Anonimen
|
Na primer, da v dologletni vezi nekega dne ugotoviš, da nista za skupaj, nimata sicer slabega mnenja drug o drugem, so pa nenehni prepiri in počasi se pojavi še kakšna manjša zamera in gresta narazen. Gresta narazen čisto sporazumno, čeprav ob tem oba trpita, ampak pač vesta, da se ne splača nadaljevati, ker sta si preveč različna. Potem si kmalu najdete noveg partnerja s katerim se takoj ujameta in kmalu začneta živeti skupaj. Ali ohranite stike z bivšim? Ni nujno, da se sploh kdaj vidite, s tem msilim npr. da si pošiljate voščilnice za novo leto in rojstni dan? Sprašujem zato, ker sem sama v tej situaciji, moj še vedno pošlje svoji bivši sms za rojstni dan, sicer le dve kratki besedi, ampak mene to vseeno moti. Pri tem pa jaz za to nebi smela vedet. Vem, da ni lepo brskat po osebnih stvareh drugega, ampak ker sem imela iz prejšnje veze slabo izkušnjo, sem že nekajkrat pokukala, sploh ker mi moj dovolji, da se igram z njegovim telefonom. Drugače je do mene zelo pozoren in nežen, ampak kar se tiče spolnosti, ni tako kot bi moralo bit (premalo, prehitro konec...), zato se mi pač ne zdi, čeprav trdi drugače, da me ima res tako zelo rad. Se pa zelo trudi, da bi veza obstala. Mi je tudi sam omenil, da ve, da sem videla sms in da sem zato žalostna, ampak da to ni nič takega. Jaz sem ga hotela tisti trenutek končat najino vezo, vendar me ni pustil oditi. Čeprav vem, da bi mi bilo žal, ker je v drugih pogledih nenadomestliv, ampak ne morem pa prek svojega ponosa. On noče prekinit stikov z bivšo, s tem mislim pošiljanje sms ob takih priložnostih (samo za to vem...), zato sem mu predlagala, da se potem na kartice podpisujeva skupaj (kar sva se drugje že sedaj) in se je sicer strinjal, jaz pa ne vem, če bom zdržala. Raje sem sama do konca življenja... Rada bi slišala vaše mnenje o tem.
|