|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko nista oba za..
11.10.2006 11:57:18   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ne prehitevaj Zahi...narobe sem se mogoče izrazila. Govorim v svojem imenu. Jaz pa kompliciram in sem zaje user posted image ko user posted image Tak da  ne vem kaj te to tak moti? Al te sploh moti? Nimaš rad izzivov? Jza pa mislim, da nisi kos izzivom in nemaraš komplikacij in mora vse it gladko, preprosto, simpl....user posted image

nasprotno.. imam rad komplicirano.. zato pa nisem gej.. user posted image

no.. gladko pa vseeno mora bit.. vsaj nekje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
11.10.2006 11:58:06   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Zdaj jih mava vsaj pod kontrolo..

SANJA SVINJA KUKURUZ user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
11.10.2006 11:58:38   
Anonimen

Nivess.. jaz imam rad izzive.. ampak preproste.. ne pa tko zakomplicirane da na koncu sploh vec ne mores vedeti, ali je to izziv ali kaj je to z'enuser posted image

Popolnoma te razumem Tježy, prav sočustvujem s tabouser posted image

Ja ko boš prišel do te točke ko ne boš nič več vedel..., boš pa slepo, do smrti zaljubljen in začaran-to je to.

< Sporočilo je popravil nivess -- 11.10.2006 11:59:24 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
11.10.2006 11:58:43   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

mi razumemo, da komplicirate samo ve ne razumete, da mi ne...

in potem nastajajo knjige, ki komplicirano razlagajo preprostost moških, da bi ženske razumele preprostost na kompliciran način..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ooo hudooo.... jst ne morem vec.... user posted image user posted image user posted image

torej manj knjig.. več preprostosti.. manj mogoče.. več JA.. manj NE user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
11.10.2006 11:59:37   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Zdaj jih mava vsaj pod kontrolo..

SANJA SVINJA KUKURUZ user posted image

A kukuruza nema!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 180
11.10.2006 12:00:24   
tanikaa

Spremenjeno. Shujšala pa nisem niti grama, brez skrbi. In nehaj halucinirati. user posted image

Ne locis halucinacij od realnosti..

realno je.. da je baguska brez hlack na primer.. pa da bos ti z golo ritjo pod kostanjem..

Halucinacija pa je.. da ti mislis, da to ni res.. 

prej ko bos dojela te pojme.. manj tezav bos imela v zivljenju.. in to je smisel zivljenja.. da resis vse svoje uganke in tezave..

1. Jaz težav v življenju nimam. Poznam samo rešitve.

2. NIKOLI nisem rekla, da ne bom z golo ritjo pod kostanjem....rekla sem samo, da se ta tvoja fantazija z mano ne bo uresničila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
11.10.2006 12:01:03   
Zahi
A kukuruza nema!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se sploh ne zavedate.. s Tjažijem vas že krotiva.. sam se ubadate z drugimi stvarmi, da tega ne vidite.. ker je preveč preprosto user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
11.10.2006 12:02:25   
tanikaa
Evo, zdaj imamo že dva, ki sta podvržena halucinacijam. Zdaj nam samo še manjka, da se bo med njima razvila odvisnostuser posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 183
11.10.2006 12:02:52   
baguSka
se sploh ne zavedate.. s Tjažijem vas že krotiva.. sam se ubadate z drugimi stvarmi, da tega ne vidite..

Spet neka moska iluzija u glavi!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 184
11.10.2006 12:04:17   
baguSka
Evo, zdaj imamo že dva, ki sta podvržena halucinacijam.

Bohnedej da se vec moskih pride na to temo... Potem bi tukaj samo se halucinirali.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 185
11.10.2006 12:05:38   
Zahi

se sploh ne zavedate.. s Tjažijem vas že krotiva.. sam se ubadate z drugimi stvarmi, da tega ne vidite..

