Anonimen
|
Nixxon anonimna , če že želiš vedeti, sem zato ker ne želim da me še po ZS-jih gnjavijo nekateri kar semi je enkrat že zgodilo. IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Več kot očitno ne veš, čemu vse služi obrezovanje. Res da je "tradicija" v muslimanskem svetu, ampak da ta poseg označiš za pohabljenje je pa res nerazgledano od tebe. Moški spolni organ ne izgubi popolnoma nikakršne funkcije s tem, funkcijo uriniranja tudi ohrani 100%. Je bolj higiensko, to sem celo na neki spletni strani prebral kot mnenje žensk, ki so imele za partnerje obrezane moške. Torej potemtakem bi ti o svojem sinu mislila da je pohabljen, če bi ga morali obrezati zaradi medicinskih razlogov (vnetje,...)? Ali se ti zdi da je moški pohabljen zato ker je musliman? Druge varjante skoraj ne vidim. Točno tako da ne poznam muslimanske vere in pomen obrezovanja niti ne način kako to izpeljejo. Ampak zakaj braniš obrezovanje, krst pa ti je nekaj groznega s čimer zaznamujemo svojega otroka z nečim slabim IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon A če bi mu to samo razložil (da ti si pač verna) pa misliš da nebi verjel, ga je treba krstit za kaj takega? Če mu bom pokazala del sebe, to kar sem in v kar verujem mu bom prikazala v celoti. Vera ni samo to kar želim videti in kar jaz odločim da bom in ne bom. Verna sem v celoti in otroku vero prikažem v celoti skupaj z zakramenti. IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Torej vsi ki niso krščeni niso otroci boga? Vse naj bi ustvaril Bog, po besedah svetega pisma, pa vendar je treba otroka s krstom najprej vpisat v to cerkev da postane božji otrok. Kako arogantno in podlo od njih. Nixxon če ne verjameš v Boga zakaj potem praviš da te je ustvaril Bog Ateisti imate ponavadi zgodovinske knjige pred sabo in ugotavljate iz katerega neand.....talca ste se razvili, kaj ima tukaj vmes Bog če niti ne verjamete v njegov obstoj??? Jaz verjamem da je moj otrok božji dar in blagoslovljena ljubezen med mano in možem. S krstom ga le še bolj približam Bogu in njegovim resnicam. To je moja VERA, v to verjamem, zakaj me označuješ za podlo, ker ne razmišljam tako kot ti in nisem to kar ste vi??? IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Torej bi ti plačevala, da bi tudi Mufti ter ostali muslimanski/šiitski/... duhovni možje imeli pokojnino? Navsezadnje so ljudje in potrebujejo denar da preživijo. Kaj ti je pa tako dobrega že gospod Drnovšek pa razni naši poslanci in ministri naredili da plačujemo za njihove plače in jih toleriramo???? Jaz se vsaj z 3/4 njimi ne strinjam in mi je vseeno ali bi bili ali ne pa isto plačujem davke v njihovo zlato culico. Tako je bilo in bo zmeraj, danes mi delamo za tiste v pokoju, čez nekaj let bodo pa drugi za mene in tebe da bova uživala starost se bodo pa drugi kremžili da ti plačujejo zato da sediš ves dan na stolu in goltaš najbolj drage tablete zaradi bolezni in se še pritožuješ da nimaš dovolj. Sem že nazaj napisala da toleriram vsa verstva in da je to stvar odločitve vsakega posameznika, in če se ateisti lahko svobodno odločajo in jih ne kritiziramo da koga posiljujejo z svojim mišljenjem, mislim da tudi mi premoremo toliko svobode da se brez obtoževanja in pritiskov sama skupaj z partnerjem lahko odločim kako vzgajati svojega otroka.
|