Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo.. akcija!
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 14:04:15
|
|
|
|
Zahi
|
Hmm.. kera je bla boljša.. kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 14:56:59
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi no.. sam da je zdaj rešeno.. torej rada papcaš? al si tista kateri ima okus po ogrski salami? Pa saj ogrska salama je fina in jaz sem še zdaj živa . Tjazy, me veseli, da te veseli .
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
a sendvič mas tudi rada? srki
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:09:33
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Tjazy zdej pa že mene zanima, če se ti je izpolnila fantazija....Al sam klanfaš tle gor.....
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:16:55
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy a sendvič mas tudi rada? srki hmm.. nova stranka??
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25 Tjazy zdej pa že mene zanima, če se ti je izpolnila fantazija....Al sam klanfaš tle gor..... Pa se ena.. Kaj cva se danes te dve obdelat.. ali jih bova jutri?
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:19:54
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Romana25 Tjazy zdej pa že mene zanima, če se ti je izpolnila fantazija....Al sam klanfaš tle gor..... Pa se ena.. Kaj cva se danes te dve obdelat.. ali jih bova jutri? kdo je pa reku, da grem na kostanj..... mene sam zanima, če sam klanfe serjeta al se je že kej konkretnega zgodilo.....ker vidim, da punce se vama glih ne pustijo...
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
S kostanjem smo ze zakljucil.. zdaj sendvic laufa.. tiste ko so bile prve na vrsti so se glih iz kome zacele zbujat..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:27:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy S kostanjem smo ze zakljucil.. zdaj sendvic laufa.. tiste ko so bile prve na vrsti so se glih iz kome zacele zbujat.. ja so mi povedale, da ko so videle vajina dva korenjačka so vse po tleh popadale in v komo od samega smeha, ki so ga doživele ob tisti meceni stvarci.....
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:29:11
|
|
|
|
Taula
|
ja so mi povedale, da ko so videle vajina dva korenjačka so vse po tleh popadale in v komo od samega smeha, ki so ga doživele ob tisti meceni stvarci..... Obljubljala sta pa nebesa
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:31:03
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula ja so mi povedale, da ko so videle vajina dva korenjačka so vse po tleh popadale in v komo od samega smeha, ki so ga doživele ob tisti meceni stvarci..... Obljubljala sta pa nebesa in namesto nebes se ni nič videlo spodaj.......
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:38:09
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Obljubljala sta pa nebesa in nebesa so dobile.. za vas, ki ste pa danes izvisele.. je pa jutri še zmeraj možnost.. kar pridno v vrsto.. pa lepo čakat.. mogoče vam bo pa jutri usojeno doživeti prvi resni orgazem.. s Tjažijem sicer od zdaj naprej računava za te storitve.. ampak se splača... cenik pa dobite ob vhodu.. nekaj članic je dobilo demo verzijo.. in so bile večkrat zadovoljene..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 15:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy zdaj sendvic laufa.. Mene samo zanima od kdaj delajo sendviče z lizikami chupa chups
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 8:01:51
|
|
|
|
tanikaa
|
Romana, zdaj sta že dva, ki halucinirata.
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 9:06:51
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Romana, zdaj sta že dva, ki halucinirata. Good morning everybody d.o.o. je odprt.. tako, da.. pobiramo naročila
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 9:56:55
|
|
|
|
Taula
|
Če se že oglašujeta napiši vsaj ime firme da bodo dekleta vedela kam se prijaviti. Se pravi ženske...po novem vam je na voljo firma Drobižek d.o.o. Prijave sprejemata Zahi in Zjazy, kerlca ki nudita drobiž Pa ne pozabimo...Zahi zdrži celih 20 minut. Samo ne vem če je v to všeta še priprava...se pravi slačenje in oblačenje.
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 10:13:02
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Če se že oglašujeta napiši vsaj ime firme da bodo dekleta vedela kam se prijaviti. Se pravi ženske...po novem vam je na voljo firma Drobižek d.o.o. Prijave sprejemata Zahi in Zjazy, kerlca ki nudita drobiž Pa ne pozabimo...Zahi zdrži celih 20 minut. Samo ne vem če je v to všeta še priprava...se pravi slačenje in oblačenje. firma je SENDVIČ d.o.o. nudimo to, kar ženske potrebujete glede 20 minut.. to je goli sex.. izključuje slačenje, oblačenje in predigro.. v ceni je vštetih 3x po 20 minut golega sexa..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 10:19:16
|
|
|
|
Taula
|
Predlagam ti da se vrneš nazaj k zdravniku, da ti poveča dozo zdravil. Ker tvoje halucinacije so vedno hujše.
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 10:37:22
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Predlagam ti da se vrneš nazaj k zdravniku, da ti poveča dozo zdravil. Ker tvoje halucinacije so vedno hujše. naj vas ne bo strah no.. pa nehte se skrivat za halucinacijam ipd mogoče te je pa strah da je tvoj g. Gorjača samo g. Palčka..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 10:40:04
|
|
|
|
Taula
|
mogoče te je pa strah da je tvoj g. Gorjača samo g. Palčka.. Sem preverila včeraj in danes zjutraj..še kar je Gorjača P.S. Ki nudi več kot 20 minut.
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 10:41:11
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Romana, zdaj sta že dva, ki halucinirata. Vidim...me je kr groza kaj bo eno leto na rr-ju........ moški halucinirani ringaraja...
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 10:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Če se že oglašujeta napiši vsaj ime firme da bodo dekleta vedela kam se NE prijaviti. Malo sem te popravila Taula
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 13.10.2006 10:57:42
|
|
|
|
Taula
|
Malo sem te popravila Taula Hvala. Sedaj je popoln stavek.
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 14.10.2006 22:14:06
|
|
|
|
Rosada
|
Ja sam resna Tjazy.Ali ne uvijek.Sad je moj muž išao sa mnom kod koleginice.I ona mu pokaže tisto kar je Zahi dal na internet.Od tiste dve ribe.Ja i muž smo se dobro nasmijali.Ali sam bila i resna jer muž ne ve da sam ja Rosada. Inače je dobro biti resan.Šta je smešno u tvojoj fantaziji? Ja znam da nisi rekel nič doktoru.Možda sam resna ali nisam glupa. Tvoja žena sto posto ni zadovolna u seksu sa tobom.Zašto bi bila? Kakav si ti u seksu?Šta znaš da radiš?Jer imaš harem tako da bi morao biti vrlo dobar.Ali čini mi se da nisi nekakav as.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?