|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ne vem kaj naj si mislim
9.10.2006 11:50:58   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem pa postala (prej nikoli nisem bila) hudo ljubosumna in trmasta, kar je res najslabše...

ko si enkrat v vrtincu ljubosumja, slabe volje, negativne energije in tečnobe, je zelo težko ven. si pa TI edina oseba, ki te tega lahko reši.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.10.2006 18:16:30   
bodoča
res zanimivo da ste vsi/vse tako svobodomiselne, me zanima če res vsi vi tako  pošilajte kartice pa sms in pa ali ste res 100% prepričani, da to vašega/vašo partnerja/ko ne moti?
jaz sem očitno pač za vas čudna, ker bi me to motilo tako kot moti anonimno, ki je začela to temo. Ok, da bivšega/bivšo pozdraviš če ga/jo kje vidiš, pa dobro če že pogovor nanese na to osebo tud ni nič posebnega. ampak, da pa bi jaz bivšemu ali moj dragi bivši pošiljal sms/kartice za razne priložnosti, mi je pa total odštekano. Pa ni važno kdo vse je podpisan na tem voščilu.
zakaj hudiča bi moral nekomu, če z njim celo leto ne govoriš, voščit za roj. dan, novo leto, pisat z morja,...???

mojeustvarjanje

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.10.2006 16:13:20   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
On noče prekinit stikov z bivšo, s tem mislim pošiljanje sms

Jaz mislim pa na splošno. On jo ima še vedno nekje v rezervi. Sploh če mu je pomebnejši stik z njo kot tvoje počutje. Torej bolj je vprašanje, kaj pomeniš ti njemu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.10.2006 16:37:20   
mika
jaz sem očitno pač za vas čudna, ker bi me to motilo tako kot moti anonimno, ki je začela to temo. Ok, da bivšega/bivšo pozdraviš če ga/jo kje vidiš, pa dobro če že pogovor nanese na to osebo tud ni nič posebnega. ampak, da pa bi jaz bivšemu ali moj dragi bivši pošiljal sms/kartice za razne priložnosti, mi je pa total odštekano. Pa ni važno kdo vse je podpisan na tem voščilu

očitno sem tudi jaz čudnauser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 16.10.2006 16:38:33 >

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

RAZGLED
10ka

Kakšen razgled bi najraje imele iz svojega bivališča?

Na morje (72%)

Na gore (23%)

Na staro mestno jedro (4%)

Na avtocesto (1%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!