Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:02:35
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy IZVIRNO SPOROČILO: baguSka še noben ni srečen v zakonu, ker ga je mož ali žena prevarala.. motis se!!! zelo se motis!!!! tko razmislja lahko samo nekdo, ki trdi, da je KONEC!!! no.. to me tudi ne zanima.. saj ne bom nikoli v takem zakonu Zahi dej nehi s tvojim nikoli da ne bo že jutr konc tvoje zveze če bo.. to ne bo zaradi mojega varanja
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:03:32
|
|
|
|
baguSka
|
Malo naivno razmišljaš Zahi, v življenju sem naredila skoraj vedno tisto, kar sem rekla, da ne bom...nikoli ne reči nikoli. Mam pa občutek, da za tvojem prepričanjem v sebe stoji nekaj drugega...mogoče si bil kdaj prevaran in te je to tako prizadelo, da ... Ali pa sta se tvoja starša morda varala in imaš takšno mnenje glede varanja. Mogoče se pa motim, oprosti ni moja stvar. Samo sem 100% da imaš nekakšen boleč spomin glede varanja. Se strinjam s tem da je nas Zahi naiven. In se strinjam s tem, da neki stoji za njim.. neke izkusnje.. Ceprav recimo, sem bla jaz tista, ki sem bla prevarana v preteklosti in moji starsi so bli tisti, ki so se varali, pa vseeno razmisljam drugace..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:04:00
|
|
|
|
Anonimen
|
če bo.. to ne bo zaradi mojega varanja bo pa zarad dolgčasa v zvezi
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:05:08
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka še noben ni srečen v zakonu, ker ga je mož ali žena prevarala.. motis se!!! zelo se motis!!!! tko razmislja lahko samo nekdo, ki trdi, da je KONEC!!! no.. to me tudi ne zanima.. saj ne bom nikoli v takem zakonu ODLOČI SE...zgoraj si pa napisal da bi ji mogoče celo oprostil. Če te bo že žena prevarala kdaj oz. če te je že upam da nikoli ne izveš ker te bo ubilo to. Sej ni dober občutek če te kdo prevara, samo jaz si vsaj ne zatiskam oči da se mi to ne more zgoditi. Se pa strinjam z Nivess da imaš neke boleče spomine na to.
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:05:27
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Se strinjam s tem da je nas Zahi naiven. In se strinjam s tem, da neki stoji za njim.. neke izkusnje.. Ceprav recimo, sem bla jaz tista, ki sem bla prevarana v preteklosti in moji starsi so bli tisti, ki so se varali, pa vseeno razmisljam drugace.. mogoče naiven.. sam nikoli prevaran in nikoli varal to so moje izkušnje.. mogoče pa ravno zato razmišljaš tako.. da se pač da vse popravit.. samo.. ali so ti te izkušnje pokazale, da se potem še vedno da stvar rešit.. in da take zveze obstanejo močne kot so bile pred tem? .. pomoje ne..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:05:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: nivess Malo naivno razmišljaš Zahi, v življenju sem naredila skoraj vsednio tisto, kar sem rekla, da ne bom...nikoli ne reči nikoli. Mam pa občutek, da za tvojem prepričanjem v sebe stoji nekaj drugega...mogoče si bil kdaj prevaran in te je to tako prizadelo, da ... Ali pa sta se tvoja starša morda varala in imaš takšno mnenje glede varanja. Mogoče se pa mozim, oprost ni moja stvar. Samo sem 100% da imaš nekakšen boleč spomin glede varanja. naivno? no.. če se ne znaš kontrolirat pri teh stvareh.. pol ne reči nikoli občutek te vara.. nikoli nisem bil prevaran.. in nikoli nisem varal.. tudi moji starši so še vedno skupaj.. varanja (kakor vem) ni bilo.. sem pač takega mnenja.. da narest to ženski, ki jo ljubiš.. ni vredno niti diskusije.. kaj šele dejanja.. tega ne odobravam.. in tudi nikoli ne bom.. imam pač tak pogled.. da če nekdo nekoga prevara.. potem