta nazaj prišel h tamladim in jima povedal, da bo treba odkupit tisti del zemlje, drugo pa, da pride gor in reče dons oz. najkasneje jutri rabim keš, daj. On kuda človek božji. Tukaj se vidi lep odnos starega. Če si mogoče prebral, tud za streho se je keš dal, odločanja pa ni bilo. To ne gre skupaj pa konec.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.10.2006 9:49:21   
kalbo
Veš, Zahi, "It k odvetniku" je lažje rečt kot pa narest, verjemi mi.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.10.2006 9:51:46   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Veš, Zahi, "It k odvetniku" je lažje rečt kot pa narest, verjemi mi.

to mi je zelo jasno user posted image

v tem primeru pa ne vidim druge.. takih 300k  je lahko vsake pol leta.. kaj pa pol?

dokler ni jasno zakaj kdo daje denar.. in kdo bo kasneje tudi kaj dobil.. je odvetnik edini način, da se pride stvarem do dna..

to .. ali pa pač selitev..

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.10.2006 10:03:24   
Bubamaraa
Jaz ziher ne bi dala tega denarja in kot prvi razlog lahk navedem ta njegov odnos, kako je prišel po denar: kar takoj..... user posted image ...ni govora.....mislim, če bi malo kulture pokazal in postavil vprašanje in ne kr direkt hočem jutri, bi drugače mislila, tko pa odpade.... Ker konc koncev ste vi družina in morate vi skupi držat... Ker imava pa z mojim tako poštihtano, da se v vsaki stvari skupaj odločava in  nikoli eden namesto drugega......

Tko, da anonimna jaz na tvojem mestu ne bi dala......Pa magar 300.000sit, ki konc koncev res ni veliko denarja, sam lahk je pa res začetek in bo tast zavohal denat in bo vsak mesec pol neki najdu, da bo vaju molzel....user posted image ...sploh ko si sama rekla, da glih nima takih stvari poštimanih....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.10.2006 10:06:27   
Anonimen
Ma vzem od skupnga dnarja preč, kar je tvojga pa vsaj mali kup nekaj, bilo kaj! S tem je oškodovana vaša družina, lahko bi šli na dopust, če drugega ne!
Ampak lepo je pamet drugim solit. Pri nas tut non stop revež posluša, kakšno veliko uslugo mu delauser posted image user posted image user posted image pa vse je po pravilu čisti računi dobri odnosi, nič mu noben zastonj ne naredi, sam kaj k se zarad genav te osebe, k ma tolk za povedat, kakšno veliiiiiko uslugo mu dela, ne sme povedat, da ni nič zastonj, da ne bi potlej vse pobrala!Mah brezveze...žlahta strgana plahta....čimdlje tem bolje!Nekaj časa ne rabimo avta, in že ključev sploh ni več za najti, ker jih je nekdo pač vzel za svojeuser posted image Če mi kaj rabimo je pa pravilo"najrajš vidim da ne" "smajlikibruhapasemiganedazdejiskat"
se tolažm, da bomo na lotu zadel in kar šli...sanjauser posted image kukuruz, a kukuruza nemauser posted image

Zato se jaz samo še user posted image user posted image user posted image in ne obremenjujem, ker nimaš kej za popravt. Poiščem dobre lastnosti partnerja, saj sem z njim zaradi njegovih dobrih lastnosti!!!In neham brskat za slabimi, ker zarad slabih itaq ne bi bila z njim. Smiselno? Delaj pa vnaprej tako, da te ne bo moglo več prizadeti. Ne vem reci, da nimaš za položnice!Denar dvigni in spravi.Vse omeji le na nakup najnujnejšega ostalo nej kupi mož. Če bo zajamral, ga napoti do očeta, naj mu vrne, posodi, da kakorkoli...potem pojdi spat. Tako kot on. Najlepše pokažeš človeku, če mu vrneš na način, s kakršnim je on tebe prizadel. Le tako se največkrat ljudje zavedo kaj so storili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
16.10.2006 11:53:06   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zvončica in Peterpan
Če ne drugače, če samo malo preračunam, koliko so mi starši v vseh teh letih (od rojstva naprej) nesebično DALI in vlagali v mene in naju, pa ne razmišljajo, kdaj jima bova kaj vrnila.

