Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:18:41
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pač greš v trgovino.. si ogleduješ cene pomaranč.. gre ena mimo.. in se data dol na solati??? al ti je ena skoz všeč.. flitraš z njo.. se "kurta" po dolgem in počez.. in pač enkrat pride do sexa?? Mogoče. prvo ali drugo? Mogoče oboje.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:25:03
|
|
|
|
baguSka
|
greš na službeno pot.. zraven tebe gre še tajnica.. zvečer se usedeta v bar.. spijeta 5 viskijov.. in se podreta.. ali to ni planirano ali je planirano? neplanirano
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:26:40
|
|
|
|
baguSka
|
varanje no dobro.. pa pika če začne zadeva škripat zaradi varanja.. potem je kriv tisti ki je varal S tem si vse povedu. Ker zate varanje ni dobro, zacne skripat veza zaradi tebe!!! Torej ne zaradi nje. Ampak zaradi tebe, ker zate varanje ni dobro!!!
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:27:53
|
|
|
|
baguSka
|
no.. pustmo zdaj filmske prizore, ko pride vodovodar popravt pipo in se podre z gospodinjo.. dejstvo je, da ne ne moreš kar podret na ulici.. sred belga dneva ipd.. brez da bi karkoli vedel vnaprej.. ne ne caki... tuki je velika razlika!!!
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:28:12
|
|
|
|
Anonimen
|
saj si enostavno ne znajo predstavljat življenja brez nje.Koga pa to opravičuje?? Točn tko.....Pa ne glede na to kdo vara. Pika.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:28:57
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka greš na službeno pot.. zraven tebe gre še tajnica.. zvečer se usedeta v bar.. spijeta 5 viskijov.. in se podreta.. ali to ni planirano ali je planirano? neplanirano hehe.. se mi je zdelo.. in pač ne veš nič kaj se dogaja predenj daš tiča not??? mislm no.. to je planirano varanje.. gladko..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:29:57
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka varanje no dobro.. pa pika če začne zadeva škripat zaradi varanja.. potem je kriv tisti ki je varal S tem si vse povedu. Ker zate varanje ni dobro, zacne skripat veza zaradi tebe!!! Torej ne zaradi nje. Ampak zaradi tebe, ker zate varanje ni dobro!!! varanje ni dobro pa pika tist ki nasprotno razmišlja naj pa pač vara.. jaz ne bom.. in tko bo
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka greš na službeno pot.. zraven tebe gre še tajnica.. zvečer se usedeta v bar.. spijeta 5 viskijov.. in se podreta.. ali to ni planirano ali je planirano? neplanirano Odvisno kdo koga napije čeprav je zame tokrat to planirano....
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:31:03
|
|
|
|
Taula
|
greš na službeno pot.. zraven tebe gre še tajnica.. zvečer se usedeta v bar.. spijeta 5 viskijov.. in se podreta.. ali to ni planirano ali je planirano? neplanirano hehe.. se mi je zdelo.. in pač ne veš nič kaj se dogaja predenj daš tiča not??? mislm no.. to je planirano varanje.. gladko.. Zakaj zaboga je to planirano varanje? Ne razumem....
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka greš na službeno pot.. zraven tebe gre še tajnica.. zvečer se usedeta v bar.. spijeta 5 viskijov.. in se podreta.. ali to ni planirano ali je planirano? neplanirano In potem ženske kompliciramo Zahi preveč filmov gledaš..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:32:03
|
|
|
|
baguSka
|
noben nebi bil kriv.. ker take veze nebi blo več :)) izda pa samo tisti, ki vara.. simpl.. Ja, veza bi bla!!! In veza je!!! Da je pa nebi blo vec, je pa seveda kriv tisti, ki vara, ampak samo v primeru, da je vedel da drugemu to ne bo kul in da bosta zaradi tega, ker njemu to ni vsec, sla narazen... Ampak zakaj? Kljub temu, da drugace veza 100% funkcionira???
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:32:29
|
|
|
|
Taula
|
Oz. ne..lahko je planirano oz. neplanirano. Odvisno od osebe. Eni ki tajnico vabijo to načrtujejo, drugi ne. Oz tajnica to (ne)načrtuje.
