Kaštrun
|
Zdravo, ne morem biti tiho glede Kranja... Ne bi rada kritizirala ker nočem nobenega strašiti, vendar moram, ker sem bila sama tako razočarana, da še vedno ne morem verjeti... Do pred kratkim (do maja) sem imela dr. Hanđarja (ker sem iz KR). Zamenjala sem ga z dr. Lavričem, ker sem mislila, da je bolj prijazen, bolj strokoven in da več pove, ker so mi tudi ostali tako svetovali. Vendar so bili moji pregledi pri njem 100x bolj boleči, grobi in nikoli daljši od 5 - 10ih min. Januarja me je prvič dal na UZ, ker prej dolgo nisem imela M. Tam mi je odkril PCO, mi dal tablete, 3x sem potem še šla na UZ, kjer je odkril da se nič ne dogaja in zato me je naročil na endrokrinološko kliniko. DO tu vse lepo in prav. Od zadnjega UZ, nekje sredi marca nisem bila več naročena na kontrolo, tablete so mi pošle, M pa še vedno ni bilo, on pa je rekel, naj počakam konec julija, ko imam endo. Nakar sem imela 14.4. v službi SS. OK, štekam, se je pač zaj... Ko sem se po 1 mesecu po čiščenju (to sem bila v LJ, ker sem krvaveti začela v službi) prišla k njemu na pregled, mi ni naredil UZ (pa bi ga po vseh pravilih, 100% moral), da preveri če je bilo vse o.k. odstranjeno. Sem 1 mio %, da z dvema prstoma ki ti jih (oprostite) izrazu, "zarine" tja notri, ne more videti da so dobro počistili on pa "saj so kar dobro uštimali. Odrezavo me je spraševal, kako sem s PCO-ji sploh laho tako hitro zanosila, v katerem tednu sem bila, kako da nisem opazila... Skratka... Vse kar je rekel, da če sem pa zdaj že naročena na endokrinološko, naj pa grem, čeprav je brez veze. Pri vsakem pregledu me je pogledal na grobo in vsak odgovor je bil "saj ginekološko ste pa v redu". Pa verjemite, da nisem občutljiva ne na prijaznost, ne na bolečino... Zdaj imam od avgusta dr. Drobniča v Ljubljani. Ne morem verjet in ne najdem pohval! Ni mi žal časa, pa tudi tiste 4.400,00 SIT mi v prvo ni bilo težko dati. Verjamem, da je dr. Hanđar dober strokovnjak, da ima vsak svoje dneve, da je prijazen... Vendar sem po mojem dogodku, ko sem malo spraševala okrog, naletela na negativne izkušnje in tudi par žensk, ki so od njega tudi šle. Odločitev je pa še vedno tvoja. Naj te moja zgodba ne ustraši!
|