|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko nista oba za..
11.10.2006 11:40:19   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

če boš vprašala mene če sem brez.. boš dobila odgovor JA ali pa NE

In a si al nisi???user posted image

te res zanima? user posted image

Niti ne.

torej.. ne sprašuj user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
11.10.2006 11:40:47   
Anonimen

OOO jaz pa sem siguren, da si danes brez spodnjih hlack.. Torej odgovor je JA!

Ampak ne ves..user posted image

Ni nujno, da vem.. dovolj je ce verjamem.. ce tebi in sebi tolk zaupam.. in zelim verjeti, da si brez hlack.. v bistvu so vse zenske brez hlack.. user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
11.10.2006 11:41:08   
baguSka
za moške je pa vse tok simpl.. da ne rabmo knjig

Torej smo vam tud me simpl. To je to. Vi pa ste zakomplicirani, zato potrebujemo navodila za uporabo!!!!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 153
11.10.2006 11:41:57   
baguSka
Ni nujno, da vem.. dovolj je ce verjamem.. ce tebi in sebi tolk zaupam.. in zelim verjeti, da si brez hlack.. v bistvu so vse zenske brez hlack..

Aha to je cist drugac zdej.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
11.10.2006 11:41:59   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Kdo pa ima fobijo glede riti user posted image  Če je to šlo na mene, dragi tjaži...jaz je nimam. Sem ponosna nanjo. Saj sam veš, zakaj si tak obsedeni z mano user posted image

05.10. = pravzaprav, SOVRAŽIM SVOJO RITKO user posted image user posted image  

JAO pa kaj ti veš katerega smo danes?user posted image

HVALA NIVESS. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
11.10.2006 11:42:45   
baguSka

Ni nujno, da vem.. dovolj je ce verjamem.. ce tebi in sebi tolk zaupam.. in zelim verjeti, da si brez hlack.. v bistvu so vse zenske brez hlack..

Aha to je cist drugac zdej.user posted image user posted image user posted image user posted image

In se to: sem pozabla da si moski matr... itak si vse razlagate po svoje in potem to tud verjamete.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.10.2006 11:43:51   
Anonimen
Ok.. Tanika bom zdaj pocakal na nov podpis.. in pol dalje.. Samo mocno upam ,da nisi prevec shujsala.. ker pol bo tvoja rit premalo jezic zajela.. in to bo problem.. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
11.10.2006 11:44:24   
Anonimen
Pa sploh ne vem v čem je problem, če ženske bolj kompliciramo? Hvala bogu, jaz že vem zakaj kompliciram...nisem kr tak ena, da bi šlo vse simpl pri meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
11.10.2006 11:45:05   
Zahi

za moške je pa vse tok simpl.. da ne rabmo knjig

Torej smo vam tud me simpl. To je to. Vi pa ste zakomplicirani, zato potrebujemo navodila za uporabo!!!!

niste simpl ker komplicirate same user posted image MOGOČE je lahko JA ali pa NE.. ne? user posted image user posted image

pri moškem je pa samo JA ali NE.. in ve rabte še knjigo za to? .. kdo zdej komplicira? user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 159
11.10.2006 11:45:59   
Anonimen

In se to: sem pozabla da si moski matr... itak si vse razlagate po svoje in potem to tud verjamete.user posted image user posted image user posted image

Mislim.. ce mi ne verjames, pa dej hlace dol, pa bos vidla, da si brez hlack.. user posted image

Ne morem jaz vec v tej debati prevec komentirat, ker to je za preprostega moskega preprosto prevec komplicirano..

Poglej.. Hlack ni.. in konc debate.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
11.10.2006 11:46:19   
tanikaa
Spremenjeno. Shujšala pa nisem niti grama, brez skrbi. In nehaj halucinirati. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
11.10.2006 11:48:46   
Zahi

Pa sploh ne vem v čem je problem, če ženske bolj kompliciramo? Hvala bogu, jaz že vem zakaj kompliciram...nisem kr tak ena, da bi šlo vse simpl pri meni user posted image user posted image user posted image

vsaj ena prizna, da komplicirate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
11.10.2006 11:49:37   
Zahi

simpl ne? .. čemu pisato knjigo o tem?? user posted image

poglej, jih ni, odgovor NE user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
11.10.2006 11:50:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Spremenjeno. Shujšala pa nisem niti grama, brez skrbi. In nehaj halucinirati. user posted image

Ne locis halucinacij od realnosti..

realno je.. da je baguska brez hlack na primer.. pa da bos ti z golo ritjo pod kostanjem..