Spet neka moska iluzija u glavi!!user posted image user posted image user posted image

le tako naprej user posted image user posted image samo da ne boste presenečene, ko iluzija postane realnost, ki jo moški vidimo prej user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
11.10.2006 12:06:28   
Zahi

Bohnedej da se vec moskih pride na to temo... Potem bi tukaj samo se halucinirali.user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče so zbežali zarad kompliciranosti.. s Tjažijem sva pa verjetno nad-tolerantna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
11.10.2006 12:07:17   
Anonimen

1. Jaz težav v življenju nimam. Poznam samo rešitve.

2. NIKOLI nisem rekla, da ne bom z golo ritjo pod kostanjem....rekla sem samo, da se ta tvoja fantazija z mano ne bo uresničila. user posted image

1. na zalost komplicirane resitve...  presaltaj na preproste.. Za vzgled sva ti lahko midva z zahijem.. pa daddy in firasto sta tudi dober zgled.. samo ne sodelujeta vedno.. verjetno kje druge krotita zenske..

2. NIKOLI... caki, da pogledam v kodne tabele, kaj pomeni NIKOLI.. Aha.. to pomeni Skoraj vedno.. in zdaj da prevedem ta tvoj stavek..

SKORAJ VEDNO SEM MOGOCE REKLA.. torej SEM rekla, da MOGOCE bom torej BOM z golo ritjo pod kostanjem....rekla sem samo, da se ta tvoja fantazija z mano MOGOCE torej BO uresničila. user posted image

Jaa.. tanika.. sej to ti skusam ze cekl dopoldan dopovedat.. A naj res knjigo napisem, da me bos razumela?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
11.10.2006 12:08:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

le tako naprej user posted image user posted image samo da ne boste presenečene, ko iluzija postane realnost, ki jo moški vidimo prej user posted image

Ja ja ja, tak ko je tista Tjazyjeva iluzija-fantazija z ježicami postala realnost ...tak si mislil? Seveda da neuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nivess -- 11.10.2006 12:11:03 >

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
11.10.2006 12:10:05   
Zahi

SKORAJ VEDNO SEM MOGOCE REKLA.. torej SEM rekla, da MOGOCE bom torej BOM z golo ritjo pod kostanjem....rekla sem samo, da se ta tvoja fantazija z mano MOGOCE torej BO uresničila. user posted image

Jaa.. tanika.. sej to ti skusam ze cekl dopoldan dopovedat.. A naj res knjigo napisem, da me bos razumela?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se pa tiče knjige.. nimaš šans.. ne boš prišel niti do 2. strani.. zato rabiš žensko pomoč.. veš kok je prevodov pa podpomenk že za besedo VČASIH.. izgubil boš živce..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.10.2006 12:11:33   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

[a ja ja, tak ko je tista Tjazyjeva iluzija z ježicami postala realnost ...tak si mislil? Seveda da neuser posted image user posted image user posted image

no.. kostanj je še vedno po gozdu... ko pa Tjaži ukroti Taniko, se pa to lahko izvede v realnosti.. kje je tukaj iluzija? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
11.10.2006 12:12:27   
baguSka
SKORAJ VEDNO SEM MOGOCE REKLA.. torej SEM rekla, da MOGOCE bom torej BOM z golo ritjo pod kostanjem....rekla sem samo, da se ta tvoja fantazija z mano MOGOCE torej BO uresničila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst res ne zdrzim vec... Fak. Tole pa ni za moj trebuh. Ampak dejansko je to res moska razlaga!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me pa res firbec matra, zakaj moski ne dojame tistega kar slisi oz to dojame in si razlaga cisto na svoj in drugacen nacin??? In potem pravijo, da moski mozgani manj delajo... ha ha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.10.2006 12:14:39   
Zahi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst res ne zdrzim vec... Fak. Tole pa ni za moj trebuh. Ampak dejansko je to res moska razlaga!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me pa res firbec matra, zakaj moski ne dojame tistega kar slisi oz to dojame in si razlaga cisto na svoj in drugacen nacin??? In potem pravijo, da moski mozgani manj delajo... ha ha.