Uh.... nesebicno pravis? Ma prav sebicno je ce nesebicno dajes, pa pricakujes povracilo.
Glede na napisano sem radovedna, ali mogoce pri svojem otroku vodite knjizico s stroski, da bo otrok vedel, ko odraste, kdaj je tista meja do kdaj mora vam vracat tisto kar ste mu nesebicno dali, da lahko preide na "nesebicno" dajanje svojim otrokom. Namrec, tudi ti otroci bodo enkrat stari, pa ne bodo razmisljali, kdaj naj bi im kdo kaj vrnili, vendar zaradi vlaganja v otroke so upraviceni pricakovati povracilo. Ma kar prekipeva od nesebicnosti user posted image

Seveda da pricakujem, da bom kupovala zemljo in da jo bo moj otrok/otroci morali placati. Saj ze sedaj nesebicno vlagam v otroka/ke. Se ti zdi pametno ze sedaj ih obvestiti kaj jih caka ali pocakam, da bo moja "investicija" v otroke malo vecja, pa bom upravicena do malo vec povracila? Sprasujem ker moj otrok/-ci mislijo, da vlagam iz ljubezni, ker sem si jih zelela, ker ih hocem spraviti na noge, da bodo samostojni.... ne zdi se mi, da im je jasno, da so garancija za starost... Prav fajn.. otroci namesto tretjega stolpa pokojninskega zavarovanja. Bolj vlagas.. vec iztrzis...

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 39
16.10.2006 11:55:21   
Anonimen
In če dam enkrat bom od zdaj naprej banka za njiju, ker potem, grem stavit, da bosta imela še en kup dolgov.

Anonimna, točno to bo. Od vaju bosta vzela, da bosta dala za drugega sina, za vse kar bosta potrebovala, bosta zahtevala od vaju. Če pa sedaj ne bosta dala, pa bosta videla (vsaj upam), da sta izgubila molzno kravo.
Jaz imam tudi takšnega tasta in taščo. Nista prišparala tolarja v življenju, njima je denar dobesedno padel na glavo z dedovanjem in nista študirala, da tega enkrat zmanjka. Sedaj sta pa cela boga, ker jima s pokojninama ne znese in kar naenkrat je mož(njun edinec)dolžen poskrbet za njiju. To pomeni, plačat stroške stanovanja, vzdrževat avto- ti povem, da ko sta to rekla možu, sva oba popizdila in jima povedala da iz te moke ne bo kruha. Midva sva dolžna poskrbeti za svoje otroke in ne za njiju, ki sta imela min. 40let časa, da si nekaj ustvarita. Vsi vemo, da pokojnine niso bajne in da bo treba dati na stran tudi za te dni. Ne razumet narobe, me ne briga kaj imata in kaj ne, se je pa treba postavit zase, ko nekdo zahteva od tebe da pokrivaš njegove strpške in dolgove. Ko sva si midva urejala stanovanjski problem, sta se delala norca, da nama ne bo uspelo, da naj greva raje v najemniško stanovanje, kot pa da vzameva kredituser posted image . Namesto, da bi bila vesela, da sva se lotila gradnje hiše, sta bila dobesedno ljubosumna, da kako lahko imava midva hišo, onadva pa sta v stanovanju. Mož jima je samo rekel, da sta imela možnost imeti vilo, pa sta jo zapravila. Nikoli ju nisva prosila za denar ali kakršnokoli pomoč, sta pa naju na vsakem koraku ****. potegnila sva črto, obiski so redki, od naju pa ne bosta dobila niti tolarja.
Tako, da anonimna, poskusi se pogovorit z možem, da denarja ne bosta dala, ker potem ne bo konca. Zgleda, se tastu in tašči zdi samoumevno, da bosta dala denar, ker živita z njimi in vam onadva delata s tem veliko uslugo.
Glede nato, da brat pravi da živita v njunem delu hiše,  razmišljajta o stanovanju kje drugje, ker vedi da boste imeli velike težave.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
16.10.2006 12:06:20   
soncece24
Rečeš da nimaš, pa je - jaz jim s takim odnosom že ne bi nič dala. Iz principa - ne mojim ne njegovim. Vidva tudi, ko sta si začela rihtat stanovanje v njihovi hiši, sta verjetno prosila, če lahko in ste se vse lepo dogovorili - nista kr rekla, v sredo se bova vselila! To je pa menda minimum neke kulture, da bi stari gor prišli in lepo prosili, če bi jima posodili, ker nimata. Čeprav se mi zdi da maste pri hiši še kaj več za razčistit kot pa samo teh 300k!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
16.10.2006 12:17:57   
Anonimen
jaz bi posodila pod enim pogojem - da se dogovorite, da bosta dolg odplačala tako, da vidva ne plačujeta stroškov. preračunajte do kdaj približno to bo, tast naj podpiše (ne rabiš odvetnika) pa bo.