Halucinacija pa je.. da ti mislis, da to ni res.. 

prej ko bos dojela te pojme.. manj tezav bos imela v zivljenju.. in to je smisel zivljenja.. da resis vse svoje uganke in tezave..

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
11.10.2006 11:50:09   
baguSka
Pa sploh ne vem v čem je problem, če ženske bolj kompliciramo?

Zato ker moski tega ne razumejo, ker so prevec simpl. V tem je problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
11.10.2006 11:51:43   
baguSka
vsaj ena prizna, da komplicirate

Jst nism rekla da ne kompliciram... Tud men je vecina stvari simpl, dokler ne pridem do teme moski, kjer se zacne komplicirat, ker tega ne znam uporabljat...user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 166
11.10.2006 11:52:48   
Anonimen

ALi pa posneti filme..

Zahi... sam bog te je prinesel.. ves kako je bilo vcasih meni tezko krotit te neukrotljive do amena zakomplicirane zenske..
Zdja je res lazje.. user posted image user posted image user posted image  .. ceprav se kar se ne dajo.. amapk nic hudga.. Zdaj jih mava vsaj pod kontrolo..

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
11.10.2006 11:52:49   
Anonimen

vsaj ena prizna, da komplicirate user posted image

Ne prehitevaj Zahi...narobe sem se mogoče izrazila. Govorim v svojem imenu. Jaz pa kompliciram in sem zaje user posted image ko user posted image Tak da  ne vem kaj te to tak moti? Al te sploh moti? Nimaš rad izzivov? Jza pa mislim, da nisi kos izzivom in nemaraš komplikacij in mora vse it gladko, preprosto, simpl....user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
11.10.2006 11:53:19   
Zahi

Pa sploh ne vem v čem je problem, če ženske bolj kompliciramo?

Zato ker moski tega ne razumejo, ker so prevec simpl. V tem je problem.

mi razumemo, da komplicirate user posted image samo ve ne razumete, da mi ne...

in potem nastajajo knjige, ki komplicirano razlagajo preprostost moških, da bi ženske razumele preprostost na kompliciran način..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
11.10.2006 11:53:25   
baguSka

Odgovor MOGOCE, se ne pomeni knjigo.user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 170
11.10.2006 11:54:38   
Anonimen
Nivess.. jaz imam rad izzive.. ampak preproste.. ne pa tko zakomplicirane da na koncu sploh vec ne mores vedeti, ali je to izziv ali kaj je to z'enuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
11.10.2006 11:54:49   
Zahi

ALi pa posneti filme..

Zahi... sam bog te je prinesel.. ves kako je bilo vcasih meni tezko krotit te neukrotljive do amena zakomplicirane zenske..
Zdja je res lazje.. user posted image user posted image user posted image  .. ceprav se kar se ne dajo.. amapk nic hudga.. Zdaj jih mava vsaj pod kontrolo..

word brother..

jih bova že ukrotila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
11.10.2006 11:55:34   
baguSka
Ne prehitevaj Zahi... ne vem kaj te to tak moti? Al te sploh moti? Nimaš rad izzivov? Jza pa mislim, da nisi kos izzivom in nemaraš komplikacij in mora vse it gladko, preprosto, simpl....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
11.10.2006 11:56:22   
Zahi

vsaj ena prizna, da komplicirate

Jst nism rekla da ne kompliciram... Tud men je vecina stvari simpl, dokler ne pridem do teme moski, kjer se zacne komplicirat, ker tega ne znam uporabljat...user posted image

uporaba:

primi.. obrni.. se bo obrnilo user posted image

reči naj se obrne.. ne pričakuj da se ne bo.. ali da se mogoče bo.. se preprosto bo user posted image

ne čakaj da se samo obrne, samo ker želiš, da se obrne.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
11.10.2006 11:57:17   
baguSka
mi razumemo, da komplicirate samo ve ne razumete, da mi ne...

in potem nastajajo knjige, ki komplicirano razlagajo preprostost moških, da bi ženske razumele preprostost na kompliciran način..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ooo hudooo.... jst ne morem vec.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?