Anonimen
|
Hey punce moje! PONEDELJEK ------------------ Pripeljem Alex-a in seveda naletim na tole mojo grobo vzgojiteljico. Povem ji da bo tamal tam spal in da pač pridem ponj, ko bo rekla. Grdo me je pogledala in zamrmrala, da pač že sama vem kaj počnem, da pa naj krožim ob 12h okrog vrtca v primeru da bo jokal in ker ona ve, da bo jokal in da naj bom v bližini, da ga bom lahko pobrala. No valjda me ni nihče klical, pokličem jaz ob 13h da zvem kdaj naj pridem ponj in kako je bilo. Mi reče, da so imeli kar probleme z njim, ko sem vprašala kakšne, mi pa ni znala odgovorit in da naj pridem ob 14h. Ok, tam me je že čakal s prijazno vzgojiteljico. Sem ji rekla, da mi je žal, ker so imeli probleme z njim, pa mi reče ja kakšne probleme pa, saj je takoj zaspal. Malo sem ga pobožala po hrbtu, hotel je dudo in zaspal Mi ni bilo vse jasno pa sem rekla da je pač tadruga vzgojiteljica rekla, da so imeli težave, pa se je samo nasmejala in rekla ah, kje pa, še kosilo je celo pojedel, lepo se je igral, potem pa zaspal. TOREK -------- Prijazna vzgojiteljica mi je rekla, da je takoj ob 12h padel v pojsteljo in v sekundi zaspal in ko sem se vrnila ob 14h me je poslala domov ker je še spal, no pridem ob 14.30 so bili že vsi pokonci in so vpili, se smejali, Alex je pa še kar spal, tako da ga je morala potem še zbuditi Tako da res ne vem, zakaj se pač ena vzgojiteljica tako obnaša,druga pa je prijazna in nasmejana, ji nisem nič naredila, ne vem ali ji tamal ni všeč,kaj pa vem ali pa si enostavno želi čimmanj otrok v vrtcu
|