če imata seveda. če nimata pa itak ni dileme (ne vem, ker nisem čist vsega prebrala)

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
16.10.2006 13:07:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Mišek, to je pa reku Bora Drljača... user posted image user posted image user posted image

Drž se mala drž se ,dobro mi se pazi...stari vuk je još u punoj snaziuser posted image user posted image user posted image

To je tudi reko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
16.10.2006 14:45:27   
piščanc
praviš, da starša nista nič ustvarila - imata hišo. ne boš verjela, kako težko je priti do tega. in ja, vsak mesec denar kar gre.

Če bosta vidva dala denar, potem spišite kakšen papir, da sta vama dolžna, da sta vidva lastnika zemlje... brez krega. Ali pa tudi če ne, pa kaj pol. Jim boš pa lahko teh 300 jurjev vsakič v glavo vrgla, ko te bodo kaj buzerirali.

ne samo, da mož podpira tebe - tudi ti moraš podpirati moža, ko pride do različnih situacij -> bistvo družine

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
16.10.2006 15:01:14   
mika

Pa saj ne gre tu 'samo' za denar. tu je treba dat 300tisoč iz danes na jutri, tast  pa ni vprašal, če ga onadva sploh imata . Druga stvar pa je, da se ne bo končalo samo pri teh tsiočakih, ker sta že prej prispevala za obnovo hiše. na koncu bosta morala obnovit celo hišo, pol pa še bratu izplačat njegov delež.
Anonimna, ne splača se. Za ta denar, ki bi ga vložila v to hišo, si raje kupita stanovanje in boste živeli v miru, ker mislim da ga tukaj ne boste imeli nikoli.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.10.2006 19:12:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika
Za ta denar, ki bi ga vložila v to hišo, si raje kupita stanovanje

Če znaš pa to sčarat, te pa takoj vzamem za finančnega svetovalca user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
17.10.2006 7:46:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

300.000 ni toliko denarja... ma žabonka... kje pa živiš? user posted image se človek vpraša koliko dohodkov imaš... z tem dnarjem lahko daš polog za stanovanje in enomesečna/dvomesečna najemnina .... jaz bi spokala od tam, če bila prišparanega toliko denarja. 