to je naša razlaga na podlagi kodnih tabel, katere moramo vedno uporabljati pri vas user posted image

slišimo pa točno to kar ženska izgovori.. ne slišimo pa tega, kar ženska misli s tem.. to je pa res user posted image user posted image , ker za to rabimo kodne tabele.. user posted image

< Sporočilo je popravil Zahi -- 11.10.2006 12:15:05 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
11.10.2006 12:15:42   
baguSka
In ce zenska rece NE.. si moski to razlaga kot da recemo MOGOCE in ker mogoce pomeni JA, kdo zdaj komplicira???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
11.10.2006 12:19:48   
Zahi

In ce zenska rece NE.. si moski to razlaga kot da recemo MOGOCE in ker mogoce pomeni JA, kdo zdaj komplicira???user posted image user posted image user posted image

ker same pravite, da včasih NE pomeni MOGOČE.. in ker MOGOČE včasih pomeni JA, je NE včasih JA..

vse to je pa pri vas odvisno ŠE od časovnega momenta, geografske višine kraja izgovorjave, položaja lune in marsa, plimovanja pacifiškega oceana in kvalitete letine manga v severnem Sudanu..

zato je tukaj problem.. ker je verjetnost uganitve točnega odgovora enaka številu IQ amebe iz saturna.. se pa tu ustvarijo komplikacije..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
11.10.2006 12:21:08   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ciiiiiiist hudooo!!!! Zdele sm sodelovca vprasala, kaj za njega pomeni, ce zenska rece mogoce in mi vstreli kot iz topa: 100% JA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  In potem sem ga vprasala zakaj je temu tako in mi spet ustreli kot iz topa: to si razlagam tako, kot da mi zenska rece: na tebi je da se potrudis... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
11.10.2006 12:23:31   
baguSka
ker same pravite, da včasih NE pomeni MOGOČE.. in ker MOGOČE včasih pomeni JA, je NE včasih JA..

To pa ni res!!!! Mogoce pomen 50% JA in 50% NE. In nic drugac!!user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 197
11.10.2006 12:24:12   
Zahi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ciiiiiiist hudooo!!!! Zdele sm sodelovca vprasala, kaj za njega pomeni, ce zenska rece mogoce in mi vstreli kot iz topa: 100% JA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  In potem sem ga vprasala zakaj je temu tako in mi spet ustreli kot iz topa: to si razlagam tako, kot da mi zenska rece: na tebi je da se potrudis... user posted image user posted image user posted image

no.. še ena potrditev.. MOGOČE je JA.. ampak ta JA je odvisen od moškega, koliko bo storil da bo iz MOGOČE ratal JA.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
11.10.2006 12:24:40   
Anonimen
In baguska... kako nisi vceraj, torej mogoc si.. se pracvi SI.. razlozila svojemu, da nisi.. torej mogooce vedno nisi.. torej SI.. vedno.. kar pa ni vedno.. ampak SI skoraj vedno.. nerazpolozena torej mogocerapolozena..se pravi koncno razpolozena za seks.. in koliko mogoce te ni potem razumel.... torej... mogoce razumel.. kar pomeni.. razumel???

Zdaj nisem.. lacen... torej sem mogoce samo pogojno lacen.. kar definitivno pomeni da sem lacen in ne grem jest.. torej mogoce grem jest.. iz cesar sledi, da ni druge izbire, kot da grem jest...

Ufffff... user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se mogoce namucil.. torej namucil zdele da sem mogoce za zenske zdaj povedal.. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se za Zahija..

Grem jest..   user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
11.10.2006 12:25:47   
Zahi

To pa ni res!!!! Mogoce pomen 50% JA in 50% NE. In nic drugac!!user posted image

to je pri moškemu.. MOGOČE je 50% 50%.. pri ženskah je pa vse odvisno, kdaj se ta mogoče pojavi.. pa kje.. user posted image

zato pol moški vprašamo kako stvar 4x.. ker je skoz mogoče.. in kasneje po svoji presoji nagnemo % v neko stran user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?