Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 15:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki še rajši pa jo ližem tam, kjer je še slajša . Kje to? a zraven lešnika?
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 15:38:04
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: srki še rajši pa jo ližem tam, kjer je še slajša . Kje to? a zraven lešnika? tam kjer fila pride vn...
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 20:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
4 strani in nobene akcije - sem bla zihr da je gor že link do posnete akcije... Grem kar spat
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 21:26:14
|
|
|
|
mojamura
|
tjazy--->
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 11.10.2006 19:53:20
|
|
|
|
Rosada
|
Tjazy tvoja fantazia je čudna.Da li je tvoja žena zadovolna u seksu?Ako je imaš lahko še enu zraven.Ako ni ne možeš. Ka tvoj doktor reče na tu fantaziu?Ker to ni u redu.To ni zdrava fantazia. Ako bi moj muž imao takvu fantaziu ja bih ga zaklučala u kuču.
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 11.10.2006 20:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Rosada samo njegove žene ne omenjaj, je zelo občutljiv imam občutek. Jaz mislim, da njemu noben doktor ne pomaga. Pa saj Tjazy je zaključan, še dobro, da ima službo, da ga lahko čujemo
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 7:14:33
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: srki še rajši pa jo ližem tam, kjer je še slajša . Kje to? a zraven lešnika? tam kjer fila pride vn... O, zahi, zdaj se mi je pa skoraj dvignil-želodec. Domišljija, Tjaži, domišljija, saj zate je vse tako preprosto.....
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 7:36:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada Ako je imaš lahko še enu zraven.Ako ni ne možeš. Zadela si bistvo Rosada.
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 7:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ahhh Rosada.. ti si vedno tko resna.. Zakaj? A se res nikoli ne pohecas.. ?? To tudi ni v redu.. a ves.. Ziher si edina, ki misli, da je to resnicna fantazija.. Odkar sem doktorju povedal za fantazijo se je tko zagrel, da mi je na recept ježke predpisal.. Zdaj se dobijo v lekarni.. tko da ti ni treba v gozd hodit pod kostanje seksat.. ampak si jih lepo zlozis po postelji in hooopaaa.... Aja.. ne vem no.. bomo pa vprasali mojo zeno.. kolk je zadovoljna.. Tanikaa, ki ima izkusnje z mano.. sicer pozna odgovore na taksna vprasanja.. tko da kaj cem... razkrinkala me je.. Nivess.. s tabo bom pa ze poracunal.. brez skrbi.. a to si pa zdaj koncno ti na avatarju?? Zakljucan..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 7:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada Ako je imaš lahko še enu zraven. Ampak.. se mi zdi, da je prava milina imeti muslimanko za zeno.. Samo preoblekel bi te.. se pravi slekel.. in vse drugi bi bilo sanjsko.. Tega si pri nasih frajlah, ne mores kar tko privosciti..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 8:08:11
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Tega si pri nasih frajlah, ne mores kar tko privosciti.. Kako da ne??? Samo šminko nam dol spereš in .... vaula.... nova ženska
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 9:03:22
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Zahi tam kjer fila pride vn... O, zahi, zdaj se mi je pa skoraj dvignil-želodec. še ena ki ne mara papcat sperme
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 12:56:20
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi še ena ki ne mara papcat sperme Joj, Zahi, a veš da sem te narobe zastopila, sem mislila tisto filo, no saj veš, tisto kar vsi delamo-kakamo O Marija, kok sem ga pa zdej usrala. Tam ja, Zahi, tam, jer si napisal in kar si mislil, pa sem si jaz narobe predstavljala . Kriza!!
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 12:58:29
|
|
|
|
baguSka
|
pa sem si jaz narobe predstavljala no zdej pa vidmo kdo je bl pokvarjen
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 12:59:08
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Zahi še ena ki ne mara papcat sperme Joj, Zahi, a veš da sem te narobe zastopila, sem mislila tisto filo, no saj veš, tisto kar vsi delamo-kakamo O Marija, kok sem ga pa zdej usrala. Tam ja, Zahi, tam, jer si napisal in kar si mislil, pa sem si jaz narobe predstavljala . Kriza!! no.. sam da je zdaj rešeno.. torej rada papcaš? al si tista kateri ima okus po ogrski salami?
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 12:59:54
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pa sem si jaz narobe predstavljala no zdej pa vidmo kdo je bl pokvarjen pa vas mamo!!! desci smo čist pridni.. ve pa prec umazane.. c c c .. shame on you...
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:07:42
|
|
|
|
baguSka
|
desci smo čist pridni.. ve pa prec umazane.. c c c .. shame on you... no no no... me to naglas priznamo... vi pa skrivate
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj.. joj.. srki hudooo... V bistvu sem kar vesel zdele, da so se veliiiiik bolj pokvarjeni od mene..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:11:57
|
|
|
|
baguSka
|
V bistvu sem kar vesel zdele, da so se veliiiiik bolj pokvarjeni od mene.. .... a kukuruza nema...
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
eee.. kukuriza kolko očeš.. kaj si zdaj pripravljena na sendvič?
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:16:14
|
|
|
|
baguSka
|
kaj si zdaj pripravljena na sendvič? za sendvic zmeri.. ampak zahi neki sanja o 1on1.. tko da ne vem kako se bosta zdej zmenila
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kaj se nista 1on1 fertik? Nic.. bomo kar preskocili ta 1on1.. zdaj gremo sendvic..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj še sama ne vesta kaj hočeta...drug čez drugega govorita.., drug drugega hočeta
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:23:58
|
|
|
|
baguSka
|
drug drugega hočeta verjetno ja..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 12.10.2006 13:34:46
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka kaj si zdaj pripravljena na sendvič? za sendvic zmeri.. ampak zahi neki sanja o 1on1.. tko da ne vem kako se bosta zdej zmenila ja nč.. tkole bomo.. ti se lepo namesti.. pa te bomo v sendviču mel.. 1on1 je že mimo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?