pač ne čuti dovolj do druge osebe.. oz. vsaj tisti moment varanja ni dovolj občutkov do ljubljene osebe.. če tega ni.. pol je škoda bit s tako osebo.. je potrebno najti nekoga, do katerega te občutki ne zginejo.. bit pa z nekom, da ga prevaraš.. pa pol rečt "oprosti" in bit še naprej z njim, samo zato ker je pač fino takrat ko se ne vara.. je pa zame prazna zveza.. grem daleč daleč stran.. Ne razumeš Zahi, zapičil si se v eno smer in ne štekaš. Glej ne meči vse "prevarante" v isti koš, vsaka veza se razlikuje in s tem tudi vsako "varanje". Lepo si povedal za svoje starše, da ni bilo varanja-KOLIKOR TI VEŠ. Zakaj nisi isto napisal za svojo ženo? Kako pa veš da te ona ni prevarala? Čutiš? Tega nihče ne more vedet, kot pa samo tvoja žena in potencijalni ljubimec. Jaz zase nikdar ne bom rekla-nisem bila prevarana, ker se lahko sama sebi smejem. Zakaj? Ker ne živim v žepu od svojega. Lahko pa trdim zasebe da noisem prevarala, ker pač vem da nisem. Razumeš zakaj mislim, da si naiven? Človek ne ve kaj ga bo še v življenju doletelo in ne veš kako boš reagiral dokler nisi na pred pragom preizkušnje. Pa tudi če si kdaj bil in si ponosno rekel NE, še ne pomeni, da boš naslednjič reagiral isto...ne govori na pamet in trdi nečesa 100%, ker nihče ne ve kaj ga čaka jutri in človek kot posameznik spoznava sam sebe celo življenje. Predvidevam da si mlad, tako da pusti se presenetit...mogoče se boš kdaj pa spomnil na moje besede.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:06:58
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy če bo.. to ne bo zaradi mojega varanja bo pa zarad dolgčasa v zvezi če bo dolgčas zaradi zvestobe.. pol naj bo pa dolgčas še zmer lahko kupiva akvarij
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:07:27
|
|
|
|
Taula
|
sam nikoli prevaran in nikoli varal to so moje izkušnje.. Ne bi bila tako prepričana v to.
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:07:27
|
|
|
|
baguSka
|
Zahi dej nehi s tvojim nikoli da ne bo že jutr konc tvoje zveze al pa ze danes
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:08:26
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula ODLOČI SE...zgoraj si pa napisal da bi ji mogoče celo oprostil. Če te bo že žena prevarala kdaj oz. če te je že upam da nikoli ne izveš ker te bo ubilo to. Sej ni dober občutek če te kdo prevara, samo jaz si vsaj ne zatiskam oči da se mi to ne more zgoditi. Se pa strinjam z Nivess da imaš neke boleče spomine na to. spet nedojemljiva Taula napisal sem, da če bi ji že oprostil.. sem prepričan, da bi šla ta zveza s časom u božju mater.. jaz nisem NIKOLI rekel, da se to ne more meni zgodit.. rekel sem samo da jaz ne bom NIKOLI tega naredu.. je razlika veš.. no.. ženske že veste
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:09:11
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula sam nikoli prevaran in nikoli varal to so moje izkušnje.. Ne bi bila tako prepričana v to. maš za to kol v roki?
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:09:35
|
|
|
|
baguSka
|
če te je že upam da nikoli ne izveš ker te bo ubilo to. Sej ni dober občutek če te kdo prevara, samo jaz si vsaj ne zatiskam oči da se mi to ne more zgoditi.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi sam nikoli prevaran to so moje izkušnje.. To je najbolj smešnega kaj lahko reče človek. Če pa si slučajno bil prevaran in to tudi veš, pa se ta stavek sliši popolnoma v drugi luči in absolutno pravilno...Ker smo že ugotovili, da tisti, ki vara-vara sam sebe.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:10:23
|
|
|
|
baguSka
|
sam nikoli prevaran aja?????????? kako pa ves to????
