Anonimen -> RE: "(pod)kupovanje" otrok (12.10.2006 23:29:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Joj mika dej če ne poznaš situacij raje ne s takimi!!! Vseh situacij pa res ne morem poznati, a ti poznaš vse? Koliko sem razbrala, si ti 'ta duga' in ne bivša, a si se ustrašila, da tvoj ne bi šel nazaj k bivši, da si tako sovražna do nje? Glej, očitno je tvoj zapustil bivšo in se ona ni s tem sprijaznila, zato je rožo videla kot možnost, da bosta skupaj. No, je pa zrelo od tebe, da si [sm=love.gif] vzpodbudila, da si data možnost biti prijatelja, pa se pač ni izšlo, ker ga ona ni prebolela. Ne uspe vsem, je pa lepo, da si bivši, dajo možnost. HVALA! To si me pa presenetila. Če kateri takole kaj poveš, se takoj vzdigne in trdi svoje. Včasih sem ´žal´ druga, drugič spet ´k sreč druga´. Ne nikoli se nisem ustrašla, da bi šel nazaj k njej. Ko je ona z rožo videla možnost, da bi bila spet skupaj, sem se jaz želela umakniti, pa on ni želel pretgati veze z menoj. Tako da sem 14 dni prosila, in iskala razloge, da greva narazen. Nakar ona mene vpraša, če je kaj naredil, da bi midva šla narazen. Vem da je grdo, ampak še danes mi gre na smeh, ker je bila tako...sploh ne vem kaj...mogoče neumna?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Možnost za to, da bi bila prijatelja pa sem dala prednost izključno zaradi otrok.Če jih ne bi imela, me sploh ne bi zanimalo, ker nisem tak tip človeka, ki bi se vmešaval v zadeve, ki se me ne tičejo. Bi že sama uredila zadeve, tako da bi bilo prav! Ampak kot že v velikih primerih. Oba sta bila kriva da sta šla narazen, in oba bi se morala truditi za prijateljstvo, in na koncu, bi morala tudi oba biti za prijateljstvo. Vse ostalo ni pomebno!In če eden želi več, drugi pa mu tega ne more ponuditi, potem to ne gre.Seveda gre vse na škodo otrok.Ampak ta mama, tega ne bo nikoli priznala.Vse je kriv očka.Žal.Mogoče sem pristranska, nikoli ne bom vedela, ampak spoznala sem že kar nekaj ´ljudi z drugega brega´in viela, da se krivice dogajajo tudi na strani očkov, sicer pa je Splišni tole super povedala: IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Po moje ne gre za podkupovanje, bolj za otročarijo. Verjetno kakšna neizživeta zadeva iz očkovega otroštva. Najbrž ima rad motorje ali pa si jih je vsaj želel imeti. Pač izgleda, da je en velik, neodgovoren otrok. Saj je kar precej takih.
|
|
|
|