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:32:36
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ker pa tega nočem zase, kaj šele za osebo, ki jo ljubim.. tega pač ne naredim.. in tudi nebi.. in ce pride do tega??? ja itak... forget love!!! pozabi vse kar je bilo lepega... pozabi vse kar se vama je lepega zgodilo... vajino vezo, ki drugace odlicno funkcionira... itak, skocila je cez plot!!! joooooj konc sveta!!!! zdej pa ta veza sploh ne funkcionira vec!!! kar naenkrat!!! ceprav je blo vceri in danes se vse ok... ne pride do tega.. simpl.. noben ni tako šibak, da bi kar popustil, pozabil na LOVE, na vse lepo kar se je zgodilo, na vezo ipd.. če pa to pozabi.. pol pa ni več za to vezo.. simpl.. in je če je blo včeri vse OK.. potem danes in jutri ni več.. in ne more več bit.. nekdo je naredil nekaj, da se je to zgodilo.. in tisti ki je to naredil.. pač ne ljubi več svojega partnerja.. in je ta zveza nesmiselna..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:33:37
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula greš na službeno pot.. zraven tebe gre še tajnica.. zvečer se usedeta v bar.. spijeta 5 viskijov.. in se podreta.. ali to ni planirano ali je planirano? neplanirano hehe.. se mi je zdelo.. in pač ne veš nič kaj se dogaja predenj daš tiča not??? mislm no.. to je planirano varanje.. gladko.. Zakaj zaboga je to planirano varanje? Ne razumem.... imaš čas za razmislek, ali boš dal tiča v tajnico.. torej.. če ga daš.. si se tako odločil.. torej planiral
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:34:07
|
|
|
|
Taula
|
in tisti ki je to naredil.. pač ne ljubi več svojega partnerja.. in je ta zveza nesmiselna.. To pa sploh ni res!
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:34:44
|
|
|
|
baguSka
|
in pač ne veš nič kaj se dogaja predenj daš tiča not??? mislm no.. ja ves... ampak zame to se vedno ni planirano varanje... zame bi blo planirano, ce bi on hotel vzel tajnico samo zato da jo podre...
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:35:42
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ja, veza bi bla!!! In veza je!!! Da je pa nebi blo vec, je pa seveda kriv tisti, ki vara, ampak samo v primeru, da je vedel da drugemu to ne bo kul in da bosta zaradi tega, ker njemu to ni vsec, sla narazen... Ampak zakaj? Kljub temu, da drugace veza 100% funkcionira??? funkcionira?? ne razumem.. nezvestoba je najhujši pokazatelj, da neki ne funckionira.. če vse funkcionira potem se tudi ne vara.. osebe, ki to počnejo pač počnejo.. in vedno bodo.. če je varanje 1x.. bo tudi 2x 3x 4x.. če je to partnerjema kul.. pol naj bo tako.. se pač tako odločita.. osebno sem pa odločno proti temu.. če si z nekom.. si z nekom.. in nisi z nekom drugim vmes.. konec..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:35:47
|
|
|
|
baguSka
|
Odvisno kdo koga napije skupi se ga nazgeta in se skupi nazgeta
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:37:14
|
|
|
|
baguSka
|
varanje ni dobro pa pika zate seveda ni dobro, ker si preprican da skoduje... ampak ves, to ni nujno res!!! ce zacel razmisljat drugace, bi vedel da imam prav... in bi vsaka stvar resila tale problem, ki v resnici sploh ni...
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
in tisti ki je to naredil.. pač ne ljubi več svojega partnerja.. in je ta zveza nesmiselna.. To pa sploh ni res! Točn tko......
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:37:50
|
|
|
|
Taula
|
Odvisno kdo koga napije skupi se ga nazgeta in se skupi nazgeta Zakaj pa ne Kaj pa če je tajnica od direktorja žena? Pol pa sploh ni panike.
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:38:00
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka in pač ne veš nič kaj se dogaja predenj daš tiča not??? mislm no.. ja ves... ampak zame to se vedno ni planirano varanje... zame bi blo planirano, ce bi on hotel vzel tajnico samo zato da jo podre... haha.. saj je pil z njo.. saj je šel v sobo z njo.. saj se je slekel.. saj ji ga je vtaknil? .. a to ni nič planiranega?? med tem je bil neprišteven?.. in se ni zavedal ničesar?.. in ko se je zbudil.. je pač rekel "saj ni nič takega.. take stvari se dogajajo.. važno je da se jaz z mojo razumem" "sam da nisem planiral tega vnaprej.." haha prosm no..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
osebe, ki to počnejo pač počnejo.. in vedno bodo.. če je varanje 1x.. bo tudi 2x 3x 4x.. To pa sploh ne drži.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:39:27
|
|
|
|
baguSka
|
tist ki nasprotno razmišlja naj pa pač vara.. jaz ne bom.. in tko bo matr si preprican... prou privoscim ti, da bos enkrat v taki skusnjavi, da ne bos vedu kaj storit... samo zato, ker se bos bau svoje partnerke... ker si preprican, da bo razocarana in bosta zaradi tega sla narazen...
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 11:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
skupi se ga nazgeta in se skupi žgeta
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?