Če bi vse prebrala, si ti ne bi bilo potrebno postavljati teh vprašanj. Sploh ni bistvo v višini zneska, ampak v odnosu samima partnerjema in potem tudi med njima dvema ter moževimi starši. Do istega vprašanja bi prišlo tudi, če bi bil znesek 10X manjši, ker primarna težava ne izvira iz financ, ampak iz njunega odnosa.
To, da bi se za samo zaradi 300 jurjev anonimna ločevala, se mi pa še vedno zdi neumno. Mora biti pa vsaj malenkost tehtnejši razlog kot to...
Kar se pa mojih dohodkov tiče... te pa naj kar še naprej firbec matrauser posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
17.10.2006 7:54:37   
karmy
no men se tud zdi neumno ločevat zarad 300k ...ker če odnos dobro fura, bi se eni ločl zarad tega ja ... ka-ching rulauser posted image user posted image user posted image user posted image

zame je 300 jurjev zelo veliko denarja in kot sem rekla če se hočeš ločit se mi zdi da ti uporabljaš ta razlog da prekriješ pravega...

bom pršla do svojega, čuj stric, če ne daš 300k se ločim od tebe user posted image user posted image odgovor je že jasn ..smeh do solz user posted image al pa bi me poslal nekam v lepe kraje user posted image

in glede zvončice an... a pol so starši lahko izbirali ali nas bojo financirali do 18 leta? ne, ker sami so se odločili da bodo meli otroka, in to tudi pomeni financiranje do 18 leta. naprej pa po starševi dobri volji kako so pripravljeni dat. da ti pa starši hočejo vcepit koliko si jim dolžan čez celo življenje oz. do konca šolanja (če nisi imel takrat še svojih dohodkov sevede beri normaln študent z mizerno štipendijo, ki ti lahko pokrije le stroške knjig, pa še kaj zravn) potem so pa neumni.

zdaj ko imaš svojo familijo je drugače, saj te niso dolžni preživljat, in če se hočeš zment, mora bit ta dogovor fer. od tvoje strani do bratove strani. mogoče je tvoj oče prletel k vama v ihti pa ni mogel vprašati če imata. če vidva nimata, oz. vama gre zelo na tesno (šparata za svoje stanovanje) potem brez zadržkov povejta da pač tokrat nimata. žal.

< Sporočilo je popravil karmy -- 17.10.2006 8:02:48 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
17.10.2006 8:46:55   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

IZVIRNO SPOROČILO: mika
Za ta denar, ki bi ga vložila v to hišo, si raje kupita stanovanje

Če znaš pa to sčarat, te pa takoj vzamem za finančnega svetovalca user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Mič, sigurno bi za stanovanje potrebovala še kakšen kredit, ampak glede nato, kaj vse bodo zahtevali od njiju, brez da kdo vpraša če sploh imata, zraven tega pa še ne smeta nič reč, se bosta onadva samo prepirala. poznam en par, ko sta živela pri njegovih starših in je žena prosila in prosila, da gresta živet na svoje, pa mož ni hotel vstran od njih, ona pa ni prenesla komandiranja in kontroliranja, tako da sta se ločila. Nista imela otrok, tako da sta se tudi 'lažje' razšla.
Imam občutek, da bodo tukaj vedno spori, zato je bolje da gresta na svoje, takoj ko bosta imela možnost.
Če nimajo nič napisano, se lahko zgodi, da bosta morala brata izplačat  tudi iz tega, kar sta/bosta sama prispevala.
zelo žalostne se mi zdijo te zgodbe, ko se v družini med sabo ne razumejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.10.2006 18:28:45   
Strawberrie Cherrie
Jojuser posted image -> jaz v enem dnevu definitivno neb dala - ali dveh - če pa bi vedela 6mesecev prej, bi pa jima poizkušala vsaj nekaj dodat -> če pa že vi2 mislita plačat, pa se naj to nekam napiše - men se zdi to fer....

Res se nima smisla za teh borih 300k ločevat - vsekakor pa je zelo grdo od tvojega moža, da te ne posluša -> konec koncev je vajin skupni denar in se morata skupaj odločiti v kaj ga vlagati -> vsekakor pa je nakup zemlje dosti boljša rešitev, kot pa metanje denarja v prazen nič...razmisli malo tudi ti...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?