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:10:53
|
|
|
|
Zahi
|
Še enkrat.. ženske.. veseli me, da imate tako odprte nazore.. da naj vas desci varajo.. da ni to nič takega.. res.. me veseli.. jaz imam pač svoje mnenje, da varanje ne sodi v zvezo.. in da tega v zvezi ne bom počel če je to tako težko za razumet.. pol vas razumem.. ne rabite me pa prepričevat, da je to OK in da ni nič takega.. ker se pač ne strinjam
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:11:27
|
|
|
|
baguSka
|
mogoče pa ravno zato razmišljaš tako.. da se pač da vse popravit.. samo.. ali so ti te izkušnje pokazale, da se potem še vedno da stvar rešit.. in da take zveze obstanejo močne kot so bile pred tem? .. pomoje ne.. No, motis se. Moj odgovor je: JA.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:11:42
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sam nikoli prevaran aja?????????? kako pa ves to???? kar človek ne ve.. ne obstaja ne
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:13:07
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka mogoče pa ravno zato razmišljaš tako.. da se pač da vse popravit.. samo.. ali so ti te izkušnje pokazale, da se potem še vedno da stvar rešit.. in da take zveze obstanejo močne kot so bile pred tem? .. pomoje ne.. No, motis se. Moj odgovor je: JA. pol pa super.. poznam pa miljon primerov, kjer je nekdo varal.. pa so se potem trudili naprej.. počasi ampak sigurno so šli pa narazen..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:13:15
|
|
|
|
baguSka
|
Človek ne ve kaj ga bo še v življenju doletelo in ne veš kako boš reagiral dokler nisi na pred pragom preizkušnje. Pa tudi če si kdaj bil in si ponosno rekel NE, še ne pomeni, da boš naslednjič reagiral isto...ne govori na pamet in trdi nečesa 100%, ker nihče ne ve kaj ga čaka jutri in človek kot posameznik spoznava sam sebe celo življenje. Predvidevam da si mlad, tako da pusti se presenetit...mogoče se boš kdaj pa spomnil na moje besede. Lepse nebi mogla napisat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če te je že upam da nikoli ne izveš ker te bo ubilo to. Sej ni dober občutek če te kdo prevara, samo jaz si vsaj ne zatiskam oči da se mi to ne more zgoditi. Jaz pa mislim, da on trdi, da ni bil nikoli prevaran, kar je smešno in ni logično. Po mojem pa ga je prekleto strah, če ga bo njegova prevarala. In iz tega straha, potem nastane Mene bi tudi blo strah prevare, če bi imela gate slečene samo 20 min.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:14:41
|
|
|
|
baguSka
|
rekel sem samo da jaz ne bom NIKOLI tega naredu..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:15:48
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Človek ne ve kaj ga bo še v življenju doletelo in ne veš kako boš reagiral dokler nisi na pred pragom preizkušnje. Pa tudi če si kdaj bil in si ponosno rekel NE, še ne pomeni, da boš naslednjič reagiral isto...ne govori na pamet in trdi nečesa 100%, ker nihče ne ve kaj ga čaka jutri in človek kot posameznik spoznava sam sebe celo življenje. Predvidevam da si mlad, tako da pusti se presenetit...mogoče se boš kdaj pa spomnil na moje besede. Lepse nebi mogla napisat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeej za vse desce, ki vas poznajo res.. verjetno bi se marsikateri veselil takih žensk, da pač sta skupaj.. in lahko vara.. brez da to problem mislim, da pa da bi se marsikatera ženska celo veselila, ker je mož nebi prevaral.. sam tukaj vidim, da takih ni
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:15:54
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Zahi sam nikoli prevaran to so moje izkušnje.. To je najbolj smešnega kaj lahko reče človek. Če pa si slučajno bil prevaran in to tudi veš, pa se ta stavek sliši popolnoma v drugi luči in absolutno pravilno...Ker smo že ugotovili, da tisti, ki vara-vara sam sebe. Točno tko!!!
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:16:13
|
|
|
|
Taula
|
sam nikoli prevaran in nikoli varal to so moje izkušnje.. Ne bi bila tako prepričana v to. maš za to kol v roki? Kaj ima kol pri tem vezo?
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:17:07
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Jaz pa mislim, da on trdi, da ni bil nikoli prevaran, kar je smešno in ni logično. Po mojem pa ga je prekleto strah, če ga bo njegova prevarala. In iz tega straha, potem nastane Mene bi tudi blo strah prevare, če bi imela gate slečene samo 20 min. vidim, da si bila tudi ti prevarana.. in se zdaj udala v neko usodo, da je to pač del vsakdana.. ampak te moram "razočarat".. mogoče nas je še nekaj, ki ne verjamemo v to..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?