Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč!! - ginekologi v Kranju 26.10.2006 10:20:52
|
|
|
|
crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Rantova je res super, ampak ne drži pa, da ima vsak dan ordinacijo. Ima jo ob torkih popoldne in petkih zjutraj, pa še to bolj na papirju (mene na primer ni hotela sestra za pop. naročit ). Ti pa priporočam, da se pripraviš na katastrofalen način dela sester, naročanja, neprijaznosti. Če ne bi bila ona sama tako fejst, bi jo jaz že zdavnaj zamenjala zaradi njene okolice. Ali ima Rantova v ŠKL iste sestre kot Igličarjeva, ali svoje s seboj pripelje?
|
|
|
|
RE: pomoč!! - ginekologi v Kranju 26.10.2006 10:54:30
|
|
|
|
TONČI.
|
Ne nima tistih dveh kokošk. S seboj jih tudi ne pripelje. Sestra je tista ta močna, ki je povsod. In je tudi prijazna. Dela pri Rantovi in pri okolistki - ne pri Omanovi, pri tisti drugi. Včasih ji pa pomaga ena suha, ki je tudi pri okolistki. No pri okolistki sta bili takrat, ko sem Tilna peljala zaradi herpesa na pregled.
|
|
|
|
RE: pomoč!! - ginekologi v Kranju 26.10.2006 10:58:06
|
|
|
|
crci06
|
Počakam prvi pregled po porodu, nato menjam!!
|
|
|
|
RE: pomoč!! - ginekologi v Kranju 26.10.2006 11:19:38
|
|
|
|
TONČI.
|
Če greš k Rantovi, ti ne bo žal. Vsaj meni ni.
|
|
|
|
RE: pomoč!! - ginekologi v Kranju 16.11.2007 17:50:45
|
|
|
|
Tanayya29
|
Mene je v P. vodila dr. Rantova,super je. CR pa je "spedenal"dr. Handžar,in mu bom za vedno hvaležna!super G.in super oseba.samo pohvale z moje strani.
|
|
RE: pomoč!! - ginekologi v Kranju 23.11.2007 12:48:31
|
|
|
|
łiłi
|
ojla.tudi jaz sem bila najprej v kranju pri g.hanđarju in sem se prepisala v sk.loko k jakopicevi.ful je zakon ginekologinja in ful natancna ,meni je zelo fajn,ful si vzame cas za pogovor in je zelo direktna
|
|
|
|
RE: pomoč!! - ginekologi v Kranju 23.11.2007 13:44:11
|
|
|
|
Majabo
|
jaz imam Podlipnik, ker ko sem se preselila v KR mi je porodnisnica izgledala tako obupno (ordinacije in to) da sem kar tekla v zdravstveni dom in ostala tam. Da je to tekoci trak je itak ze jasno, vsaj upam, da je pri kateri drugace. Sicer pa drugega o njej nima za povedat. Vmes bila tudi ze pri dr. Handžarju, se mi je zdel fajn, dr. Urh je pa skor prefletn za ginekologa no pri porodu pa sem žal imela dr. Riznarja, ki si ga v drugo ne zelim. Verjetno sem mu bila čisto odveč, ker se mu je siht iztekal...čeprav ni opravičila... dobro izberi!
|
|
|
|
RE: pomoč!! - ginekologi v Kranju 23.11.2007 20:17:44
|
|
|
|
karin412
|
Jaz pa bom tako rekla; kar se tiče Riznerja je vse res, kar so že punce povedale-mene je pregledal ob prvem splavu, da ne bi bila slučajno izvenmaternična nosečnost; samo takrat sem bila prvič v kr. porodnišnici in sem ravno na njega naletela, pa se mi je zdel grozen. No, kot G imam Podlipnikovo in sem bila z njo zadovoljna, nisem pa imela kakih problemov med obema nosečnosma. Kar se tiče Rantove, je pa ne morem pohvalit, ker sem imela po 2. porodu vnetje in ona ni znala nič obrazložiti, kaj bi to pomenilo (šele dr. Lavrič mi je do potankosti razložil - hvala njemu!), zame je bila osorna, vzvišena, arogantna... mogoče je imela slabe dneve, ne vem, jaz sem takrat po porodu rabila tolažilni pogovor, da te eden razume.
|
|
|
|
RE: pomoč!! - ginekologi v Kranju 23.11.2007 20:25:56
|
|
|
|
naty13
|
Oj. Jest mam pa G Vrabičevo - je zakon. Pri porodu sem mela pa handžarja in urha- oba sta bla zakon.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?